Wkadk

Hvordan at komme over din ex

Afslutningen af ​​et forhold er altid noget smertefuldt og kommer med nogle negativitet eller konfrontation. Selv hvis du har mistet interessen for din partner, og ikke føler den kærlighed længere, kan det stadig være svært at komme videre, fordi de var en integreret del af dit liv. Tilføj de komplikationer af at skulle se din ex flytte ind nye romantiske erfaringer og den efterfølgende nedfald med nogle fælles venner, og det er en ikke underligt, at breakups er spændt undgås. Her er nogle skridt til at klare dette følelsesmæssigt stressende tid.

Steps

Hvordan at komme over din ex. Må ikke ondt af dig selv!
Hvordan at komme over din ex. Må ikke ondt af dig selv!
 1. 1
  Må ikke ondt af dig selv! Hver såkaldte skridt tilbage er en mulighed for at springe fremad. Tro på, at du kan komme over denne person, fordi du vil.
  • Lav en liste over alle de grunde, hvorfor du fortjener at være lykkelig. Dette vil holde dig fra at have ondt af dig selv. Liste venner, familie, muligheder, generelle sundhed. Når du tager bestik af, hvor meget du har, vil du føle dig bedre med det samme.
 2. 2
  Slip af alt, hvad der minder dig om denne person billeder, gaver, telefonnummer osv.
  • Du behøver ikke at ødelægge ting, medmindre den pågældende person var en negativ kraft i dit liv. Tuck disse ting væk på et sikkert sted. Sandheden er, at senere, vil du være glad for du har gemt minderne, selv om personen ikke var den største.
 3. 3
  Tænk på dig selv. Blev denne person selv behandler mig ret? Sagde han / hun gør mig græde eller grine mere? Tage et stykke tid og tænke over tingene.
  • Lav en liste over alle de ting, som din ex gjorde, der kan have generet dig. Skriv disse ned dels til lukning, og dels som en liste over de ting, du ikke vil se efter i din nye partner. Selvom det er svært at finde perfektion, det er godt at ikke begå de samme fejl to gange.
 4. 4
  Have det sjovt! Gå ud med vennerne, bowle, til en film, skøjteløb, eller endda gå på en dato. Noget at tage dit sind ud af din ex.
  • Nogle eksempler på ting for sjov, du kan prøve at gøre:
   • Tilbringe weekenden med en 80'er film maraton. Leje eller hente så mange film fra 80'erne (eller enhver anden årti), og pop dem på med nogle venner. Det bliver ikke bedre end John Cusak og Jamie Lee Curtis.
   • Byg din egen rutsjebane (eller gå til en badeanstalt). Sæt et glat tarp ned i din baghave og holde slangen kørende. Glide og glide ned tarp som en kugle.
   • Designe og lave nogle originale t-shirts. Send nogle mønstre ud til en t-shirt leverandør, eller købe en silketryk og gøre t-shirts selv. Giv din gruppe af venner et navn lad dem bidrage til udformningen.
 5. 5
  Gå på en ferie. Det behøver ikke at være langt væk, og det kan være så tæt som den næste by væk. Men lidt tid til dig selv (eller med venner), vil virkelig give dig et nyt perspektiv. Tag i den naturlige skønhed af det sted, du gå til. Find lykke i denne skønhed.
 6. 6
  Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en ferie, så prøv at lave mad. Madlavning kan være meget beroligende og afslappende. Få en opskrift på en ret, som du ønsker at lære at lave og tilberede det til venner eller familie: du behøver ikke at spise alene.
 7. 7
  Må ikke tale med de samme venner, der kender ham / hende. Det er bedst at holde din afstand fra din ex venner, selvom de er gode mennesker. Årsagen er, at du ønsker at prøve at genopbygge dit liv fra jorden op, og du ikke ønsker at blive trukket tilbage ind i hvirvlen af ​​dit tidligere liv.
  • Hvis du ser dine venner, skal du ikke undgå dem. Men du behøver ikke gå ud af din måde at lave planer med dem. Du ønsker at være respektfuld og civiliseret, men det er svært at komme over din ex, når hans eller hendes venner er konstant at minde dig om dem.
  • Hvis din ex venner spørge dig, hvorfor du er "undgå" dem, bare sige noget lignende:. "Jeg er virkelig forsøger at gøre lidt tid for mig selv, mens jeg var sammen med [din ex], har jeg ikke altid komme til. Nu, vi ikke længere sammen, jeg gør, at en prioritet. "
 8. 8
  Selv om de ikke altid hjælpe, så tal med din familie. De er der altid for dig, og de kan helt sikkert holde dit sind ud af tingene! Ved, at din familie elsker dig betingelsesløst, og at du kan tale med dem om mere, end du tror.
  • Hvis du er flov, tænke over, når dine forældre var yngre. De oplevede de samme ting - heartbreak, knuser, ubeslutsomhed, alle af det - hvilket betyder, at de har været igennem de samme ting før. Du vil måske være i stand til at få nogle visdom fra at tale til dem.
 9. 9
  Gør noget du har forstand til at gøre et stykke tid. Når du er i et forhold, gør du tid til en anden person. Nogle gange betyder at ofre ting du ønsker at gøre eller har planlagt. Nu, at du ikke længere er i et forhold, kan du gøre de ting, du var mening at gøre.
  • Måske du var betyder at gå frivillig på din lokale blodbank, måske du ønskede at besøge dine bedsteforældre, måske du ville endelig få at "A" på en matematisk test uanset hvad det er, sætte hele dit væsen i at nå dette.
 10. 10
  Selv hvis du og din ex enige om at være venner, afbrød kontakten med denne person for en stund. Sørg for, at når du taler til ham / hende igen, du ikke har nogen sidesten følelser. Find lukning. Du behøver ikke nødvendigvis en ny partner, men sørg for du er 100% over din ex, før de søger venskab.
 11. 11
  Må ikke engang se på ham / hende, når han / hun forsøger at få kontakt med dig. Det vil vise ham / hende, at du er fast besluttet på at glemme alt om ham / hende.
 12. 12
  Find en enkel måde at belønne dig selv. Forkæl dig selv for lidt. Det bør ikke være store, fordi det er tanken, der tæller. Måske give dig selv en spa dag, eller bage noget, der tilfredsstiller din søde tand. Gør noget, som kvantificerer din kærlighed til dig selv.
 13. 13
  Hold dig væk fra alkohol og andre stimulanser. I filmene er en opløsning normalt efterfulgt af filmen stjerne nå til en slurk whisky. Alkohol og andre stimulanser vil ikke gøre afbrydelsen nemmere - ikke stole på dem til at komme over din ex!
 14. 14
  Sørg for at du har travlt. Genindvier dig selv på arbejde eller i skole. Du ved, hvad de siger om ledige hænder. Hvis du mister dig selv i en forfølgelse, som du finder meningsfyldt, at komme over din ex vil ikke virke halvt så slemt.
 15. 15
  Vid, at du ikke er alene på denne rejse. Du tror du er den eneste, der nogensinde har følt ondt som det? Det er ikke sandt. Du vil komme over ham / hende. Tiden er en stor healer. Må ikke komme tilbage med denne person, holde tænker på grunden til at du splittet op. Du ønsker ikke at gå den vej igen, gør du?

Tips

 • Lyt til nogle virkelig god musik.
 • Må ikke være bange for at se andre mennesker, men ikke forsøge at få en ny kæreste / veninde for tidligt. Tillad dig selv tid til at helbrede og tid til at have det sjovt med venner og være single.
 • Prøv at lave nye minder med mennesker, der ikke er din ex. For eksempel, hvis den sidste gang du gik til din favorit restaurant var med din ex invitere en ven til at gå med dig. På denne måde vil du ikke tænke på ham / hende, hver gang du tænker førnævnte restaurant. Prøv at skabe disse nye minder i så mange områder som muligt, så påmindelser om din ex vil blive minimeret.
 • Må ikke vise ham, at du holder! Selv hvis du gør det, handler som du ikke gør. Senere vil du indse, at du er ligeglad længere.
 • Du kommer ikke til at bo ulykkelig evigt. Du kan lige så godt bare begynde at få glad nu!
 • Bare husk, at hvis du tror ', hvis jeg skifter mig selv, end jeg kunne tiltrække ham, "du er, hvem du ændrer sig ikke for en fyr, han skal kun elske dig for den måde du er!
 • Slukke telefonen, mens du har det sjovt med venner eller familie. Det kunne distrahere dig.
 • Prøv at ignorere ham for at vise ham, at du ikke føler sig dårligt om bruddet. Prøv ikke at gøre nogen kontakt med ham og hænge ud med venner til at undgå at se ham.
 • Prøv at tænke positivt. Ting sker af en grund.

Advarsler

 • Sørg for at du ikke bare handler som du som en anden person til at gøre din ex jaloux. Der aldrig virker, og du bare spilder din tid. Dette kunne også ondt den person, du bruger.
 • Bare fordi du er vred på din ex betyder ikke, du behøver for at få endnu. Lad det gå. Det er meget nemmere og smartere i det lange løb.
 • Må ikke tigge om din ex til at komme tilbage. Det gør man ser patetisk.
 • Det kan hjælpe at skrive en liste over alle de dårlige ting om ham / hende. Men hvis du vælger at gøre dette, holde det for dig selv og ikke viser nogen. Det vil bare såre dig i det lange løb.
 • I forhold til trin 4: Tag ikke dine venner til et sted, hvor du og din ex gik ud på en date. I stedet for at have en sjov aften du vil bruge hele tiden ked tænke, når du var der med din ex.
 • Ignorere alle rygter og ting, der kunne være at gå rundt om dig og din ex. De er ikke værd at bruge tid.

Ting du behøver

 • Gode ​​Venner
 • Måder at besætte tid
 • Positiv holdning og beslutsomhed
 • Væv