Wkadk

Hvordan til at forberede en skole billede

Har du forfærdelige minder fra en up-do gået galt eller nysen, når kameraet mand trykker på flash-knappen? Gør ordene "Picture Day" og lyden af ​​en fotograf fortæller dig at sige "cheese" hjemsøge dig? Nå, finde ud af hvordan man kan have et show stopper, fantastisk skole billede, alle i disse nemme trin.

Steps

Hvordan til at forberede en skole billede. Pas på dit ansigt i ugen før.
Hvordan til at forberede en skole billede. Pas på dit ansigt i ugen før.
 1. 1
  Pas på dit ansigt i ugen før. Rens dit ansigt hver aften, og hvis du har en idiotsikker metode, der forhindrer acne for dig, skal du følge den. Vi sigter efter en ren, klar, smukke ansigt!
 2. 2
  Planlæg din! Må ikke vågne op om morgenen billedet dagen og bare snuppe hvad der er ren! Planlæg en stor tøj, der matcher din hudfarve, hårfarve, øjenfarve og virkelig smigrer din form. Sørg for, at mønsteret på din top ikke har nogen skrive på den og det mønster er ikke vanvittigt. Hvis mønsteret er lidt for travlt, så vil det tage al opmærksomheden fra din smukke ansigt. Solid farver er generelt det bedste valg.
 3. 3
  Øve dine og. Ønsker du at med munden åben, eller lukket? Hvordan vil du have dine øjne til at se? Vil du dine øjne til at være på udkig lige ind i kameraet, som vil give den person, der er ved at undersøge billedet en følelse af, at du er stirre på dem, eller ønsker du at se mere langt væk i et hjørne, hvilket giver off en langt mere sofistikeret se. En dag før billedet dagen, gå foran spejlet og øve nogle pæne smil. Prøv at have et naturligt smil. Tænk på ting, der gør du virkelig smile fx din favorit, eller noget, at din ven sagde til dig, der gjorde dig til at grine eller smile.
 4. 4
  Øv din makeup. Sørg for at du har alle dine farver rigtigt og vide, hvad beløbene er rigtige for dig. Spørg familie og venner, hvis de kan lide dette udseende, og hvis det går med dit outfit. Også tid selv og se, hvor lang tid det tager dig at anvende alt, så i morgen kan du vide, hvor længe du har brug for at blive klar og billede perfekt. Glem ikke at tilføje en ekstra fem minutter, hvis du laver en fejl.
 5. 5
  Stå op lidt tidligt om morgenen, og følg disse trin:
  1. Tag en dejlig morgen af begivenheden, så du se ren.
  2. Kam og børste dit hår, det skal se pæn og nice. Ret, eller dit hår, hvis du vil.
  3. Ændring i det tøj, som du kommer til at bære for billedet (eller dit uniform), og være sikker på, at de er pæne. Sørg for, at de ikke er, og at der ikke er nogen deodorant mærker. Bær skole passende tøj også.
  4. Vask dit ansigt med ansigt vaske og anvender din makeup, hvis det ønskes.
  5. Anvende nogle deodorant. Selv om de fleste school billeder afskåret lige under dine skuldre, behøver du ikke ønsker sved pletter ses i billedet.
  6. Børste og tandtråd dine tænder grundigt. Når du har spist din morgenmad, så sørg for at børste og tandtråd dine tænder, så de ser pæne og rene. Sørg også for, at du ikke har noget mad fast i dine tænder!
 6. 6
  Medbring en lille til skole. Før billedet sørg dit hår er rart, og at dine tænder er rene.
 7. 7
  Pose til billedet. Bare slappe af og give smil, du har praktiseret i den sidste dag foran spejlet og derefter tage dit billede!
  • Tænk på noget, der gør du virkelig glad, mens du venter på fotografen.
  • Når det drejer sig tid til dit billede, sidde op straight. Stræk din nakke op og sænke hagen lidt.
 8. 8
  Få masser af hvile natten før, behøver du ikke ønsker at huske dit år ved at have mørke rande under øjnene.

Tips

 • Være fortrolig med dig selv. Må ikke sige, at du ser dårligt, fordi det bare sænker dit selvværd, smile og være tilfreds med dig selv.
 • Sammenlign school billeder fra tidligere år at vide, hvad du kan gøre for at se dine bedste næste gang.
 • Hvis du har et digitalt kamera, så prøv at tage billeder af dig selv, før du får din rigtige billede. Derefter kan du se dit billede i afspilningstilstand, og du ved, hvad du kan rette forud for tid til at gøre det bedre.
 • Find ud af, hvilken farve baggrunden er, på den måde vil du vide ikke at bære denne farve. Du ønsker ikke at være en flydende hoved.
 • Lyse shirts er normalt ikke det bedste valg på billedet dag. Vælg en mørkere tone og forsøge at finde en skjorte, der rammer dit ansigt pænt (dvs. en v-hals eller scoop hals, eller hvad ser bedst ud på dig). Men hvid kan gøre dig se meget tan og kampe uanset baggrundsfarve kan der være.

Advarsler

 • Vær sikker på at have et naturligt smil. Hvis det er tvunget, kan resultatet af billedet ikke være som du ønsker. Hvis du ikke er en god naturlig smiler, så tænk på noget sjovt eller nogen du kan lide
 • Gør ikke din skole billedet som Facebook billede: ingen afslørende tøj, og absolut ingen pouting. Smil!
 • Må ikke bære det skøreste ting du er nødt til at forsøge at skille sig ud. Den hawaiiansk shirt, fake røde plastic blomst i håret, og græs nederdel dine forældre bragt tilbage fra Hawaii kommer til at se frygtelig dumt i klassen billedet. Det er bedst at holde dit outfit almindelig og enkel - koncentrere sig mere om dit ansigt, skuldre og nakke.