Wkadk

Hvordan laver folk værdsætte og kan lide dig

Når andre mennesker som dig, kan verden være et meget vidunderligt sted. Folk der kan lide du er ivrig efter at hjælpe med at tage sig af dine behov og ønsker. Nyder relationer med andre mennesker er en væsentlig faktor i levetid og lykke. Nogle mennesker er naturligt i stand til at gøre andre ligesom dem. De af os, der ikke er født med denne evne kan udvikle det ved at anvende nogle få principper.

Steps

Hvordan laver folk værdsætte og kan lide dig. Projektet en "virkelig nyttige attitude.".
Hvordan laver folk værdsætte og kan lide dig. Projektet en "virkelig nyttige attitude.".
 1. 1
  Projektet en "virkelig nyttige attitude." Din holdning sætter kvaliteten og stemningen i dine tanker, som igen har indflydelse på din stemme tone, de ord, du bruger, dit ansigtsudtryk og dit kropssprog. Din indstilling bestemmer kvaliteten af ​​dine relationer. Når du projekt en "virkelig nyttige attitude," en, der er glad, interesserede og hjælpsomme, vil andre mennesker ønsker at være omkring dig. Det er op til dig at vælge din holdning. Når du projicere modsatte holdning, vil de have den modsatte reaktion. Meget vigtigt: sørge for dine ord, tonefald og fagter er alle konsekvent. Når man står med inkonsistens mellem disse tre måder at levere et budskab, folk betaler mest opmærksomhed på kropssprog, og derefter til tonefald - og overraskende lidt til den faktiske words.The ting er, at du bør anerkende de falske venner og reelle dem.
 2. 2
  Etablere rapport med design. Vi kan godt lide folk, der er ligesom os, så nøglen til oprettelse rapport med fremmede, er at lære at være ligesom dem. Dette kræver at du bevidst styre din adfærd for at blive tilstrækkeligt ligesom den anden person til at danne en forbindelse - i det mindste for en kort tid. Kig dig omkring en restaurant eller et andet offentligt sted, hvor mennesker mødes og socialisere og sammenligne de par, der er i rapport med dem, der ikke. De, der er i rapport lean mod hinanden, vedtage tilsvarende arm og ben positioner, og tale i lignende toner af stemmen. Kort sagt, synes de at være synkroniseret. Den hurtigste måde at etablere rapport med mennesker, du møder, er at synkronisere med dem. Synkronisering betyder ikke, du bliver falsk eller insincere. Dens formål er at hjælpe dig med at sætte den anden person på lethed og fremskynde rapport, der ellers ville tage længere tid at udvikle sig. Du er ikke forventes at gøre dine bevægelser, tone og stemme efterligne den anden persons, men bare for at handle med ham / hende på samme måde, som du ville gøre, hvis du allerede var venner.
 3. 3
  Synkroniser.
  • Prøv at starte synkroniseringen af ​​inden for få sekunder for at gøre et nyt bekendtskab. Fem stadier af en vellykket første møde...
  • Brug åbne kropssprog. Afdæk dit hjerte ved at lade din jakke eller frakke knappet op og vender den anden person.
  • Vær først med øjenkontakt. Kig den anden person i øjnene.
  • Beam et smil.
  • Vær den første til at identificere dig med en behagelig, "Hej! Jeg er Nick."
  • Læn subtilt mod den anden person til at vise din interesse og åbenhed, og begynde at synkronisere.
  • Samle op på den anden persons følelser og identificere sig med ham ved at synkronisere dine bevægelser, vejrtrækning mønstre og udtryk. Brug din stemme til at reflektere tilbage stemningen formidles af hans stemme. Må ikke kopiere ham klodset, men mærke til hans kropsholdning, gestik, hoved og kropsbevægelser og ansigtsudtryk og spejle dem. Særligt vigtig: Mirror hans stemme tone, volumen, hastighed og stigning.
 4. 4
  Genkend hemmeligheder effektiv kommunikation. Få den anden person til at begynde at tale åbent, så du kan finde ud af, hvad der betyder noget for ham, og synkronisere sig selv i overensstemmelse hermed. Begynd med at stille åbne spørgsmål - dem, der ikke kan besvares med et simpelt "ja" eller "nej", men opmuntre den anden person til at åbne op og afslører sig selv. Nøgleordene: Hvem? Hvornår? Hvad? Hvorfor? Hvor? Hvordan? Holde samtalen i gang ved at besvare et spørgsmål med et andet spørgsmål.

Tips

 • Sensoriske præferencer: Hvis du virkelig ønsker at kommunikere med andre mennesker på deres egne bølgelængder, lære hurtigt finde ud af deres sensoriske præferencer. Folk ser verden på en af ​​tre grundlæggende måder...
  • "Visuals" er motiveret primært af, hvad de ser. Visuals tendens til at tale hurtigt, vinke deres hænder, kigge op med deres øjne, kjole godt og sige ting som, "Jeg vil gerne se bevis på."
  • "Auditories" af, hvad de hører. Auditories tendens til at tale ved en medium hastighed, har melodiske og udtryksfulde stemmer, gestus og flytte deres øjne fra side til side og sige, "Jeg hører det."
  • "Kinesthetics" af fysiske fornemmelser. Kinesthetics tendens til at tale meget langsomt og med stor detalje, ser ned, da de taler, slid tekstureret tøj og taler om, hvordan de føler.
  • Afsløring sensoriske præferencer kræver, at du være meget opmærksom på andre, hvilket i sig selv gør dig en mere folk-orienterede, vellidte person. Og når du lærer at synkronisere med mennesker, der bruger det ordforråd, de føler sig trygge med, vil din evne til at udvikle rapport med næsten alle vokse.