Wkadk

Hvordan du får din ex tilbage

Et forhold, som du elskede kan være over, men hvad hvis du ikke er over din ex, og du mener, at forholdet kan repareres? Her er hvordan du kan overbevise din ex til at give det en anden gå.

Steps

Hvordan du får din ex tilbage. Find ud af, om de stadig er interesseret.
Hvordan du får din ex tilbage. Find ud af, om de stadig er interesseret.

Hvad skal man gøre efter break-up

 1. 1
  Forstå break-up. Hvad gjorde hver du gøre for at bidrage til break-up? Oddsene er, at det ikke var en ensidig problem. Indse, hvad du gjorde forkert, vil bidrage til at styrke forholdet. Og om ikke andet, vil det hjælpe dig med at undgå lignende fejl i fremtidige relationer.
 2. 2
  Find ud af, om de stadig er interesseret. Før du begynder at gøre noget for at forsøge at vinde tilbage din ex hjerte, du behøver at vide med sikkerhed, om de stadig holder eller ej. Vide, om din ex stadig bekymrer sig om dig, er det første vigtigste clue og hint, at tingene stadig kan klinkes.
 3. 3
  Undgå kontakt til de første to uger efter break-up. De vil ringe til dig, hvis de ønsker at tale. Hvis de ikke gør det, vil intet du siger eller slid ændre det. Nogle gange, ignorerer din ex gør dem lyst du er helt fint uden dem, og bevæger den, hvilket er det stik modsatte af, hvad de ønsker.
 4. 4
  Fokus på dig selv. Hæng ud med dine venner. Kast dig ud i arbejde og andre aktiviteter for børnene. Du ønsker ikke at virke trængende eller lignende du venter på din ex til at kontakte dig igen.
 5. 5
  Tag et godt kig på dig selv. Når du først faldt i kærlighed med din partner, hvilken type af en person, var du? Når tingene falder fra hinanden, andre vil fortælle dig, at folk ændrer sig. Men, bør du tage et øjeblik og tænke "Har jeg ændret? Er jeg en bedre, gladere person nu end jeg var dengang?" Hvis du ærligt kan sige, at du ikke har ændret sig til det bedre, måske du har misligholdt til nogle dårlige vaner, eller lad din frygt og bekymringer får det bedste ud af dig
 6. 6
  Må ikke stoppe dem fra at se andre mennesker. Hvis du begynder at klage og klynke, vil du straks køre din ex væk til denne tredjepart. Menneskets natur er sådan, at jo mere du stoppe dem fra at have noget, jo mere de ønsker det. På den anden side, respektere deres valg og frihed. Lad ikke jalousi sat i. Trust at hvis der var sand lykke mellem dig og hvis din ex ønsker at være lykkelig, vil de i sidste ende se, at komme tilbage sammen er det bedste valg. De har bare brug for tid til at komme igennem tågen uanset forårsagede afbrydelsen.

Genindføre dig selv

 1. 1
  Ændre dit udseende. Få et par elementer af nyt tøj, ændre din frisure eller lave dine negle. Gør dig selv skiller sig ud og synes frisk fra, hvad din ex husker dig. Sørg for at denne ændring er subtile og ikke over toppen.
 2. 2
  Tilbring tid sammen med andre mennesker. Du behøver ikke at sove med dem, men at tilbringe tid sammen med andre mænd eller kvinder vil lade din ex ved, at du er på strejftog. Hvis de stadig er interesserede, vil de gå ind og indskyde dette.
 3. 3
  Være den person, de faldt i kærlighed med. Din ex er tiltrukket af dig, fordi de følte sig godt med dig, og du var at opfylde deres følelsesmæssige behov. Hvordan har du ændret (hvis overhovedet)? Korrekt dårlige vaner og fejltagelser, hvis nogen. Være positiv omkring dem. Grine og smile. Altid ophold positivt at føle sig godt om dig selv og gøre dig attraktiv for andre.
 4. 4
  Være til rådighed. Have folk ønsker til dato dig, er nok til at gøre din ex jaloux. Du behøver ikke til rent faktisk at date andre mennesker. Dette vil kun forvirre din ex, fordi det vil gøre dem tror du er over dem, eller at du er bevidst forsøger at gøre dem jaloux. Tager en pause fra relationer vil ikke kun vise, at du stadig har følelser for din ex, men det vil også vise modenhed og mangel på neediness.
 5. 5
  Henkastet hænge ud med dem igen. Må noget uforpligtende gerne have en drink med venner eller spille minigolf. Gør det noget venner og første datoer både kan gøre. Og uanset hvad det er, holde det sjovt og springe ud på de alvorlige samtaler for nu.
 6. 6
  Udfylde hullet. Hvis du kæmper med neediness, er du sikkert lidt mangler i afdelingen. Du kan være på udkig efter din ex at gøre du føler dig bedre om dig selv, men faktum er, at du er den eneste person, der virkelig kan gøre det. Du bør ikke basere din lykke på en andens. Det gør dem til at føle sig skyldig, forpligtede og i sidste ende, resentful mod dig.

Har et forhold diskussion

 1. 1
  Inviter din ex til at tale med dig. Beklage ting ikke arbejder ud mellem dig og spørge, om du kan tale om det nu, at du har nogle perspektiv. Spørg om hvad der gik galt var relateret til, hvad du har arbejdet på. Din ex kan have et andet perspektiv.
 2. 2
  Forbered dine første ord. Den første ting, du siger til din ex er yderst vigtigt. Hvis du siger de forkerte ord, vil du miste chancen for at få dem tilbage. Du er nødt til at forstå, at selvom du ikke er sammen, er der en god chance for de stadig nærer stærke følelser for dig.
 3. 3
  Brug fortiden til din fordel. Hvis de nogensinde har komplimenteret et sæt tøj af jeres, bære det igen. Eller del en munter hukommelse, du havde sammen. Mød på et velkendt sted, du brugte til at hænge ud sammen.
 4. 4
  Undskylde. Tænke dybt over noget, du gjorde eller ikke gjorde, at anden bidraget til undergang af forholdet, og rengør skifer ved at give din ex en ordentlig undskyldning. Tager det fulde ansvar for denne handling, uden at beskylde dem, der giver undskyldninger, eller forventer en undskyldning (eller endda tilgivelse) til gengæld. Det kan meget vel være, at de har bidraget til den situation, men du kan ikke undskylde for dem, og du kan kun undskylde for dig selv. Lad dem ud af det og odds er undskyldningen vil blive gengældt.
  • Tilbyd undskyldning i person. Fortæl dem, du bare brug for at få noget fra brystet, og alt, hvad de skal gøre, er at lytte
  • Undgå at bruge ordet "men". ("Jeg er ked af det, men..." betyder "jeg er ikke ked af det."), Heller ikke sige "Jeg er ked af du føler på den måde" eller "Jeg er ked af, hvis du var fornærmet." Dette gør det ud som om du skyder skylden den anden person, og det er ikke en reel undskyldning.
  • En sand undskyldning skal struktureres som følger: handling, empati, godt igen, tak. Eksempel: "Jeg ville bare sige undskyld for de tidspunkter, hvor du ønskede at tilbringe tid sammen med mig, og jeg blæste dig fra Du må have følt virkelig forsømt I fremtiden vil jeg forsøge virkelig hårdt.. at være opmærksom på de mennesker, jeg holder af, så det ikke sker igen. Tak for at hjælpe mig til at indse det. "

Tips

 • Hvis du får sammen igen, lad ikke de samme spørgsmål, der ødelagde dit forhold dukker op igen. Hav en god, lang snak om, hvordan du både kommer til at gøre det rigtigt denne gang.
 • Hvis de er ryk bare komme videre. Det er hårdt, men tænker over det er der altid drenge derude, hvad er bedre og kan behandle dig bedre.
 • Må ikke lade det få dig ned, hvis de ikke ønsker at være sammen med dig. Det er nok det bedste.
 • Aldrig fortæl din ex, at du kan lide ham til højre på bat. Bare vent på det perfekte tidspunkt. Hvis han kan lide dig dengang godt job. Hvis han ikke gør det, skal du bare gå videre, fordi han ikke er det værd.

Advarsler

 • Nogle relationer bare ikke beregnet til at være. Hvis ovennævnte trin ikke virker, på et tidspunkt, du bliver nødt til at acceptere bryde op og komme videre.