Wkadk

Hvordan at kysse en pige, mens danse

Så der er en dejlig langsom sang på, og du ønsker at komme tæt med din partner. Her er hvordan en pige, mens dans - det virker om hver gang!

Steps

Hvordan at kysse en pige, mens danse. Sørg for at din ånde lugter dejligt, før du danse.
Hvordan at kysse en pige, mens danse. Sørg for at din ånde lugter dejligt, før du danse.
 1. 1
  Sørg for at din ånde lugter dejligt, før du danse. Påfør en lille smule chapstick som godt-ingen kan lide en person med sprukne læber!
 2. 2
  Spørg pigen at danse til en langsom sang. Helst en du begge kender. Tag hende hånd i din, og træk forsigtigt hende op til hendes fødder eller tættere på dig. Hvis du to er tæt, wrap en arm omkring hende taljen og tage den anden i den anden hånd. Må ikke holde hendes hånd vej ud væk fra dig kan lide du laver paso doble! Træk den tæt på dig, guffe det mellem jer to som du danser.
 3. 3
  Flyt tættere på hende. Bevæg dit ansigt tættere på hendes. Prøv forsigtigt at synge med på sangen i hendes øre (kun hvis du kender den sang, selvom). Dette er både sød og romantisk og meget flatterende. Hvilken pige ønsker ikke at blive serenaded?
 4. 4
  Flyt dit ansigt tilbage, indtil du kigger på hende. Dette bør være en gradvis bevægelse, ikke et ryk. Forsigtigt vippe hovedet og børste dine næser sammen, hvile din pande mod hendes. Lad hende vænne sig til nærhed. Kig ind i hendes øjne og langsomt begynder at lukke din. Hvis hun lukker hendes, (sørg for at holde øje med det!), Så gæt hvad, hun ønsker det! Hvis hun ikke vil kysse dig, vil hun lade dig vide på dette tidspunkt ved at bevæge sit ansigt væk fra din egen eller forsøge at bakke væk.
 5. 5
  Bøj hovedet og forsigtigt kysse hende. Efter et par korte sekunder, trække tilbage en lille smule. På dette tidspunkt kan hun åbne øjnene at se på dig, før du flytter ind til et Kys af hendes egne. Husk, hvis du allerede er tæt på hende og dans, hun sandsynligvis ønsker at kysse lige så meget som du gør.
 6. 6
  Tryk på den hånd, som du holder mod dit bryst, mens du bevæger dig i en dybere kys. Derefter forsigtigt børste dine fingerspidser op hendes hals til kop hendes hoved i hånden. Væsentlige, tangle din hånd i hendes hår, men ikke for meget, som du ikke vil have hende til at føle, at du trækker hendes hår eller der er noget ubehageligt fast i det.
 7. 7
  Når du sikkerhedskopierer ud, se ind i hendes øjne og give hende et sidste, langsom, blød kys. Hvis hun sætter sit hoved på din skulder, bare holde dans til sangen slutter. Du har med succes kysset mens de danser. TILLYKKE!

Tips

 • Ånde møntanstalter er gode. Gum er dårlig. Du ønsker ikke at blive tygge mens du kysser på dansegulvet. Det, og tyggegummi producerer mere spyt. Du ønsker ikke at. NOGENSINDE.
 • Sørg for ikke at tvinge det. Hvis hun ikke vil, hun ikke vil!
 • For en mere romantisk touch, holde hende tættere på end du ville en anden pige, gøre hende føle sig speciel.
 • Må ikke blive for aggressive, især hvis det er en langsom dans! Hvis det er en sang med en rytme, følge den. I dans, eller kysse, vil det forbedre dine chancer.

Advarsler

 • Hvis hun er stiv i dine arme, hun ikke vil have dig til at prøve og kysse hende. Eller holde hende for tæt på. Eller noget andet langs disse linjer for den sags skyld! Forsøg ikke at tvinge problemet. NOGENSINDE!