Wkadk

Hvordan til at kysse en dreng

Låsning læber med en sød fyr kan virke skræmmende, men det er nemmere end du tror! Han vil sandsynligvis blive smigret over, at du tog føringen (selvom der er måder at gøre ham tror du var hans idé, også). Her er, hvad de skal gøre.

Steps

Hvordan til at kysse en dreng. Bruge tekster eller chatter til din fordel.
Hvordan til at kysse en dreng. Bruge tekster eller chatter til din fordel.

Viser ham du er lige til at kysse

 1. 1
  Flirt ham op. Hvis du kan mestre kunsten subtile flirte, kan han endda kysse dig (og tror det var hans idé i første omgang!). Husk, at flirte handler om at vise ham, at du er interesseret i en sexet og overbevisende måde, så vær ikke bange for at sætte dig selv derude en lille smule. Her er nogle grundlæggende funktioner, du bør vide:
  • Smile. Dit smil er dit bedste våben, så brug den! Når du ser genstanden for din fremtid læbe-lockery, kommunikere, at du er glad for at se ham med en lille grin. Intensivere det et niveau ved at smile til ham på tværs af et rum som dette: lock øjne, lad smilet sprede sig langsomt på tværs af dit ansigt, så se væk. Han vil blive hooked.
  • Gør lys hånd. Find undskyldninger for at røre ham i små, flygtige måder, såsom let om en hånd på hans arm, mens han taler eller "uheld" ramlede ind i ham blidt når du går sammen.
  • Betale ham en sød kompliment. Drenge elsker at blive komplimenteret lige så meget som piger gør! Fokus på en kvalitet, du virkelig kan lide ved ham, - uanset om det er hans øjne, hans sans for humor, hans hår, og så videre - og fortælle ham, hvorfor du sætter pris på det. Fordi komplimenter traditionelt køre én måde, fra fyr til pige, vil det gøre dig skille sig ud til ham.
   • En dejlig kompliment behøver ikke at være kompliceret. Hvis du virkelig kæmper med, hvordan man trække det af, bare gøre dette: se ham i øjnene, spytte ud, hvad du har at sige (? "Har nogen fortalt dig endnu at dit hår ser fantastisk på den måde"), smile, og fortsætte som sædvanlig. Færdig!
 2. 2
  Bruge tekster eller chatter til din fordel. Må ikke gå overbord og budskab ham konstant, men send et par søde tekster hver så ofte. Hvis du gør det rigtigt, vil han ikke være i stand til at tænke på dig, hvis du gør det for meget, selv om, vil han blive irriteret. Her er et par retningslinjer:
  • Afslutte samtalen tidligt. Lad ikke udvekslingen trække så længe, ​​at det bliver kedeligt og anstrengt. I stedet bøjer ud, mens det stadig er interessant, så han vil allerede være på udkig frem til næste gang han taler med dig.
  • Spark op en samtale med noget andet end "hej". At have en mere specifik åbning giver dig noget at snakke om, i stedet for bare akavet at spørge, hvordan det går. Fortæl ham, hvad du laver, så spørg om sine planer for en kommende begivenhed (som en dans, hjemmearbejde eller ferie), eller opdrage en indvendig vittighed. Uanset hvad det er, skal det være noget, der opfordrer ham til tekst dig tilbage.
  • Opsæt den næste interaktion, før du forlader samtalen (valgfrit). Hvis du ønsker at få ham hooked til næste gang, så prøv at sætte noget op for fremtiden, før du forlader. For eksempel kunne det være noget i retning af "Jeg bliver nødt til at få mere musik anbefalingerne fra dig i morgen" eller "Vi skal tjekke ud [indsæt sted her] engang!"
 3. 3
  Se den del. Hvis du ønsker at kysse en dreng (eller har ham kysse dig!), Optrappe dit udseende en lille smule. Der er ingen grund til at gå i fuld makeover tilstand, men der er et par små ting, du kan gøre for at gøre dig selv mere tiltrækkende. Prøv at fokusere på disse områder:
  • Lugt fantastisk. Drenge (og folk i almindelighed), er ubevidst mere tiltrukket af mennesker, der lugter tiltalende. Shower mindst en gang om dagen (og to gange, hvis du har tendens til at få svedig eller snavset), slid deodorant, og finde en parfume eller et organ spray, der dufter dejligt med din individuelle krop kemi. Påfør duft til dine håndled, din hals og bagsiden af ​​dine knæ. Hvis du virkelig ønsker at dække dine baser, bruge en duftende body wash og lotion så godt.
  • Rock saftig læber. Slip af sprukken hud ved forsigtigt at børste over dine læber med en tandbørste, derefter anvende læbepomade at holde dem bløde. For en pop af farve, så prøv en læbe plet eller læbestift.
   • Undgå at bruge klæbrige lipgloss. De ser nice, men de er forfærdeligt for at kysse.
  • Vær opmærksom på dit hår. De fleste fyre vil ikke mærke, hvad du rent faktisk gør med dit hår, vil de bare konstatere, hvorvidt det ser awesome. Gør den ekstra indsats ved at tilsætte 5 eller 10 minutter til din rutine om morgenen, eller prøve nogle af de ser i Hvordan til at gøre simple og søde frisurer.
 4. 4
  Officielt bryde "touch barriere." Selv hvis du har prøvet nogle lys, flirtende hånd, bryde røre barriere i en virkelig mærkbar måde kan hjælpe med at gøre dine intentioner klart. Hvis han svarer godt til de mindre hånd, gå større! Her er et par klassikere:
  • Sidde tættere på ham. Hvis du sidder sammen på en sofa eller i en bil, flytte tættere på end du har brug for. Hvis han synes at kunne lide det, er du på rette spor.
  • Prøv at holde hans hånd. Hvis du ser en god åbning til at glide din hånd ind i hans, tag det! Eller gør din hånd ser til rådighed for at holde ved at undgå at folde dine arme eller siddet dine tommelfingre.
  • Gå ind for et kram. Det virker bedst, når du forlader eller afskeden. Lean i for et kram, sætte dine arme omkring hans nakke eller skuldre, og hold det for to eller tre sekunder, før at trække væk. Det burde virke længe nok til at føle intime, men ikke så længe, ​​at knus får akavet.
 5. 5
  Gør det nemt for ham at få dig alene. Drenge ofte klager over, at piger flytter i pakker så meget, at det er vanskeligt at få en-til-én gang, så gør det nemt for ham! Hæng tilbage fra mængden, eller gå udenfor for at få fat i noget frisk luft. Hvis du virkelig ønsker at sikre, at du er alene, kan du altid spørge ham ud på en solo dato.
  • Hvis du forsøger at få ham alene, finde muligheder for at trække sig væk fra mængden. Spørg, hvis han gerne ville træde udenfor for lidt, tilbyder at gå hjem med ham eller hjælpe med at køre kedelige ærinder eller kig forbi hans hus og spørger, om han ville gerne gå ud for lidt.
 6. 6
  Find et romantisk øjeblik. Hvis du tid det rigtigt, kan en intim atmosfære gøre halvdelen af ​​arbejdet og hjælpe ham til at se dig i en sexet lys. Overveje disse aspekter:
  • Prøv at være alene med ham, så der er ingen forstyrrelser eller forventninger om, hvad andre mennesker vil tænke.
  • Må ikke være bange for stilhed. I stedet for at forsøge at snakken frem for eventuelle pauser i samtalen, så lad dem ske. Husk, kan han ikke kysse dig, hvis du ikke stoppe med at tale.
  • Hæng ud i tilgivende belysning. Der er en grund til, at de fleste kisses sker ikke i dagslys: fordi blødere lys dækker over fejl og virker mere romantisk. Solnedgange, lejrbål, stearinlys regnfulde dage og bløde veranda lys om natten kan alle gøre dig se mere tiltalende.

Går ind for et kys

 1. 1
  Bryd kiss barriere (ekstraudstyr). Hvis du føler dig modig, teste farvande ved at plante et kys på kinden, næste gang du siger farvel. Du er sikkert klar til at kysse ham på læberne senere, hvis han synes at kunne lide det.
  • Må ikke bare give ham et hurtigt hakke. Hold dine læber bløde og vinkel lidt op mod hans øre, eller ned mod mundvigen. Han får beskeden.
 2. 2
  Lås øjnene. Vær modig om at gøre øjenkontakt og gøre det ofte, især lige før du er ved at gå i for liplock. Ikke alene ser dybt ind i hans øjne synes romantisk, men også kommunikerer, at du er ærlig og oprigtig.
 3. 3
  Hold dit kropssprog åben. Hvordan du bærer dig selv kan fortælle ham en masse om, hvordan du føler. Gør din kropsholdning åben gør det meget nemmere at bevæge sig i for et kys, og når du gør det, vil han ikke være så overrasket. Prøv disse:
  • Må ikke folde dine arme, trille tommelfingrene eller hægte hænderne sammen. Hvis du ikke kan hjælpe fidgeting, lægge hænderne bag ryggen, så du ser åben fra fronten.
  • Orient din krop imod ham. Hvis du står, holde dine tæer pegede på ham. Hvis du sidder, peger knæene.
  • Krydse dine ankler i stedet for dine ben. I stedet for stramt krydse dine ben, når du sætter dig ned, krydse dine ankler i stedet. Det ser åbent, men stadig ærbar.
  • Forsøg ikke at skjule din nervøsitet. Hvis du rødme, fidgeting eller Twirling dit hår for meget, så lad det ske! Tydelige tegn på, at du er ivrig efter at du kan lide ham meget, og han vil sikkert vide at tage det som en kompliment.
 4. 4
  Kom tæt. Find en undskyldning for at sidde eller stå tæt på ham, og lean i så dit ansigt er inches væk fra hans. Som du gør dette, holde øjenkontakt.
  • Måle hans reaktion. Det burde være temmelig indlysende, at du hælder i at kysse ham, så se hvordan han reagerer. Hvis han ikke trække væk, er du sandsynligvis klar til at gå videre.
  • Gør det ekstra oplagt. Hvis du ikke er sikker på, at han får det punkt, smiler langsomt og lukke øjnene - der bør være en kæmpe signal om, at du kommer til at kysse ham.

Kissing teknikker

 1. 1
  Hold dine læber let og blød (ved første). Når du først tage kontakt, let græsse dine læber over hans. Prøv at holde din presset lys og dine bevægelser langsomme og blid. Hvis det virker som om han nyder det, kan du rampe det op i en lille smule.
  • Undgå at lægge dine læber ind i en stram rynke - det er en position forbeholdt ikke-romantisk kysse, og måske formidle den forkerte idé.
 2. 2
  Put dine hænder til god brug. Må ikke bare lade dine hænder sidder der - brug dem til at gøre det kys bedre! Prøv disse bevægelser:
  • Hvile dem på sine skuldre, hofter eller bryst, eller på siderne af ansigtet.
  • Tangle fingrene i hans hår.
  • Brug dine hænder til at trække ham tættere på.
 3. 3
  Bland det op. Efterhånden som du får mere komfortabel, kan du gøre det pres mere insisterende eller kys hurtigere. Hold kiss interessant ved at ændre intensiteten og hastigheden, og forsøge at undgå afregning i en teknik for længe.
 4. 4
  Nem ind (ekstraudstyr). Du behøver ikke at fransk kys at have en stor smooch, men det kan sparke romantik op et hak. Her er hvordan man får det startede:
  • Åbn munden lidt. Del dit læber nok, at du nemt kunne få tungen igennem dem.
  • Let køre din tunge over hans underlæbe. Hold kontakten korte, ikke mere end et sekund eller to, og derefter trække tungen tilbage. Hvis han er interesseret, kan han gøre det tilbage til dig.
  • Bøj hovedet til siden lidt. Franske kysse er lettere, hvis én persons mund er vippet væsentligt sidelæns. Dette forhindrer dine næser og tænder fra at støde.
  • Flyt din tunge ind i hans mund i lyset, der stod bevægelser. Det vigtigste trick til franske kysse er at holde tungen i bevægelse - lad det ikke bare hvile slapt inde i hans mund. Som med da du begyndte at kysse, så prøv at holde presset lys og bevægelse blid. Husk, du kan altid gå hårdere og hurtigere senere.
 5. 5
  Lad ham ønsker mere. Afslutning kysset før det bliver kedeligt er den bedste måde til at forlade off. Hvis du stopper, mens det er stadig sjovt, vil han straks blive ser frem til næste gang. Træk tilbage, kigge ind i hans øjne, og smil. Du er færdig! (For nu.)

Tips

 • Mærk det øjeblik, for det meste folk er for bange eller nervøs i løbet af deres første kys. Klare dit hoved og lad følelserne flyde.
 • Glem ikke at trække vejret! Bare vejret let gennem næsen. Du ville ikke ønsker at passere ud i løbet af din første kys!
 • Guys som at kysse: der er ingen tvivl. Nogle gange er du nødt til at gøre det første skridt til at bryde det akavet tavshed.
 • Husk at lukke øjnene i første omgang, mens mange mennesker foretrækker at holde dem åbne, starte dem lukket, indtil du er comforable.
 • Kun følge denne første kys med en make out session, hvis det er hvad du ønsker. Må ikke føler en forpligtelse til at gøre noget, du tror, ​​han ønsker, men, på samme måde, føler ikke, at du ikke kan gøre noget, fordi han vil synes, du er en bestemt type pige. Gør hvad du vil, ikke hvad andre siger.
 • Gør ikke noget, du ikke vil. Hvis han presser dig til at gøre noget, du ikke vil, at han nok ikke den rigtige.
 • Altid bo tæt på ham, hvor du går, lad ham ikke tror, ​​at du ikke ønsker at i nærheden af ​​ham.
 • Husk, han er formentlig lige så bange, som du er, og kan være skuffet, når han går glip af en god tid for en første kys.
 • Hvis han afviser dig, så prøv at acceptere sine følelser yndefuldt.