Wkadk

Hvordan at slippe af en tvangspræget ex kæreste

Nogle gange vil du efterlade et forhold, fordi det ikke helt arbejde for dig længere, men din partner måske ikke nødvendigvis føler, at vejen og dvæle på håber du får sammen igen, selvom du er med en anden allerede. Disse enkle trin kan hjælpe dig med at slippe af med hende.

Steps

Hvordan at slippe af en tvangspræget ex kæreste. Fortæl det som det er.
Hvordan at slippe af en tvangspræget ex kæreste. Fortæl det som det er.
 1. 1
  Fortæl det som det er. Selvom det er en delikat sag, som for eksempel, hun er depressiv eller manglende selvtillid, er det altid bedre at sige sandheden. Gør det på en høflig måde, ikke være ondt eller sarkastisk. Husk, at målet er at få hende til at forstå, ikke at såre hendes følelser.
 2. 2
  Hold lidt afstand. Hængende omkring en pige, der elsker dig stadig kan give hende den idé, at hun stadig kunne få dig tilbage, og kunne såre eventuelle nye forhold, du har. Lad hende vide, at du gør det, fordi det er bedst og holde hende så langt fra hinanden som du kan.
 3. 3
  Hold tingene diplomatisk, hvis du nødt til at se hende en masse i skole eller arbejde. Hun er bare en anden person, ikke en ven. Husk afstand, hvis den ikke kan være også fysisk, bør det i det mindste være følelsesladet. Må ikke føre hende på på nogen måde, behøver du ikke vide, hvad hun forstår fra hvad du siger.
 4. 4
  Stå din jorden. Må ikke fortælle hende, du er bedre stillet alene, men derefter vende tilbage næste uge, fordi du er ensom. Må ikke fortælle hende, du foretrækker at holde en afstand, men tale med hende hver dag. Hun vil forsøge at få din opmærksomhed, så længe du er villig til at give det, og det gør kun ondt hende mere og skaber en hård situation for alle. Vær stærk!
 5. 5
  Del ikke nogen detaljer om din nye partner med ex. Det gør hende besætte mere, og detaljer om den nye piges liv, hvor hun arbejder / undersøgelser, billeder mv kan bringe hende (det afhænger naturligvis af, hvordan skøre din ex er).
 6. 6
  Det er en bedre idé ikke at lade den person vide, at du har nogen nye for hurtigt efter bryde op. Hun kunne begynde at forestille sig, at du hende utro, og det kunne gøre hende meget vred og depressiv.

Tips

 • Være i overensstemmelse med, hvad du siger og gør.
 • Få et tilhold, hvis situationen bliver for ekstreme.
 • Bare husk, at hun var en person, som du elskede eller virkelig bekymrede sig om. Du skal have hvad der er bedst, og hvis du har flyttet på, så det er ikke godt for hende at blive hængende. Hvis du tror, ​​hun får alt for tvangstanker, snakke med sine venner, måske en af ​​dem kunne hjælpe med at få dit budskab igennem.

Advarsler

 • Må ikke fortælle hende, at du stadig elsker hende. Hvis du siger: "Jeg elsker dig, men jeg skal nok være med denne nye person, nu, og jeg vil have dig til at holde væk", er det opfattet som blandede signaler, og du vil kun forvirre hende.
 • Vær forsigtig med dit valg af ord. Hvis du beskæftiger sig med en person, der er "skrøbelige" (såsom en depressiv person), kan du få nogle råd fra nogen, der ved, hvordan man håndtere dem, og lede hende hen imod at få hjælp til sig selv. Hvis du såret hende for meget, hun kunne gøre noget, vil du både beklagelse ligesom overdosis af piller og / eller selvstændig kropslig-skade.
 • Må ikke bare forsvinder, hvis du planlægger at forfølge et venskabeligt forhold efter besættelse blæser mere end. Det kan gøre dig se det onde. Fortæl hende først, derefter forsvinde.