Wkadk

Hvordan de skal dække fregner med makeup


Fregner er awesome, men måske du gerne vil have dem til at være lidt mindre mærkbar. Her er et par forslag til at minimere forekomsten af ​​dit ansigts fregner. Nogle af disse tips er langsigtet og andre er for kortsigtede kosmetiske rettelser.

Steps

Hvordan de skal dække fregner med makeup. Prøv at holde sig ude af solen, hvis du kan, og når du er i solen, slid sol skærm med en SPF 15 eller højere.
Hvordan de skal dække fregner med makeup. Prøv at holde sig ude af solen, hvis du kan, og når du er i solen, slid sol skærm med en SPF 15 eller højere.
 1. 1
  Prøv at holde sig ude af solen, hvis du kan, og når du er i solen, slid sol skærm med en SPF 15 eller højere. Udsættelse for sol vil få din fregner til "pop" op eller mere for at blive vist. Fregner vises også mere levende, når du er varmt eller fysisk aktive.
  • Uanset din alder eller hudfarve, du bør altid bære en SPF 15 eller højere solcreme.
  • De fleste kvalitet fonde har DSPs så altid få en, der gør.
  • Iført solcreme vil forhindre dig i for tidlig aldring.
  • Disse bør bæres året rundt og ikke kun i sommeren, eller mens du garvning.
 2. 2
  Besøg en make up tæller og tale med en konsulent
 3. 3
  Kig efter medium til kraftig dækning flydende eller creme foundation, der matcher din nuværende hudfarve og blander godt ind i dine kinder og hals.
 4. 4
  Må ikke købe en farve i samme farve som dine fregner eller købe en farve i mellem dine fregner og din hudfarve. Det handler om dækning, ikke farve.
  • Medium og tunge dækning er oftest bruges af kvinder til at skjule fejl og endda hudfarve
  • Denne form for dækning normalt indeholder mere olie, så du ikke vil finde det i "sheer" formler eller allergivenlige formler (Clinique).
 5. 5
  Prøv flere nuancer for at finde en, der blander godt med din hals og ikke en, der er den samme farve som dine fregner.
 6. 6
  Fonden alene ikke dække dem helt. Ser ikke for magisk forsvinder fregner. I stedet kigge efter et fundament, der reducerer udseendet af dine fregner.
  • Husk de fleste mennesker ikke ser på din fregner fra mindre end en mund væk
  • Du bemærker dine fregner mere end nogen, og du sandsynligvis på udkig efter dem, når de fleste mennesker er ikke
 7. 7
  Nu hvor du har reduceret deres generelle udseende, kan du prøve at finde en dobbelt overflade pulver. Dette et pulver, der kan bæres alene eller som en finish fundament. Dette er ikke en mat pandekage make up, bare en farvet kompakt med en holdbar finish. Da du er på udkig efter dækning, du vil bære pulveret på toppen af ​​din foundation. Hvis du ikke ønsker at gå hele ud, du kunne også bare bruge pulver med en mere ren og skær fundament. Disse pulvere vil normalt være farvet på samme måde til fundamentet. Disse er pressede pulvere og ikke gennemskinnelige pudder. Gennemsigtige og løs pulvere vil ikke give dig den dækning, du ønsker. Desuden vil du har brug for noget til at indstille tungere fundament.
 8. 8
  Påfør pulver med en pudderkvast til dit ansigt over fundamentet.
 9. 9
  Påfør blush på dine kinder til at tilføje lysstyrke og dimension og accent dine kindben. Dette er endnu mere vigtigt, da du bruger en tungere fundament, og du måske ikke se definitionen uden.
 10. 10
  Fortsætte med at anvende din øjenskygge, liner, mascara og læber, som du normalt ville.
 11. 11
  Hvis du forsøger at skjule fregner på dine øjenlåg, kan du også anvende foundation og pudder der. Gør det sparsomt, men det vil give en fremragende base for øjenmakeup og dit øje makeup bør bo længere.
 12. 12
  Må ikke anvendes tungt fundament til din hals. Blend ind i din hals som du normalt ville. Anvende fundament til hele din nakke får på tøj og begynde at adskille, da din nakke kan svede mere.
 13. 13
  Husk at vaske dit ansigt godt og eksfolierer regelmæssigt. De tungere fundamenterne vil tilstoppe porerne, så rense med ordentlige rensemidler til din hudtype.
 14. 14
  Forsøg ikke at anvende concealer til at store områder af huden. Dækningen er for tyk, og det vil begynde at vise linjer og ser revnet.
 15. 15
  Du kan være i stand til at skære ned på din normale fugtighedscreme siden grundlæggelsen vil have flere olier.
 16. 16
  Hvis du har fulgt trinene dine fregner er langt mindre mærkbar. Tillykke med din nye friske ansigt.
 17. 17
  Prøv at bruge en lysreflekterende fugtighedscreme, da det vil "lysne" nogle fregner.

Tips

 • Hvis du køber fra kiosker vil du sandsynligvis spilde flere penge at forsøge at finde en kombination af produkt, du har brug for. Hvis du skal bruge disse, sørge for du kan returnere det, hvis det ikke virker, og gemme dine kvitteringer.
 • Lad ikke nogen forsøge at sælge dig en farve, der matcher dine fregner og ikke dit ansigt.
 • Lad associeret på tælleren ved, hvorfor du er shopping for disse finish. Hvis du er yngre vil de næsten altid lede dig i retning af de stejle finish og formler typisk anvendes af yngre kvinder.
 • Må ikke sigte for 100% fregne forsvinden.
 • Prøv at værdsætte dine fregner. Bare fordi din ven ikke kan få dem betyder ikke, at de ikke er smukke.
 • Fregner er stor, og du bør ikke forsøge at skjule dem helt.
 • Hvis du køber fra kiosker ikke købe Cover Girl eller Almay som dem ikke vil have den dækning, du har brug for. Kig efter de mærker rettet mod ældre kvinde og kigge efter creme til tungere fundament formler. Også kigge efter de pulvere i de samme linjer.
 • Prøv at sætte pulver på lidt efter foundation.
 • Før du skjule dine fregner tænke på alle de smukke kvinder, der har dem. (Kate Moss, Julia Roberts, Kiera Knightly, etc.) Fregner ikke betragtes som en fejl. Ligesom du forsøger at skjule din der er kvinder forsøger at tilføje falske dem til deres ansigter.
 • Hvis du har fedtet hud, kan du ikke være i stand til at bære disse fonde med flere olier uden udbrud.
 • Dækning og farve er afgørende. Ved at handle for at gøre op på en make up tæller du kan prøve produktet og få hjælp med de forskellige formler. Du kan også stille spørgsmål.

Advarsler

 • Ovenstående udgør tips er for ansigtet fregner. Forsøg ikke at skjule fregner på dit bryst eller krop med make up.
 • Foundations med medium til kraftig dækning normalt har mere olie og kan forårsage udbrud, hvis du allerede har fedtet hud.