Wkadk

Hvordan laver og bruge krop sukkerbestrøningen pasta

Sukkerbestrøningen pasta er en helt naturlig hårfjerning produkt fremstillet af sukker, vand og citronsaft. Ligesom med voks, så fjerner hårsækken fra roden. Her er en nem 6-trins guide til voksning dine ben ved hjælp sukkerbestrøningen pasta.

Ingredienser

 • 1 Kop Rørsukker
 • 4 spsk citronsaft
 • 4 spsk vand

Steps

Hvordan laver og bruge krop sukkerbestrøningen pasta. Bland sukker, vand og citronsaft i en stor skål.
Hvordan laver og bruge krop sukkerbestrøningen pasta. Bland sukker, vand og citronsaft i en stor skål.

Forbered sukkerbestrøningen pasta

 1. 1
  Bland sukker, vand og citronsaft i en stor skål.
 2. 2
  Mikroovn på høj i 30 sekunder. Du vil mikrobølgeovn det indtil blandingen bliver tyk og gul i farven. Tag ud og bland sukkeret voks på 30 sekunder mærket. Fortsæt med at opvarme og blande sukker voks på 15 sekunders intervaller efter det. Blandingen vil boble kraftigt, så hold et vågent øje og rør jævnligt for at sikre, at blandingen ikke brænder.
 3. 3
  Tag blandingen. Når den er tyk og rav i farve, det tager ud og blandingen omrøres, indtil den er glat og fri for blærer.
 4. 4
  Overfør voks i en lille mikrobølge-sikker beholder. Lad afkøle helt, før du lægger låg på.

Sådan bruger sukkerbestrøningen pasta

 1. 1
  Varm sukkerbestrøningen pasta i mikrobølgeovnen i ca 15 sekunder. Det vil være klar, når den er blød, klæbrig, og varm. Holde opvarmningen det på 15 sekunders intervaller, indtil dens klar.
 2. 2
  Ved hjælp af et træ ispind stick, anvende et tyndt lag af sukkerbestrøningen pasta. Gøre dette i den modsatte retning af hårvækst i ikke større end en 2 tommer med 4 tommer sektion. Hvis du anvender for meget vil du have et problem at fjerne håret rent.
 3. 3
  Sæt et stykke musselin eller stof på voks hurtigt. Brug 3 tommer med 6 tommer strimler af denim vil give dig en stor greb og du kan genbruge dem ved at smide dem i vask.
 4. 4
  Træk stoffet i retning af hårvækst. Gør dette i en hurtig bevægelse.
 5. 5
  Gentag. Genopvarmning sukker, hvis den begynder at hærde.
 6. 6
  Skyl eventuelt resterende sukker pasta ud og dup tør. Anvend lotion bagefter.