Wkadk

Hvordan man kysser med seler

At lære at være enkel nok, men tingene bliver lidt mere kompliceret, når seler blive involveret. Her er, hvad du behøver at vide for at gøre tingene går glat.

Steps

Hvordan man kysser med seler. Vente mindst ti dage til to uger.
Hvordan man kysser med seler. Vente mindst ti dage til to uger.
 1. 1
  Vente mindst ti dage til to uger. I løbet af de første par uger med seler, vil alt stadig være meget ømme.
 2. 2
  Start med lukkede læber. Hastigt indføre tænder til metal er ikke en god måde at få tingene i gang.
 3. 3
  Tage tingene langsomt. Dette gælder især, hvis dette er din. Start meget forsigtigt, så du kan få en fornemmelse for terrænet. Efterhånden som du får mere øvelse, vil du lære, hvor og hvornår der skal anvendes tryk (soft først), og hvor man kan undgå det.
 4. 4
  Tryk dine læber blidt mod din partners, men ikke for hårdt, du ikke ønsker at såre den person. Dette vil tvinge dine tænder og tandkød mod dine læber. Det vil være ubehageligt og måske endda slibende, samt pinligt.
  • Hvis du er den eneste i duo med seler, kan du ønsker at advare din partner om dette.
 5. 5
  Hold tunger væk fra de faktiske seler. Hvis du er, skal du holde tungen på den anden side af din partners tænder. Ligesom seler kan skære læber og tandkød, kan de skære tunger, også.
 6. 6
  Når du foretager ud, ikke tøve med at sidde fast derinde. Seler bør ikke påvirke dette, de kun har nogle skarpe spots, men du skal stadig have det sjovt. Go for it!

Tips

 • Koncentrer dig om kys. Bare være opmærksom på dine seler, men ikke så meget, at du går glip af det øjeblik, helt og desuden er den anden person kysse dig, fordi de kan lide dig, og er ligeglad med om du har seler eller ej!
 • Bare slappe af og tage det langsomt. Den person, du kysser naturligvis kender du har seler, og de ved, de er nødt til at være forsigtige andre kloge de ikke ville kysse dig. Held og lykke på alt.
 • Hvis du er lidt nervøs for kys, fortæl din partner til at tage det langsomt.
 • Du bør altid huske at børste dine tænder og være omhyggelig med, hvordan du kysser.
 • Kissing handler om at have det sjovt og nyde det faktum, at nogen virkelig elsker dig, så lad ikke noget eller nogen komme i vejen for din romantiske oplevelse for livet.
 • I modsætning til nogle vandrehistorier, er det meget usandsynligt, at to mennesker med seler kan få dem hænger sammen ved at kysse. Piercinger kan blive fanget. Men det kan ske, og det er sket før.
 • Slap af og have det sjovt. Kissing er om romantik. Hvis du er bekymret for din seler hele tiden, kan det kys lide.

Advarsler

 • Hvis seler blive beskadiget eller er for slibende, så sørg for at have din specialtandlæge glatte dem ud.