Wkadk

Sådan at kysse godnat

Den godnat er en af de mest romantiske og spændende øjeblikke i en date. Hvis du har følt kemi og havde en stor tid, er du formentlig undrende: Skal du kysser? Er (r) han er klar til det? Hvornår er det rigtige tidspunkt? Skulle du vente? Læs videre og find ud af, hvordan man kysser godnat.

Steps

Sådan at kysse godnat. Ved afslutningen af den dato, finde en måde at komme tæt på ham eller hende.
Sådan at kysse godnat. Ved afslutningen af den dato, finde en måde at komme tæt på ham eller hende.
 1. 1
  Ved afslutningen af den dato, finde en måde at komme tæt på ham eller hende. Dette vil ikke kun hjælpe dig læse din date niveau af interesse bedre, men også få dig i stilling bør muligheden for at kysse præsentere sig selv.
 2. 2
  Måle din date reaktion på dig. Du bliver nødt til at gøre dette hurtigt, da farvel-kys vinduet ikke forblive åben for længe. Hvis du går din date hjem, og de ikke lade dig komme så tæt på døren, tage denne fysiske distancering som et tegn på, at et godnatkys ikke er sådan en god idé. Hvis (r) han er ivrig efter at få nøglerne i døren, også dette er et dårligt tegn. Andre røde lys kan omfatte fastspændte læber eller en stædig afvisning af at gøre øjenkontakt. Men der er en god chance for, at de tegn vil ikke være så indlysende som dette. For at give dig selv den fordel i øjeblikket, lære at læse kropssprog, så du kan handle hurtigt og undgå uheld. Kun lave et træk, hvis du føler alt er rigtigt.
 3. 3
  Lav en "øjeblik". Husk, at i hvert godnatkys scenario, har du fået en begrænset vindue af muligheder for at gøre din flytning. Opret en "akavet pause" i samtalen. Undersøgelser viser, at folk er ubehageligt med hullerne i stilhed i samtale, så fylde den med et smil og gør dig klar til at flytte ind for et kys.
 4. 4
  Bevar øjenkontakt. Hvis din date støt returnerer dit blik, betragter det som en invitation til kysse og kramme. Hvis (r) han forsøger at holde øjenkontakt, men bryder den, før noget kan ske, kridt det op til nervøsitet og forsøge at skabe en anden "øjeblik", hvis det ikke er for sent.
 5. 5
  Flyt ind for et kys. Keep it simple, især hvis det er din med din date. Det betyder ingen eller specielle træk, bare dreje hovedet lidt til siden, lean langsomt, og rock hans eller hendes verden! Du kan placere din hånd på den lille af deres hals, hvis du ønsker det.
  • Hvis din date er entusiastisk, kan du være i stand til at vende den simple smooch i en længere, mere involveret kys. Det er dog kun gøre dette, hvis du føler dig meget sikker på de stikord, du får, når de er i tvivl, fejle på siden af ​​kysse for lidt, da det er bedre at lade dem der ønsker mere end at gøre dem fortryder kysse dig i første sted.
  • Hvis du får den frygtede kind tur, kort undskylde, grine det ud, og forlade bordet med din værdighed intakt.
 6. 6
  Gentag hvis det ønskes, eller hvis du føler din date komme ind i det. Dette kan føre til at blive inviteret indenfor, men ikke regne med det.

Tips

 • Hvis du føler din date forsøger at bevæge sig væk eller sige "Nej", skal du ikke trykke på spørgsmålet. Du skal blot spørge, om (r) han er okay, og hvis svaret er "ingenting", eller din date har til at tænke over det, bare sige godnat, som din date formentlig er ikke behageligt nok til at indrømme det er for tidligt at kysse. Tving aldrig et godnatkys på nogen.
 • Tilføj kommentarer såsom "I aften var fantastisk" eller "Jeg håber, vi kan gøre det igen engang" (og vise hende, at du mener det) for at gøre ham / hende til at føle særligt.
 • Når du går væk, give en lille blik tilbage - chancerne er hun vil være watching you go.
 • Hvis det virker som om din date venter på et stykke tid til at gå indenfor, kysse hende. Hun vil have dig til.
 • Hvis du ønsker at være ekstra sød du kan endda kysse hendes hånd eller pande, men vær på vagt over for panden kys som nogle piger finder det nedladende eller morfar-agtigt.

Advarsler

 • Hvis din date vender den anden vej, ikke fat i hans eller hendes hoved og drej den mod dig for kys. Dette er nøjeregnende og uromantisk.
 • Vær på vagt over for at give et godnat (eller første) kysse foran venner, uanset om de er din eller din date, og dette menes at være en sød og privat øjeblik, så holde det så eksklusiv som muligt.
 • Må ikke bare gå rundt kysse nogen, når som helst! Du kan blive opkrævet med seksuelle overgreb, hvis du bevæger dig for aggressivt.