Wkadk

Hvordan man har lys hud

Selvom mange mennesker arbejder hårdt for at gøre deres hud ser mørkere, nogle foretrækker at gøre det lysere for at skjule ar, selv ud pletter, virkningerne af over-garvning fortryde, eller blot at opnå en fair-flået look. At have lys hud, kan du prøve følgende tricks og teknikker.

Steps

Hvordan man har lys hud. Påfør almindelig yoghurt.
Hvordan man har lys hud. Påfør almindelig yoghurt.

I dit køleskab

 1. 1
  Klem på citronsaft. Citronsaft er almindeligt anvendt til at lysne håret og kan endda blive tilføjet til den hvide cyklus af dit vasketøj som blegemiddel alternativ. Du kan få øje ansøge citronsaft til mørke pletter som en lettelse agent, men bemærke, at citronsyre er barsk, og kan irritere din hud. Hvis du ønsker at bruge citronsaft regelmæssigt eller over store områder, overveje at fortynde det eller oprette en blidere pasta ved at blande den med honning eller yoghurt.
  • Du kan blande citronsaft med vand i en sprayflaske, gnid skorpe på din hud, eller gøre masker og lotions. Ingen specifik måde er garanteret at arbejde hurtigere end nogen anden. Vær tålmodig, lysne din hud med citron tager tid.
  • Brug ikke citroner på områder, der for nylig er blevet vokset, barberet, eller har nedskæringer.
 2. 2
  Påfør almindelig yoghurt. Ud over det faktum, at yoghurt er en meget blid blegemiddel, indeholder det mælkesyre der fugter, zink som bekæmper solskoldning, og aktive kulturer, der angriber skadelige bakterier og svampe.
  • I sammenligning med formuleret eksfolierende produkter kræver yoghurt ikke ligefrem komme op til snus. Den indeholder omkring 0,9% fri syre, det er alpha hydroxy syre niveauer er betydeligt lavere end de fleste andre alternativer. Det vil ikke såre dig, men det kan ikke give dig de resultater, du leder efter. I det mindste, bestemt ikke hurtigt.
 3. 3
  Brug bagepulver. Bagepulver er almindeligt anvendt som en husstand renere og tandblegningsmiddel, men det kan også lysne huden. Selv om det er forholdsvis blid, opmærksom på, at over-anvende kan have en udtørrende virkning at skabe en mere hudvenlig pasta, bland bagepulver med honning, anvende det som en maske, og lad det sidde i mindst ti minutter.
  • Bagepulver anvendes som en eksfolierende. Det vil ikke lysere hud, du er i, men det kan fjerne solskadet hud celler, der har formørket.

Cremer, exfoliants & pulvere

 1. 1
  Vask og eksfolierer huden. Dette hjælper med at fjerne det yderste lag af huden, der er formørket og / eller beskadiges ved kontakt med solen. Undgå over-eksfolierende, men som det kan forstyrre dig hudens naturlige olieproduktion og forårsage fedtet.
  • Et billig og effektiv hjemmelavet eksfolierende er brun sukker blandet med honning. På sin egen, kan honning gøre huden føles bemærkelsesværdigt blød, kombineret med den grumme sukker tekstur, de to gør for en meget effektiv krat. Som en bonus, er honning et antibakterielt middel, der kan hjælpe med at holde dig fra at bryde ud.
 2. 2
  Bær en flimrende pulver. Ved at sprede lys, vil pulveret ikke kun gøre din hud ser lysere, men også udjævne pletter.
  • Baby pulver kan gøre dette, også. Det er let nok til at udfylde dine porer som et pulver fundament, men tung (og hvid) nok til at subtilt påvirke din hud tone. Sørg for ikke at anvende for meget, selv om, eller du vil ende med at ligne en 18. århundrede Geisha.
 3. 3
  Hvis alt andet fejler, kan du bruge en hud-lettelse creme. Blive advaret dog, at hydroquinon - den aktive ingrediens i mange blegning cremer - er blevet forbudt i mange lande på grund af undersøgelser tyder på, at det er kræftfremkaldende.
  • Bearberry (Beta-Arbutin), og kojisyre er også de seneste tendenser i hud lettelse. Men for nylig bearberry har været knyttet til hydroquinon og er ligeledes blevet fundet farlige; kojisyre, på den anden side, har bestået sine test. Anvendes i mængder på 2% (ingen højere) i kosmetiske produkter, det er sikkert. Note: i lab test, blev hud lettelse resultater set ved 4%.

For din krop

 1. 1
  Hold ud af solen. Hvis du har til motion, deltage i en gym eller ramte vejen før daggry eller efter solnedgang. Bær en hat når det er nødvendigt, og glem ikke at bruge solcreme hver dag - også selvom det er overskyet udenfor. Op til 80% af solens stråler kan passere gennem skyer.
  • Glem ikke dine læber! Slather på en læbepomade, der har bygget i SPF 15 i tillæg til din daglige fugtighedscreme.
 2. 2
  Øv sund hud vaner. En sund glød er vigtigt for enhver hudfarve. Mens du arbejder på at få din hud lidt mere retfærdigt, holde sig til en rutine, der vil lade din hud udstråler glans.
  • Der må ikke ryges. Det forårsager en gusten, ujævn hudfarve, der nemt kan dukke op i de unge. Den vane kan også øge sandsynligheden for at udvikle solpletter, et mærke normalt er forbeholdt ældre.
  • Hold en nutrious, sund kost. Især det op vitamin C. er nøglen til produktionen af ​​kollagen, et protein, der hjælper i væksten af ​​celler og blodkar og giver huden sin fasthed og styrke.
 3. 3
  Søge råd hos en hudlæge. En professionel vil være i stand til at køre dig gennem alle dine muligheder, hvis du er død-sæt på at ændre din hudfarve. Der er over-the-counter og receptpligtig produkter, de kan være i stand til at sætte dig op med, der er sikre og mere effektiv.
  • Desuden kan de aflive de myter, der florerer om hudpleje og giver viden om, at ingen hjemmeside kan parallelt. Tal med din læge, før du tager nogen alvorlige handling.

Tips

 • Brug naturlige metoder først som virkningerne af lettelse cremer er sædvanligvis reversibel.
 • Være rimelig. Hvis du er naturligt chokoladebrune, være glad for din hud farve. Mange mennesker ville gøre noget for solbrændt hud.

Advarsler

 • Overforbrug af enhver vare kan udtørre huden, hvilket fører til afskalning og irritation.
 • Undgå at lægge brintoverilte på din hud. Selvom det vil midlertidigt blegemiddel det, er det et oxidationsmiddel (dvs. det modsatte af dem sunde antioxidanter, vi bruger til at holde vores hud mod ældning for tidligt) og kan have en ætsende effekt. Af denne grund er hydrogenperoxid ikke længere selv anbefales til behandling af sår.