Wkadk

Hvordan at være dig selv omkring en, du beundrer eller lignende

De fleste mennesker opføre sig som en helt anden person, når de er omkring en person, de beundrer eller lignende. Så her er nogle enkle trin til at hjælpe dig med at være dig selv omkring denne person og overvinde disse såkaldte sommerfugle i maven.

Steps

Hvordan at være dig selv omkring en, du beundrer eller lignende. Undersøg hvordan du handler hver dag, når du ikke er i overværelse af den pågældende person.
Hvordan at være dig selv omkring en, du beundrer eller lignende. Undersøg hvordan du handler hver dag, når du ikke er i overværelse af den pågældende person.
 1. 1
  Undersøg hvordan du handler hver dag, når du ikke er i overværelse af den pågældende person. Er du højt og skøre, eller genert og reserveret? Hold en overordnet beskrivelse af, hvordan du reagerer og dine personlighedstræk, når du ikke rundt denne person.
 2. 2
  Prøv at forestille dig, hvordan du ville handle omkring dine venner, og visualisere de personlighedstræk, du skildrer, som hvis den person, du kan lide eller beundrer var bare en almindelig ven eller slægtning.
 3. 3
  Vær selvsikker. Tillid er nøglen til at få, hvad du ønsker, så gå efter det på enhver mulig måde.
 4. 4
  Tænk bedst. Negativ tænkning fører til negative ting. Hvis du tænker positivt, vil du føle sig mere trygge ved situationen og være en meget mere behagelig og udadvendt.
 5. 5
  Vid, at den anden person vil sandsynligvis ikke huske denne samtale så længe. Hvis du siger noget, du synes er forkert, ikke sved det. De vil sandsynligvis glemme det ved udgangen af ​​dagen.
 6. 6
  Det er ikke enden af verden, hvis du tilfældigvis til at få afvist. Du ved, at du har forsøgt dit bedste, og du vil ikke altid være undrende "hvad nu hvis?" længere.
 7. 7
  Må ikke overcrowd person. Ingen kan lide en person, der virker som en stalker. Hvis du bare komme til at kende den person, tale med dem om 2-3 gange om dagen. Medmindre de taler til dig først, bør du ikke være jagte dem forsøger at gøre en samtale. Det bliver uhyggeligt og ubehageligt; hurtigt.

Tips

 • Prøv at forestille dig selv med en slægtning eller ven, du føler dig tryg rundt og være dig selv.
 • Planlægge, hvad du vil sige, før du siger det. Hvis du kender personen godt nok, kan du sikkert gætte, hvordan de vil reagere på de fleste spørgsmål. Denne måde, vil du være mindre nervøs, og der vil ikke være akavet, tavse pauser.
 • Husk, at personen er bare en person. Det er ikke så hårdt, som du tror.
 • Hvis du normalt er en kedelig, kedelig person,... bare prøve og slappe af. Du har sikkert ikke er så kedelig eller kedeligt som du tror. Prøv at sprængning en vittighed eller være lidt anderledes end alle andre.
 • Må ikke spørge dem ud efter 1 uge. Svaret er mest sandsynligt, et nej. "
 • Må ikke sige offensiv, beskidte eller rå ting omkring personen. Ingen kan lide en person, der fornærmer alle hele tiden.
 • Hvis du spørger ham ud, og han siger nej, betyder det ikke, at du ikke kan være venner med ham!

Advarsler

 • Hvis du foregive at være en anden - du vil komme på tværs som falske.
 • Må ikke øjeblikkeligt tror, ​​du vil sove med ham / hende