Wkadk

Hvordan man får en dreng til at kysse dig, når du ikke dating ham

Mange piger drømmer om at få deres første kys med den specielle fyr. De har den rigtige fyr i deres sind, men de bare ikke ved, hvordan man får ham til at kysse dem. Nogle gange om natten de drømmer om at have det første kys i det mest romantiske sted, de nogensinde kunne tænke på med deres crush. Bare læs disse trin og senere, kan du få dit første kys snart. Derudover kan det være en måde at få din første kæreste.

Steps

Hvordan man får en dreng til at kysse dig, når du ikke dating ham. Sørg for han er single.
Hvordan man får en dreng til at kysse dig, når du ikke dating ham. Sørg for han er single.
 1. 1
  Sørg for han er single. Du ønsker ikke at få en dreng til at kysse dig og hans kæreste finder ud af, du kyssede ham, kunne der blive grimt. (Hvilket betyder at hun ville såre dig)
 2. 2
  Se om han er den rigtige dreng. Sommetider piger har problemer med at finde ud af, om de virkelig har et crush på "ham". Det er den tid, du er nødt til at gøre nogle undersøge. Lav en "check" over 12 ting, du ønsker mest muligt ud af din typiske drømmefyr. Snige sig rundt og se, hvad han gør, men ikke stilk ham. Han skal have de eksakte eller relaterede ting til din kvalitet på denne liste. Han må få et resultat på 6/12 eller derover, ellers er han ikke rigtig for dig. Men hvis han viser sig at være din typiske fyr, så tal med ham én gang et stykke tid at føle sig godt tilpas omkring ham til senere. Sørg for at han er i dig, selvom du er nødt til at spille hårdt for at få.
 3. 3
  Giv ham hints til at vise at du intereseret i ham. Simple ting som smiler til ham, er ikke så svært. Hvis du konstant laver det allerede, så kan du gå videre og springe dette trin. Må ikke overdrive det selv. Teknisk set Tricket her er ikke at flirte med ham (endnu). Du se, hvad det betyder? Giv ham hints for omkring en uge eller to, og se hvad der sker. Må ikke overdrive dette skridt.
 4. 4
  Se efter tegn, der fortæller at han er interesseret så godt. Ved nu, bør han begynde at vise nogle tegn, han har en vis interesse mod dig også. Skilte han kunne vise, er: konstant stirrende, røre dig på armen eller skulderen (ikke nødvendigvis inkluderer aflytning), smiler osv. ikke påtage sig dette kommer til at ske lige med det samme, kan det tage lidt tid for ham at udtrykke det. Hvis der ikke sker overhovedet, gentag trin 3, indtil han gør.
 5. 5
  Bliv venner. Nu, han viser tegn, bør du blive venner (medmindre din knuse er på en fyr ven, kan du springe dette trin over og gå videre), nu før han spørger dig ud, fordi det kan være så pludseligt, kan du sige "nej" og han vil føle slags forstyrret og lade dig være alene et stykke tid. Så for at blive venner med ham at gøre det samme, som du gjorde da du blev venner med en fyr, du ikke har et crush på. Okay, så hvis din knuse viser tegn, den bedste måde at være venner med ham, er at starte med at sidde ved siden af ​​ham på frokost og starte en samtale og finde ting til fælles (ex: dine både sport fanatikere). Hæng med ham i omkring 2 uger og i sidste ende dine venners. Men de ting, der kan ske, er, at han kunne miste interessen for dig. Så for at sætte skub i renter op, er det tid for dig at gå videre til trin 6..
 6. 6
  Flirt. Det er ligesom at give ham hints, men en smule lidt mere avanceret, din hånd på hans hånd, dit hoved på hans skulder (hvis han ikke sind), stadig smilende hele tiden, og vender væk, når han mærker, kinda drille ham fra tid til anden, kramme ham, når han møder op med dig at tale, fnise eller lave korte griner helst, han forsøger at gøre dig til at grine, selv ved hans corny vittigheder, Do etc. dette for 10-13 dage, eller indtil, og når han begynder at gøre det samme tilbage på dig. Da han gør, gå videre til næste trin. Bare sørg for at han ikke forsøger at invitere dig ud som jeg sagde før. Må ikke overdrive dette skridt enten.
 7. 7
  Gør din flytning. Mest på dette tidspunkt, kan pigerne få lidt nervøs. Hold din cool dog. Må ikke gøre det ud som din planlægning noget. For at gøre din "move", så fortæl din knuse at møde dig et sted du kender personligt, at ikke en masse mennesker går. Men vælger ikke at møde hinanden i en gyde. Hvis det er i skoletiden, kan du invitere ham over dit hus for at lave lektier sammen i dit værelse, men du kan vælge enten parken eller på stranden, måske endda på bagsiden af ​​skolen eller på skolens retten værftet. Sandsynligvis møde ham omkring 5 eller 6:00. På denne måde er der ikke for mange mennesker rundt for at se dig og ham, men sørg nogle mennesker går til området, fordi du ikke gøre for at gøre ham til at føle mistænkelige om hvad der foregår i øjeblikket.
 8. 8
  Vis mere interesse og intimitet. Når du møder ham på det sted, hilse ham ved at give ham et hurtigt kram. Sig til ham, at sidde et eller andet sted (græs, bænk, etc.). Efter en kort periode at være stille, starte en lille samtale om noget så lille som noget, der skete for et par dage siden. Hvis han får mere interesseret i historien, kunne han sige noget for at gøre dig til at smile i slutningen. Ellers vil han nok begynde at tale om, hvad han kan lide at tale om. Hvis du ikke kan lide historien for meget eller det ikke fange din interesse, fortæller en anden historie, og hvis han ender det med en virkelig rart linje, sige noget, der kunne gøre ham se på dig og smil. Hvis det virker, se på ham og smile tilbage. Prøv at låse blikket ind i et blik. Hold den længe det nok til at gøre ham til fade ud hans smil. Fade ud dit smil for at gøre det synes du mistet kontrol over dig selv. Nu er han er under din fortryllelse. Flytte over en 1/2 tommer tættere på ham. Hvis han bevæger sig fremad for det betyder, at han er interesseret i hvad der sker. Hvis han scoots bagud og ser ud til hans side, han signalerer, at han er usikker på hvad der sker, eller han er genert. Hvis han kigger væk eller siger noget, betyder det, at han er ikke klar til, hvad der er ved at ske.
 9. 9
  Kiss. Nu hvor du har låst i blikket, er det tid. Hvis hans hånd er inden for rækkevidde, sætte din hånd over hans hånd blidt. Han kan tage fingrene og pak dem under hans hånd. Nu ved du det er tid. Lean i en lille, hvis han læner sig i en lille mængde også, han signalerer han er helt klar. Hvis han sidder stille, han er usikker, hvis han er klar. Hvis han ikke rigtig sikker på, lad ham vide det er okay ved at sætte din kind mod hans derefter let plante et kys på kinden. Hvis han lyser op, plante et kys på hans læber, hvis han ser på dig. Hvis han reagerer på det kulderystelser lidt eller gør enhver lille bevægelse, bevæger sig i en lidt mere og og forsigtigt slæbebåd på hans arm for at signalere ham til at komme tættere ham til at flytte tættere selv. Vind hans opmærksomhed igen ved at stirre ind i hans øjne. Hvis det fungerer, gøre den store træk. Bøj hovedet 9 grader, hvor nogensinde måde, du hælder ind i ham. Sommetider drenge ikke responderer på den første læbe-til-læbe. Prøve det igen og igen, indtil han reagerer. Da han gør, skal du starte det kys blød og lidenskabelig. Tip: tænke glade ting. Dette vil gøre tingene mere intens. Bring dine arme langsomt op og pak dem omkring hans hals blidt. Han kunne reagere på det ved at lægge sine hænder på din taljen til sidst, han ikke nødt til at reagere. Hvis I begge stadig kysse, så er han stadig ind i dig og i det øjeblik.

Tips

 • Piger: Hold dig ånde frisk. Ingen fyr ønsker at kysse en pige, som syntes at have lige spist rå løg. Snige nogle pastiller i munden, eller mynte tyggegummi. Men du stadig nødt til at børste dine tænder hver dag.
 • Husk at vippe dit hoved. Dette vil holde dig fra at crashe næser sammen.
 • Sørg for at han er klar, før du går ind for et kys. Må ikke bare smadre dit ansigt mod hans, når du først mødes!
 • Der er andre måder at vise, at du stadig brænder for ham under kys. Du kunne wrap dine arme omkring hans hals. Du kan også: Sæt begge dine hænder på hans bryst, satte den ene hånd på hans skulder, lægge dine hænder på hans talje, prøve forskellige initiativer til at gøre din kys mere interessant, lægge dine hænder på hans kinder, raslen omkring hans hår osv.
 • Vær dig selv og ikke ændre, hvem du er bare for at imponere ham.
 • Bær læbepomade / chap-stick, ikke lip gloss. Ikke mange fyre ønsker at have klistret kirsebæraroma lip gloss hele deres læber.
  • Kjole og handle i din komfort zone.
 • Aldrig haste tingene. En fyr vil sætte pris på tingene mere, hvis du tager det stille og roligt.
 • Må ikke klæde sig i noget, du ikke er behagelig at bære bare for at imponere "ham"
 • Prøv at møde op på et sted, der er lidt væsentlig eller har en hukommelse mellem jer to. Det vil gøre dit kys, at meget mere mindeværdige.
 • Må ikke synes desperat for ham. Det vil gøre ham til at tænke der er noget galt. Bare vær tålmodig.
 • Sørg han er den bedste fyr for dig.
 • Luk dine øjne, når kysse, men hvis du ikke vil, behøver du ikke til.
 • Må ikke kysse på et offentligt sted (butik) eller foran mennesker, du kender, især venner. Dette vil være for pinligt.
 • Øv dig på at kysse først, før du beslutter dig tror, ​​at tiden er inde. Hvis du ikke ved, hvordan man kysser, hvordan du formodes at få ham til at kysse dig lidenskabeligt?
 • Når fransk kysse ham, ikke stak tungen hele din fyr mund. Det vil føles som en fisk ud af vandet i munden. Gør ikke din tunge, så floppy på samme tid, fordi det vil gøre det føles som han har en klat i munden. For at gøre lige højre, "train" tungen på fransk kiss ved at stå foran spejlet og vride din tunge rundt, indtil du føler dig tryg med den måde din flytter den. Hvis det føles rigtigt, er du sandsynligvis at gøre det rigtige.

Advarsler

 • Overdriv ikke noget.
 • Må ikke haste kys. Hvis du gør det, kan han afvise dig komplet og kan føle sig akavet.
 • Lad ham ikke tror, ​​det er på vej til noget der beskæftiger sig med sex. Lad ham vide, at du bare ønsker at holde det på det, og han skal forstå.
 • Forsøg ikke necking, medmindre du ved, at han kan lide det. Nogle fyre ikke er fortrolig med det.
 • Hvis du føler hans hænder bevæger sig forbi din talje og din ikke klar til dette skridt, så fortæl ham at stoppe. Hvis han fortsætter, stop kysse og fortælle ham, at du nødt til at gå.