Wkadk

Sådan at klæde sig som du var i 1960

Har du set dem mode ikoner, der bringer tilbage en tidsperiode, og de ser så smuk? Nu kan du, ja du kan være, at mode-ikon og få de 60 er tilbage med stil. Du kan rock saftig piskeslag og at stil, der gjorde folk stopper i deres spor og halse drejelige.

Steps

Sådan at klæde sig som du var i 1960. Flirtende stilarter fra 60'erne.
Sådan at klæde sig som du var i 1960. Flirtende stilarter fra 60'erne.

Hår

 1. 1
  Flirtende stilarter fra 60'erne. At opnå den korte 60'er stil, kam hår, mens vådt, tilsæt holde produktet. Uvaskede hår er idé, fordi det er stivere og har mere hold end rent hår.
 2. 2
  Put store curlers eller orange soda dåser på enderne af dit hår og tage dem ud, når håret er tørret. Dernæst tager en hårlok, hold det og drille kronen af ​​dit hår ved at køre din kam op og ned hårlok. Sørg for at forlade dit hår smooth.Comb rundt og være ekstra omhyggelig med ikke at forstyrre dine krøllede ends.Bouffants, bistader og nisser og nejer var meget populære i den strækning af 60'erne, så mere end den ultra berygtede hippie gør. Parykker var meget meget populære i tresserne til kvinde. Det var normalt at have en paryk i ens hus for et anderledes look. False skur hår var gemt i ugevis i "rotter" og tilføjede under bistader for at gøre dem større.
  • Hvis du er interesseret i den modkultur i midten til slutningen af 60'erne, kan du vælge lige eller bølget, skiltes i midten til hippie look.

Makeup

 1. 1
  60'erne, makeup kredsede tunge mascara, og bleg en gennemsigtig hud pulver. Uanset om du ønsker en Twiggy look, en Sharon Tate blik eller en Pattie Boyd look, sørg for at bruge øjenvipper curler og mascara. Fremhæv din krølle ved hjælp af en kat øje og slutte med en falsk lash.Nude læber var ikke de eneste 60'erne korte, kvinde iført lyse pink, ferskner, koral farver og i modsætning til tro konservative kvinder greb på iført rød læbestift.
 2. 2
  Når billedet cleopatra (1962). Elizabeth Taylor og hendes lyse farverige øjenskygge og kat øjne fejede modeverdenen med storm. Denne berømte Parret blev matchet med en lys pink læbestift eller en nøgen læben.
  • Kvinder stadig holdt "Match dine læber med dine negle" i tankerne. Prøv at finde en nøgen neglelak, der matcher din nøgen læbe til koral pink negle matche denne dejlige koral læbe farve for at få det autentiske 60'er glød.

Tøj

 1. 1
  1960-1964. Den første halvdel af tresserne efterlignede slutningen af 50'erne med shirt-talje kjoler, skildpadde halse, blyant nederdele, bluser i pastel colors.The eneste nævneværdige forskel er hem-line skrumpet en tomme eller deromkring over knæet (1960 -64).
 2. 2
  Alligevel vil en ordentlig kvinde aldrig blive fanget døde i hæslige dungarees (bukser / benklæder), indtil slutningen af 60'erne. Kig efter faste farver jakker i navy blues, pinks, tweed og mørke brune.
 3. 3
  For begyndelsen af 60'erne ser, løbe fra meget usædvanlige prangende mønstre, de fleste kvinde var pladask for den konservative look, tror Jackie Kennedy,. Kig efter faste farver jakker i navy blues, pinks, tweed og mørke brune. Prøv bluser i solide pasteller og trykt med elegante små roser.
 4. 4
  Lad os tale om dem, hippier og mod 1964-1969. Disse berømte stilarter blev ikke fuldt ud velkommen i gaderne indtil midten af tresserne, (64-66). Woman skilter box kjoler, mini nederdele, skildpadde halse, go-go støvler og bistader som følge af den British Invasion i 1964.Teenagers også omfavnede hippie look til deres forældres rædsel i slutningen af ​​1960'erne (67-69), men en højt antal af dem forblev meget konservative. I modsætning til tro, ikke hver person gik rundt klædt som en hippie. Hippies blev ildeset i samfundet og betragtes som "oprørere" og "Crazies".
 5. 5
  Men kvinder stadig rippet en side fra deres uhyrlige mode og iført farvestrålende blomster kjoler, polo kjoler, ulige prints, inspireret af "flower power" og psykedeliske prints. Teenagere klædt temmelig konservative i skole, indtil (1967), når hippie udseende blev mainstream.

Sko

 1. 1
  1960-1964 I begyndelsen af 60'erne dametøj lignede slutningen af halvtredserne. Samme gik for deres sko! Kvinder bar klassiske pumper nøgenbilleder, pasteller og dybe farver. De har stadig matchede deres punge med deres hæle. Kvinder også bar ballet lejligheder i almindelig farver omkring huset.
 2. 2
  Hold dig væk fra tennissko, havde de fleste kvinder ikke bære sneakers / undervisere i 1960'erne. Teenage piger iført sadel sko og piger havde "Buster Browns" børn Mary Janes, der spændt. Tid til at forenkle de år, 1965-1969 i sko. Har du set dem 2-3 tommer laklæder hæle? De absolut repræsenterer 60'erne. Under slutningen af ​​årtiet kvinder og piger bar knæ høje go-go støvler, pumper, Mary Janes eller killing heels.Younger piger stadig rystet klassisk sort og hvid sadel sko, der blev lysere i farven, Nelliker, lime grønne, inspireret af hippie æra omkring 1967.

Smykker

 1. 1
  Perler, i 60'erne, var åh så fint og klassiske. Woman wore tidløse smykker, tror Audrey Hepburn under Breakfast at Tiffanys. Woman bar perle øreringe, perle halskæder, perle armbånd og simple diamant øreringe.

Inspiration

 1. 1
  Få lidt inspiration! Fra sådanne 60'erne mode ikoner som Pattie Boyd, Jean Shrimpton, Jane Fonda, Jane Birkin, Natalie Wood, Brigitte Bardot, Sharon Tate, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Edie Sedgwick og især modeikon Twiggy.Or se film, gå til din lokale videobutik eller gå online og skrive i 60'erne film Psycho, The Birds, Bonnie og Clyde, Lolita, The Haunting, Breakfast at Tiffanys, Valley of the Dolls, europæisk i Paris, Rosemarys Baby, Sex i det indre Kvinde, Splendor i græsset, West Side Story, hvordan at myrde din kone, The Birds ', Gidget (tv-show) og få din inspiration derfra!

Tips

 • Store øjne blev en kørende tema 1960'erne fyldes op. Klædt i hvidt eyeliner på din vandlinie (snarere end sort) til at åbne dine øjne og gøre dem ser bredere
 • Slå op berømte mennesker fra 60'erne og se deres stil.
 • Når du lægger curlere på, læse retninger, og der er som regel nogle gode tips til krøller.
 • Lyt til musik fra 60'erne. Lyt til Beatles, The Beach Boys, The Zombies, Rolling Stones, Marianne Faithfull, The Shirelles, The Ronettes, The Monkees, Stevie Wonder, The Animals, The Crystals, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra og Eric Clapton. Du vil føle stor, og det vil sætte dig i den rette stemning. 60'erne var ikke kun om hippier, var der masser af andre stilarter i det år, Mod og Beatnicks osv....
 • Må ikke gå over toppen! Tilføj et moderne touch til dit outfit.
 • Hvis du har lyst til at ligne en sen 60'er hippie, undgå for meget øjenskygge. En masse makeup i almindelighed er en slags mod hippie udseende, de har tendens til at stå for jordagtige ting, så prøv at holde neutral. Du kan støve en limegrøn øjenskygge over dine låg parret med en let strejf af mascara kun de ydre kanter af din top og bund vipper til at få det dugfriskt hippie look. Prøv en chapstick uden glans at have hippie berømte læben.
 • Før du lægger på jeans, så spørg dig selv, "Vil Jane Fonda bære jeans i 1960'erne?"
 • Hvis du ønsker en tidlig tresserne look, swipe på rød læbestift og tænke på gale mænd.
 • Læs om 60'erne. Må en Google eller Wikipedia søgning og finde ud af mere. Kend din historie!
 • Mick & Keith er et must-read. Det handler om Mick Jagger og Keith Richards fra Rolling Stones. Læs om, hvad dagene var dengang. Det vil inspirere dig som aldrig før.