Wkadk

Sådan bruger en citron at lysne din hud

Hvis du har mørke pletter på huden eller vil bare gerne en lysere teint, lære at bruge en citron at lysne din hud.

Steps

Sådan bruger en citron at lysne din hud. Brug en citron vask, eksfoliering, eller maske for ansigtet.
Sådan bruger en citron at lysne din hud. Brug en citron vask, eksfoliering, eller maske for ansigtet.

Første del: hjælp citron at lysne huden

 1. 1
  Spray det på. Find en gammel sprayflaske, og sætte citronsaft i det. Tilføj en lige mængde vand til flasken. Spray det på din hud være omhyggelig med at undgå eventuelle nedskæringer eller kvæstede.
 2. 2
  Gnid det på. Gnid en citronskal over din hud. Det hjælper med at rense huden samt langsomt lette det over en periode.
 3. 3
  Brug en citron vask, eksfoliering, eller maske for ansigtet. Lav din egen ansigts vask fra lige dele vand og citronsaft, honning og aloe. Splash det på dit ansigt i morgen på samme måde, som du ville bruge vand til at vaske dit ansigt, derefter skylles.
  • For en hud-lettelse maske, blandes sammen 1 spsk citronsaft, 1 spsk tomatsaft, 1 spsk agurk saft og 1 spsk sandal træ indsætte til en pasta. Anvend på huden og lad det sidde 15-20 minutter. Skyl med varmt vand og fugter.
  • For en hud-lettelse maske til tør hud, blandes sammen 1 spsk mælkepulver, 1 spiseskefuld honning, 1 tsk citronsaft og 2 dråber æterisk olie. Anvend på huden og lad det sidde i 20-25 minutter. Skyl med varmt vand og fugter.
  • For en citron eksfoliering, blandes sammen 2 spsk brun farin, 1 æggehvide, og 1 tsk citronsaft. Massage eksfolierende ind i huden ved hjælp af blide cirkulære bevægelser. Forsigtigt krat eller lad hvile i 10-15 minutter, skyl med varmt vand, og fugter.
 4. 4
  Skær citronskiver, køre dem under vand i et par sekunder, og presse deres saften i et stykke vat. Anvend på dit ansigt, skylles efter 10 til 30 minutter.
 5. 5
  Citron lotion. Lav din egen lotion ud af to dele citronsaft, tre dele glycerin og en del lys rom. Grundigt kombinere alle ingredienser med en ske eller træske. Anvend på huden, og gnid nøje.

Del to: generelle tips og medicinsk rådgivning for hud lettelse

 1. 1
  Lightening din hud med citroner virker, men vil tage tid. Den citronsyre i citroner ikke har naturlige lyn komponenter. Desværre vil processen tage nogen tid. Hvis du ønsker at fremskynde processen op, så prøv at bruge hydroquinine, kojisyre, alpha-hydroxy syrer eller bearberry som lyn agenter. Være advarede dog: Der er nogle risici forbundet med nogle af disse produkter. En undersøgelse viste, at 1 ud af hver 4 hud lettelse produkter fremstillet i Asien, men sælges i USA indeholdt kviksølv.
 2. 2
  Undgå udsættelse for sollys. Ved brug af citron og andre hud-lettelse produkter, altid bruge solcreme og undgå unødvendig tid i solen. Citroner og citronsaft kan udtørre huden, hvilket gør den modtagelig over for solskader.
 3. 3
  Prøv at bruge citron eller citronsaft kun hver anden dag. Lightening din hud med citronsaft vil tage lang tid, så det er fristende at forsøge at anvende en maske eller citronsaft hver dag. Prøv at holde sig til 3-4 applikationer hver uge. Citronsaft udtørrer huden for meget til at anvende hver dag.
 4. 4
  Citronsaft kan hjælpe med acne, men tal med din læge om dens effektivitet. Nogle kilder siger, at citronsaft dræber de bakterier, der producerer acne samtidig rydde op acne ar. Citronsaft, kan gøre dette, men det kan også påvirke eventuelle aktuelle behandlinger, du bruger til acne. Tal med din læge om kobling din acne behandling med citronsaft.
 5. 5
  Vær opmærksom på hvilke produkter du lægger på din hud. Meget af hvad du lægger på din hud bliver absorberet i din krop. Hvis du bruger andre bestanddele ud over citronsaft som en skræl, en vask, en lotion eller en maske, skal du bruge god dømmekraft om, hvorvidt du ønsker det i din blodbanen.

Tips

 • Citron er surt og kunne udtørre huden, så fugter grundigt dagligt.
 • Forkæl din hud med citron dagligt til gradvist at se effekter. Være dedikeret til denne rutine!
 • Brug honning, shea smør og avocado at fugte dagligt. Det hjælper til at forhindre udtørring af huden.
 • Vær sikker på at anvende solcreme som syre kan forårsage blærer ud i solen.
 • Lemon er fantastisk til at fjerne rynker, hudorme og døde hudceller. Deres naturlige egenskaber hjælpe med at forbedre huden.
 • Drikke citronsaft vil også gavne din hud ved udrensning giftstoffer fra kroppen.

Advarsler

 • Watch out for nedskæringer. Syren i citronsaft vil svie.
 • Citronsaft er en syre. Afhængig af din hudtype, kan det reagere med solen til at forårsage vabler. Hvis den gør, fortyndes citronsaft med en lige mængde vand, og altid vaske det bagefter.
 • ikke gå i solen, mens der er citronsaft på din hud.
 • Watch out for dine øjne!

Ting du behøver

 • En citron
 • Vand (hvis du har sart hud)