Wkadk

Hvordan til at gøre håret tørre hurtigere uden en føntørrer

Træt af at vente alt for længe på dit hår til at tørre? Ikke nok tid eller energi til at tilbringe føntørring hår? Brug disse tips til at fremskynde din hårets naturlige tørretid!

Steps

Hvordan til at gøre håret tørre hurtigere uden en føntørrer. Efter din bruser give dit hår til at dryppe, mens du tørre resten af din krop.
Hvordan til at gøre håret tørre hurtigere uden en føntørrer. Efter din bruser give dit hår til at dryppe, mens du tørre resten af din krop.
 1. 1
  Efter din bruser give dit hår til at dryppe, mens du tørre resten af din krop. Så brug din håndklæde til skamplet dit hår. Tag den lange del af dit hår og pak det ind i håndklædet. Klem et par sekunder. Fjern håndklæde og derefter wrap dit hår igen med en anden del af håndklæde. Klem igen, og hold et par sekunder.
 2. 2
  Børste dit hår med en bred pensel.
 3. 3
  Tilføj ethvert produkt, du kan bruge efter behov (såsom leave-in balsam, curling lotion eller anti-frizz serum).
 4. 4
  Duppes håret med håndklæde 2 gange mere, ved anvendelse af fremgangsmåden beskrevet i trin 1.
 5. 5
  Lad dit hår lufttørre. Hvis det ikke gør tørt i en tidsramme, der virker for dig, vende hovedet nedad hvert par minutter. Dette giver luft adgang til flere overflader af håret, giver mulighed for en hurtigere tørretid. En anden mulighed er at køre fingrene, brug en kam eller hår børste gennem dit hår hver 10-15 min, eller deromkring.
 6. 6
  Skift din side nu og da, så som nævnt, bliver hver eneste del af dit hår udsættes for luft.
 7. 7
  Kør dine fingre gennem håret og ryst dit hår omkring hvert par minutter.
 8. 8
  Lav cirkelbevægelser med fingrene på din hovedbund
 9. 9
  Ryste på hovedet rundt i bruseren, så dit hår twirls rundt. Det vil ryste vandet i dit hår.

Tips

 • Gå udendørs, hvis vejret er godt, og blive der et stykke tid, bevæger sig rundt så ofte som muligt. Dette vil hjælpe luften komme i kontakt med dit hår hurtigere. begynde at ryste hovedet rundt så meget som du kan gøre, er ligeglad, hvis du ligner en idiot bare gøre det!
 • Hvad jeg gør er at sætte mit hoved up-side-down og wrap håndklædet omkring det. Det tørrer mit hår temmelig hurtigt, hvis jeg holde det i et stykke tid.
 • Bare sidde gøre noget lade håret tørre og alle så ofte ryste hovedet og løbe igennem med et håndklæde.
 • Hvis du er i stand til, så prøv at se på at få en vådt til tørt fladjern, de arbejder hurtigere og nemmere end slag tørretumblere.

Advarsler

 • Børstning vådt eller fugtigt hår med et hår børste kan forårsage hår til at bryde.
 • Klem aldrig hår, mens det er vådt! Dette vil medføre dit hår til at rippe, og der er en større mulighed for spaltede spidser.
 • Spejlvende hår rundt eller børste det, mens det stadig er vådt eller fugtigt, kan forårsage uønsket frizziness eller volumen.