Wkadk

Hvordan laver hår wraps

Hår wraps er sjove, farverige hårpynt, der er nemme at lave med venner. De har endda ligne venskab armbånd, som du bærer i dit hår! Her er de skridt til at gøre dit eget hår wraps.

Steps

Hvordan laver hår wraps. Adskille en del af hår.
Hvordan laver hår wraps. Adskille en del af hår.

Simple wrap metode

 1. 1
  Adskille en del af hår. Vælg en sektion ikke er tykkere end en blyant fra enten toppen af ​​hovedet eller bunden af ​​hårgrænsen ved halsen.
 2. 2
  Fastgør håret. Fletning det stramt til enden og sikres med et hår elastik.
 3. 3
  Vælg dine farver og klippe broderi floss. Hver streng skal være omkring tre gange længden af ​​håret, du indpakning. Du kan bruge så mange farver, som du vil, men jo flere tråde brugt tykkere wrap vil være.
 4. 4
  Saml trådene, og fold dem i halve. Fra midtpunktet binde floss på bunden af ​​fletning så tæt på hovedbunden som du kan med en grundlæggende dobbelt knude.
 5. 5
  Vælg din start farve. Separat én streng, og hold resten glat med fletning.
 6. 6
  Begynd indpakning tråd. Træk den med uret stramt omkring fletning, indtil du ønsker at skifte farver. Til at skifte, binde en knude omkring wrap med den første farve, derefter lægge den ned med de andre tråde, og træk ud af en anden farve. Dette vil bidrage til at sikre wrap ved farveskift.
 7. 7
  Fjern hår elastik og binde wrap i slutningen. For at afslutte wrap, trække aktuelle tråd gennem løkken af ​​det endelige wrap til at lave en knude. Fordoble det med de andre tråde for at gøre knuden ekstra sikker. Trim overskydende tråd fra bunden.

Forward knude metode

 1. 1
  Følg trin 1 til 5 i den simple wrap metoden.
 2. 2
  Bind hver wrap med en fremadrettet knude. Gør dette ved at vikle tråden omkring håret, derefter trække enden gennem løkken oprettet (f.eks til højre). Træk knuden stramt. Gentag for at skabe en serie af knuder, der vil vinden omkring håret wrap. Denne metode vil gøre en meget sikker wrap.
 3. 3
  Alternative farver. For at skifte trådfarve, lægge den fladt med fletning og vælge en ny farve. Begynd at binde flere forward knob.
 4. 4
  Fjern hår elastik og binde wrap i slutningen. For at afslutte wrap, trække aktuelle tråd gennem løkken af ​​det endelige wrap til at lave en knude. Fordoble det med de andre tråde for at gøre knuden ekstra sikker. Trim overskydende tråd fra bunden.

Tips

 • En sikker wrap vil vare mindst en uge og op til flere måneder. Det kan bæres i brusebadet.
 • For at gøre striber i dit wrap, wrap med to forskellige farvede tråde på samme tid.
 • Hvis du løber tør for floss i midten af ​​din wrap, bare binde en ny streng af tandtråd lige under din sidste wrap.Then brug en af ​​de gamle tråde til wrap over det, så knuden ikke vil vise.
 • Holding knob kan bruges, hvis du ønsker at tage en pause fra indpakning.
 • Den forreste knude wrap vil være mere sikker end den simple wrap.
 • Dette er en sjov aktivitet at gøre med venner i hinandens hår.
 • For at fjerne wrap, bare røverkøb slutter knude og slappe broderi floss. Den forreste knude wrap vil blive sværere at fjerne, og kan kræve fint skære igennem nogle af de knuder, indtil du kan glide det.
 • Prøv specifikke farvekombinationer til særlige begivenheder som jul og Halloween.
 • Du kan også bruge fremad knob med tandtråd til at give wrap en hvirvel effekt.
 • For at tilføje perler eller charms til ethvert punkt på wrap, træk dem videre til broderi tandtråd derefter binde off med en fremad knude og fortsætte indpakning.

Ting du behøver

 • Flere farver broderi floss (findes på ethvert fartøj butik)
 • Hår elastik
 • Saks
 • Perler og charms (valgfrit)