Wkadk

Hvordan kan man vide, om din kæreste er klar til at kysse dig

Har du lyst til du er klar til din pige, men ved ikke, om hun er? Det er altid vigtigt at sikre, at din kæreste er klar til kys, ellers dit forhold kan snart være forbi, men der er tidspunkter, hvor du kan kysse din kæreste, og hun kunne lide det, hvis du er i en god eller gå forhold. Enten måde, være forberedt på et ærligt svar. Hvis hun fortæller dig shes i humør, hun er.

Steps

Hvordan kan man vide, om din kæreste er klar til at kysse dig. Se en romantisk film sammen, der involverer kysse.
Hvordan kan man vide, om din kæreste er klar til at kysse dig. Se en romantisk film sammen, der involverer kysse.
 1. 1
  Se en romantisk film sammen, der involverer kysse. Hvordan hun reagerer på at se folk kysse? Hvis hun putter op tættere på dig, er det som regel betyder, at hun ønsker, at det var dig og hende kysse, et suk eller en "awww" er også et temmelig godt tegn. (Bemærk: Nogle gange vil pigerne sige "EWWWW", og mener det andre gange de er bare drilleri Men hvis du ikke har haft en, vil hun sikkert give dig en ærlig reaktion, da hun ved dig '.. re ser).
 2. 2
  Hvor ofte hendes øjne fokusere på dine læber? En pige vil kun stirre på dine læber, hvis hun tænker om at kysse dig.
 3. 3
  Er hun villigt deler drinks med dig? Dette er et tegn på at hun er "behagelig" med munden.
 4. 4
  Har hun bragte det op? Hvad mener hun?
 5. 5
  Hvis du lige har haft et knus, kan hun holde dig i et par sekunder, undertiden helt tæt på dit ansigt. Dette er et sikkert tegn på, at hun vil have dig til at kysse hende. Det fungerer, selvom det ikke er din første kys.
 6. 6
  Hvis hun hviler sit hoved på dit bryst og ser op på dig, når du krammer.
 7. 7
  Hvis hun er virkelig genert og hun er din kæreste, sætte fingeren under hagen, hæve hendes ansigt til jeres og bare forsigtigt hakke hendes læber. Sørg for øjeblikket, er rigtige.
 8. 8
  Hvis du lige fik gjort langsom dans og hun ikke give slip og hun stirrer på dig, kysse hende. Hun gør vil have dig til!
 9. 9
  Disse er alle gode ideer. Nogle andre ting at se til, er hun holde armene, når du er sammen, og ting som lange pauser hvor man både bare stirre på hinanden. Disse er perfekte øjeblikke til at kysse.
 10. 10
  Hvis hun nogensinde har nævnt noget om ikke ønsker at kysse dig, tage hensyn til. Hvor lang tid har det været, siden hun sagde sådan noget? Var hun vred på dig? Hvor gammel var du? Havde du datet meget lang tid? Bare fordi hun har haft blandede tanker i fortiden er ikke en grund til at opgive håbet!
 11. 11
  En anden god ting at huske er, hvis hun nogensinde har kysset dig på din kind eller nakke. Dette er et meget godt tegn: Go for it!
 12. 12
  Hvis det er din første gang så godt, vær ikke bange! Begynder at gå til et kys og standsning kan enten irritere din partner eller føre til en akavet øjeblik. Hvis dette sker, og en akavet øjeblik indtræffer, bare kramme dem og prøv igen senere.

Tips

 • Når I begge er klar til at gøre det kys, sørg for du er alene! De fleste piger ville hade en "PDA" (offentlig visning af hengivenhed). Plus, at være alene gør det mere specielle.
 • Hvis du ender med at kysse hende, at du holder hende. Dette vil give dine hænder noget at gøre. (Holding hendes ansigt blidt og skubber væk hendes hår er en meget nice touch.)
 • Du behøver ikke at være alene, men vær på vagt over for andre, eller endda venner, gøre noget, der kan vise dig både røde!
 • Hvis du virkelig er bekymret, ikke gå rundt ser nervøs. Hvis / når dine venner nævner det, ikke bliver rød og sige noget dumt - bare smil, og når du siger farvel til hende give hende en hakke på kinden, vent med hende for et par sekunder, og hun vil helt sikkert lade dig vide!
 • Mit bedste bud er at give hende et kys på kinden, eller hun kan faktisk kysse dig på kinden. Hvis hun gør, og ser på dine læber, det er næsten et konkret tegn hun vil have dig til at kysse hende.
 • Hvis hun med vilje går tæt på dit ansigt, hun ønsker at blive kysset!
 • Må ikke vise din kæreste til dine venner for meget de keder.
 • Få andre mennesker til at oprette et kys til dig. Det hjælper!

Advarsler

 • Må ikke kysse mennesker, som du ikke vil ud med - det er bare ikke godt. Også, hvis du er med en anden ven, er det uhøfligt at gøre ud foran dem.
 1. Sæt din pande mod hendes og smil.
 2. Glem aldrig at supplere hende, fordi det kan gøre hende mere komfortabel med dig!
 • Hvis du føler, at tiden er inde, og din kæreste viser positive tegn på interesse, så gå til kys. Hvis hun trækker sig væk, så hun ikke er klar, eller hun er genert eller hun er bange. Bare kramme hende, og prøv igen senere.
 • Vær på vagt over piger, der nægter knus - det viser, at de ikke er interesseret i dig.