Wkadk

Hvordan at gå som en diva

Den seneste popularitet af kvindelige ikoner som Jennifer Lopez, Beyonce og Nicki Minaj signalerer en vækkelse i påskønnelse af den kvindelige form og bevægelser. Disse berømte sirener er kendt som meget for deres sensuelle bevægelser, som de er for deres livlig musik. Enhver kvinde kan præsentere sig selv i et feminint og forførende måde med tålmodighed og praksis, men før du kan fange og indgangen endda et publikum på en, skal du lære at bevæge sig med ubesværet skønhed. Nedenfor finder du ældgamle metoder til at uddanne din kropsholdning og kropssprog, så du kan afsløre din indre selvtillid og feminin skønhed.

Steps

Hvordan at gå som en diva. Gør din kropsholdning afslappet, men oprejst.
Hvordan at gå som en diva. Gør din kropsholdning afslappet, men oprejst.
 1. 1
  Gør din kropsholdning afslappet, men oprejst. Foregive, at dit hoved bliver trukket op af et hår på kronen af ​​dit hoved til aflang din nakke, løft dit bryst, og lad dine skuldre til at falde tilbage. Også foregive, at der er en snor fastgjort til din brystbenet (brystben), der løfter brystet op mod himlen for at holde din brystkasse op ud af dit bækken og til at trække din navle i din ryg.
 2. 2
  Gentag dette til dig selv i dit hoved: hage op, hals lang, skuldre ryg, bryst ud, abs stramme, bækken fremad og balder stramt. Ved første kan du føle, at du hælder lidt tilbage, og du bør være i stand til at føle sig presset og længde i den lille af din ryg (dvs. lændeområde af din ryg der bugter mellem din brystkasse og bækken). Stå høj og trække vejret roligt gennem næsen.
 3. 3
  Lav en bevidst, men diskret indsats for at arrangere din krop som lidt pigeon-tåede (I. É. Tæer peger fremad og indad og hæle udad) og lidt kalveknæet (dvs. bøjede knæ og peger fremad og indad og hofter udad), og lidt banke -albuer (dvs. albuer bøjet og peger bagud og indad for at mødes bag din ryg og bøjede håndled udad). Lad armene hænge med albuerne bøjet. Dine håndled skulle falde tæt til bagsiden af ​​lårene. Denne holdning øger stabilitet, fleksibilitet og lægger vægt på den ultimative feminine egenskab (dvs. curvaceous hofter).
 4. 4
  Rutinemæssigt løsne op din brystkasse og dit bækken i isolation fra side til side, lodret cirkler, frem-tilbage lodrette cirkler og vandrette cirkler for at optimere slankhed af din talje (jeg. E. Omkredsen af din torso mellem din brystkasse og bækken ) og for at give din krop til at fungere gnidningsløst som en smidig og bugtet danser.
 5. 5
  Altid har tillid og være fuldt til stede i din krop. Lad din sjæl til at komme ud fra dine øjne, slappe af din jawline, slappe af dine læber til at danne en ideel form. Skarpt på nuet, på din personlige præstation, og på dine umiddelbare omgivelser (dvs. udelukkende fokuserer på et øjeblik ad gangen, ét åndedrag ad gangen, og et skridt ad gangen, som du er nedsænket i dit miljø). Præsenter bedst muligt, du i hver eneste nuet.
 6. 6
  Placer hvert ben lige foran det andet ben, den måde en kat gør. Størstedelen af ​​vægt skift bør ske i nærheden af ​​dit tyngdepunkt, hvilket er mellem dine lår og navle. Målet for dine footprints for at danne en enkelt linje, som hvis du er til fods på knivsæg. Denne bevægelse dikterer, i hvilket omfang dine hofter og arme swing. Hold dit hoved og skuldre relativt stille som din krop bevægelser og forsøge at fremstå som om du walking i vinden til at skubbe skuldrene tilbage og tvinge dit bækken til at føre dig frem.
 7. 7
  Træffe alle foranstaltninger til den indvendige kant af fodballen, at opretholde en bøjet knæ, og derefter let sænket til den flade af foden (i. E. Kugle-flat fodarbejde), for at gøre de skridt føles og ser ud som du er skubbe i gulvet. Synkroniser bevægelsen af ​​hver bøjet knæ med den fodballen nedenunder for større kontrol. Alternativt kan du i stedet synkronisere bevægelsen af ​​hver bøjet knæ med den hæl under det, hvis du foretrækker at udføre en hæl-til-tå strut.
 8. 8
  Gør dine fremskridt mere eller mindre udtalt ved at løfte dine ben dristigt eller subtilt på samme måde som en hest trav. Løft din fod en moderat afstand fra jorden med knæet bøjet, og derefter placere den ned en moderat afstand foran støttebenet. Som en knæbøjninger, de samme hofte dråber (og forårsager den anden hofte til at stige), og som et knæ retter, de samme hofte stiger (og forårsager den anden hofte at falde). Hvis du ønsker at tilføje en hoppe i din tur, så gør det ved at gøre komplet vægtændringer (dvs. give hver hofte til brat falder, når du bøjer og hæve knæ på samme side af kroppen som din vægt bliver overført til din hofte fra fod under det).
 9. 9
  Flyt så lidt som muligt, når du udfører praktiske eller lokkende handlinger. For eksempel, hvis du ønsker at kigge over på noget eller nogen flytte dine øjne først, indtil de ikke kan bevæge sig noget mere, derefter flytte dit hoved, så din overkrop og justere din underkrop sidste, og kun når det er nødvendigt. Altid vende tilbage til dine mest afslappet tilstand og aldrig opretholde en anspændt situation.
 10. 10
  Vises invitere selv når du står stille. Arranger din venstre fod lidt foran din højre fod (venstre knæ skal være let bøjet), og disse tæer skal pege fremad og lidt indad med kun nogle af dine vægtbærende på bolden i denne foden. Din højre fod bør være næsten direkte bag din venstre fod og drejes til højre til at være vinkelret på det, og disse tæer skal pege på din højre og lidt indad med de fleste af dine vægtbærende på bolden i denne højre fod. Forsøg at forsigtigt bøje knæene mod hinanden for at udstråle mere elegance. Derudover bør din krop vendes til at placere din højre albue bag din højre hofte, og du bør fint dreje hovedet mod din nærmeste skulder (dvs. din venstre skulder) for at fuldføre stillingen.

Tips

 • Walk lidt langsommere. Alting bare lidt langsommere ser yndefuld og sexet.
 • Gang til rytmen af ​​en sang. Det holder dine skridt endnu. Men du behøver ikke gøre det alt for langsomt. Efter at have lyttet til et par sange, skal du være i stand til at finde en god en.
 • Contra-body handling refererer til den naturlige tendens brystkassen og bækken at bevæge sig i modsatte retninger, når en person går. Den naturlige walking handling hos mennesker er til højre arm og skulder for at flytte tilbage, da det højre ben bevæger sig fremad, og omvendt for venstre arm og skulder for at flytte tilbage som venstre ben bevæger sig fremad. Du bør dog forsøge at holde dine skuldre stille og albuerne placeret lige bag dit bækken for mere bevægelsesfrihed. Endvidere bør du kun give hver skulderblad (dvs. scapula) til subtilt bagud, nedad og indad sammen med bøjet albue på samme side af kroppen, således at modsige skiftevis fremad, opad og indad bevægelse af din underkrop.
 • Hold hænderne åbne med fingrene næsten fuldstændig glattet. Lade som om du blidt i besiddelse af en fjer fra en måge i hver hånd og holde alle bevægelser væske.
 • Det er normalt for hoved og rygrad subtilt at vippe frem og derefter til tilbageskuende højre eller bagud-venstre side med hvert skridt.

Advarsler

 • Opretholde en bøjning i albuer og knæ, og ikke stamme at antage nogen af ​​de arbejdsstillinger. Snarere give mulighed for fleksibilitet til at udvikle sig gradvist for at undgå muskel traumer eller skade på leddene.