Wkadk

Hvordan at få hævn på ex kæreste

Har nogen nogensinde har tilbudt dig verden, og derefter til venstre? Hvis du var forrådt og ønsker nogle sjove hævn, der er lovligt, dette er artiklen for dig.

Steps

Hvordan at få hævn på ex kæreste. Hænge ud med en masse venner.
Hvordan at få hævn på ex kæreste. Hænge ud med en masse venner.
 1. 1
  Komme over det. Hvis du føler at du vil græde derefter gå ret forude, bør du få dine følelser ud. Du vil også føle vrede for en tid, og det er også okay. Normalt når en opløsning sker, skal du starte med at vælte sig i sorg, og i sidste ende vrede tager over og du kommer til at have hævn eller en chance for at komme tilbage på din ex.
 2. 2
  Være lykkelig. Prøv at være så lykkelig som muligt, især omkring din ex. Det er super-effektive, fordi hvis din ex ser, at du er ked af det, vil de føle sig på toppen af ​​verden, og du kan ikke leve uden dem. Lad dem ikke få det bedre af dig! Når de taler til dig, smile og handle glad. De vil synes, du allerede flyttet videre, og det er den værste følelse, de nogensinde kunne have.
 3. 3
  Hænge ud med en masse venner. Hvis du har en gruppe af personer, du har været hænge ud med siden barndommen, så være sammen med dem. Hvis du har nogen fyr venner, hænge ud med dem også, bare for at give ham et stik af jalousi. Være social, gå til fester, har filmaftener, tekst og kalde dem til at chatte, og leve livet, som om du aldrig havde mødt ham. Handler som du har glemt hans ansigt.
 4. 4
  Send ham en flirtende teksten "ved et uheld". Hvis du virkelig føler behov for at sende en smule hævn sin vej, holde det minimal. Skriv en flirtende tekst til en anden fyr og "uheld" send det til ham.
 5. 5
  Indlæg statusser, der vil afkrydse ham. Hvis du er venner på Facebook eller en anden social networking site, post-status, der inkorporerer kælenavne, som han brugte til at ringe til dig. For eksempel, "Denne lille prinsesse har lige fået en manicure!" vil være meningsløst at nogen andre, men lidt grave på dem.
 6. 6
  Rod med deres hoved. Hvis du nogensinde ser dem i det offentlige, synes sympatisk. Fortæl dem, at du har hørt noget om deres "elendighed" eller "ulykkelighed", og at du håber, at tingene vil blive bedre for dem. De vil gerne vide, hvad du har hørt, men vil ikke turde spørge dig.
 7. 7
  Overveje dating en anden. Hvis du har haft et crush på en person i et stykke tid, og du føler at du er klar til et andet forhold, overveje at bede en anden ud. Spørg ikke denne person udelukkende for hævn, kun bede dem, hvis du rent faktisk ønsker at datere dem. Også, hvis du dato nogen af ​​samme køn, er det en stor lussing til din ex. Det gør dem mister deres følelse af mandighed.

Tips

 • Gør dig selv ser travlt. Hvis din ex ved, at din travle så han vil føle som om du aldrig har brug for ham til at begynde med. Bliv Miss Independent.
 • Hvis du går i skole, hæld din ekstra energi i dit arbejde. Du vil elske resultaterne, når din rapport kort er bedre end din ex.
 • Prøv at komme videre med dit liv. Saml en ny hobby, som et instrument, sport osv.

Advarsler

 • Gør ikke noget ulovligt. Det er bare dumt, og du vil ende med at betale prisen.
 • Må ikke sove med et ton af fyrene til at komme tilbage på ham. Det vil give off det forkerte indtryk til alle.
 • Husk, at over-the-top, onde former for hævn normalt give bagslag. Hvorfor gider investere din tid og energi i noget, der virkelig vil bare gøre dig synes lille, jaloux og ondskabsfulde?
 • Må ikke være betyde for ham til det punkt, hvor det er over kanten.
 • Husk, at din ex ikke nødvendigvis er den eneste, der kan rode op i et forhold. Tænk grundigt over, om du kan have misforstået ham, og hvordan du behandlede ham. Må ikke bebrejde dig selv for alt, men erkender, at alle laver fejl og handlinger dårligt tider.