Wkadk

Sådan begynder gymnasiet

At blive en freshman i high school, kan være overvældende, men det behøver ikke at være. Du vil opdage, at high school er ikke så ensom og skarp, som det kan synes ved første. Det vil have en masse at byde på aktivitetsområder, klasser, og.

Steps

Sådan begynder gymnasiet. Ringe til dine venner i løbet af sommeren!
Sådan begynder gymnasiet. Ringe til dine venner i løbet af sommeren!
 1. 1
  Indsaml oplysninger. Deltag eventuelle freshman orientering sessioner. Udnyt denne tid til at møde de andre freshmen, få en rundvisning i bygningen, og stille de spørgsmål, du måtte have.
 2. 2
  Orientere dig. De fleste gymnasier normalt ikke har en bestemt dag planlagt til nye studerende til at komme og se dig omkring bygningen, så bare gå over, når du har tid. Kald videre for at sikre det er i orden. Anskaf et kort af skolen, og gøre dig bekendt med den. Find dine klasseværelser, og planlægge dine ruter til og fra undervisningen. Gå fra den ene klasse til den anden, huske den vej at gå. Find og øve åbne din, og sørg for du ved, hvor andre vigtige værelser er, såsom biblioteket, cafeteria, og hovedkontoret.
 3. 3
  Forbered dig selv. Erkend, at du kan blive plukket til en vis grad af nogle upperclassmen. I de fleste tilfælde, ikke gider at tage det personligt - den håndfuld upperclassmen der kunne pluk på du har modenhed problemer, eller blot jeg-Kind-of-a-Big-Deal spørgsmål. Hvis du er indsigtsfuld nok til at søge denne type artikel, er det meget sandsynligt, at du også har indsigt til at indse, at du er bedre end de få upperclassmen, og derfor bør ikke spilde din egen tid at give dem en falsk følelse af selvtilfredshed ved være fornærmet. Størstedelen af ​​denne slags udvandede mobning er uskadeligt, men hvis du har nogen bekymringer (for eksempel, hvis mobningen ikke er udvandede), er du velkommen til at tale med en lærer eller din studievejleder.
 4. 4
  Få venner. Især med mennesker i andre kvaliteter. De kan forhindre en rimelig mængde "Ydmygelse", og de vil ofte fortælle dig om deres personlige erfaringer med klasser og lærere.
 5. 5
  Bliv involveret. Gå til nogle aktiviteter efter skole, der lyder interessant, såsom, drama eller andre klubber. Det er nemmere at få venner, hvis du deler de samme interesser.
 6. 6
  Vær ydmyg. Du er en freshman. Der er ikke noget så socialt frastødende som en person, der tror de er "alt det".
 7. 7
  Får. Selv som en ottende grader du var på toppen af ​​skolen, du er nu den lille fisk i havet igen. Må ikke foregive, at du ved alt. Hvis en ældre elev giver dig råd, lytte til det, og følg den, hvis det forekommer logisk. Vær opmærksom, så du vil komme til at erkende, når det er tid til at være seriøs, og når det er i orden at være afslappet. Lad ikke de ældre elever skubbe over dig, stå op for dine rettigheder som et unikt individ.
 8. 8
  Nyd dig selv. High school kun sker én gang, så du kan lige så godt få det bedste ud af det.
 9. 9
  Ringe til dine venner i løbet af sommeren! Spørg dem, når og hvor de ønsker at møde op i High school! Du ønsker ikke at miste kontakten med dem!

Tips

 • Må ikke dømme andre ved deres stereotyper.,,,, Og de er normale mennesker, bare med forskellige ideologier. Husk, at alle er en person med deres egne tanker og ønsker, og at alle bare ønsker at være lykkelig. Mind dig selv om det, før du gør det sjovt i nogen.
 • Smile til folk for at gøre dem ser du er en dejlig, glad person.
 • Prøv at blive venner med folk, der er anderledes. De kan have venner, der kan lide dig, så du vil opbygge en masse venner.
 • Hvis du kommer til at snuble på nogle drama, eller dine venner beslutter du ikke værdig til deres tilstedeværelse, bare huske, at det kan synes som verdens ende, men det er det ikke. Studentereksamen er ikke alt om venner. De har en masse at gøre med det, men gymnasiet er beregnet til at være et sted for læring. Tag denne nye sociale situation som en akademisk opvågnen. Dine karakterer kan faktisk forbedre uden at alle de distraktioner.
 • Prøv at blive venner med et par nice øverste classmen! De kan hjælpe dig ud og vise dig ting om skolen, som du måske ellers har brug for et år at regne ud.
 • Vær tro mod dig selv. Prøv ikke at blive fanget i den popularitet konkurrencer, kat slagsmål, skænderier, etc. Undgå disse situationer gør skolen meget enklere. Også, simpelthen ikke blive involveret med drama-udsatte mennesker. Det vil også gøre dit liv lettere, fordi som de løber tør for folk at kæmpe med, vil de begynde at skændes med dig.
 • Deltag i en klub, og sørg for at venner med læreren i spidsen for det. De kan sætte dig i spidsen for aktiviteterne eller udpege dig til officer positioner. Dette vil hjælpe dig med at få venner og forbedre din kollegium ansøgning. Om ikke andet, undgå teoretiker rådgiver.
 • Udnyt forsøgsmaterialerne pauser. Du får mere hjemmearbejde end i midten skole, så når som helst du har et par minutter til at arbejde på det er godt.
 • Få venner med lærere, især bibliotekar, hvis du planlægger at studere eller arbejde efter skole er ude. Lærerne har en tendens til at være mere lempelig med elever, de har et forhold til. Være lyse og høflig, selvom du normalt ikke.
 • Udvid din horisont og møde nye mennesker. Det lyder kliché, men det er faktisk en god idé. Møde nye folk nogle gange kan give dig et bredere perspektiv på livet. Også i gymnasiet dine middle school venner kan ikke altid være i de samme klasser, som du-så det skader aldrig at finde andre mennesker at tale med.
 • Huske skolens layout så hurtigt som muligt. Det er ikke sjovt at blive sent til en klasse, fordi du ikke kunne finde det.
 • En masse skoler kræve, at studerende til at bære ID badges. Det er for din sikkerhed, selvom det får dig besvær. Selvom det kan synes fjollet, bare bære det. Efter et stykke tid, vil du ikke engang mærke til det.
 • Hvis du har en ældre søskende, der går i gymnasiet, skal du bruge den som din fordel og stille dem spørgsmål, og for at få råd.

Advarsler

 • Se din mund. Bande er en nem vane at glide ind, men ikke let at bryde. At være i stand til at sværge hele dagen lang gør dig ikke kold eller populært, det giver dig omdømme en person med en potte mund. Find en positiv måde at tage din vrede, eller find en erstatning for bandeord.
 • På din første dage, så prøv ikke at handle "All That" eller upperclassmen vil få irriteret med dig.
 • Må ikke forberede så meget til det punkt, du bliver nervøs. Nervøsitet vil såre dig, ikke hjælpe dig. Alle går gennem denne-er du ikke alene. Bevar roen og gøre dit bedste!