Wkadk

Hvordan bliver et fashionabelt teenager

Mode handler ikke om flaunting de dyreste designer mærker eller har en endeløs garderobe. Selv med de mest høje ende tøj, du kan stadig se forfærdeligt, hvis du ikke ved, hvordan at koordinere alt, hvad du har. Mode handler om at udtrykke din personlige stil og bruge kreativitet til at trække sig sammen unikke outfits, du føler dig godt i. Du behøver ikke at klæde af, hvad modeblade siger, være sikker på, hvad du er iført, og være en trendsetter, vil folk beundre dig for det.

Steps

Hvordan bliver et fashionabelt teenager. Forskning designere og se på deres klar til at bære samlinger.
Hvordan bliver et fashionabelt teenager. Forskning designere og se på deres klar til at bære samlinger.
 1. 1
  Forskning designere og se på deres klar til at bære samlinger. Sandt nok, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at købe den fantastiske Marc Jacob kjole, men det hjælper at have nogle inspiration.
 2. 2
  Kig på velrenommerede modemagasiner som Vogue, Elle eller glamour. Hvis du vil have noget målrettet for din aldersgruppe, prøv Teen Vogue eller Seventeen. Igen, disse er awesome kilder til inspiration (og mode sladder!).
 3. 3
  Læs blogs. Dette virker kan bruges i stedet for magasin abonnementer, eller som en anden kilde til information. Blogs har mange forskellige formål - Style Bubble er en populær "alt" blog, og blogs som Streetpeeper fokus på street style. Nogle flere blogs er: Billig chica (lav budget), The Coveteur (ligesom closet ture).
 4. 4
  Shop for tøj, der er på mode. Du behøver ikke at handle i butikker som Abercrombie og Hollister at være fashionable (faktisk, er disse butikker ofte ildeset i modebranchen.) I virkeligheden, vil du have bedre held på sparsommelighed butikker! Dette årti i mode tager vintage og tilføjer en twist til det. Prøv steder som Goodwill eller Frelsens Hær for fremragende vintage tøj / re-wearable tøj. Hvis du ikke ønsker at shoppe vintage prøve stormagasiner som Macy er eller Nordstrom. De har et bredt udvalg af tøj, så du er bundet til at finde det, du leder efter. Forever 21 og Urban Outfitters er mere "mainstream", men du kan stadig finde nogle gode ting!
 5. 5
  Flagre din nye stil. Forsøg ikke at matche ting. Modebranchen er ikke om matching. Kig på silhuetter fra design, du kan lide, og efterligne dem. Eller endnu bedre, oprette dine egne designs! På denne måde vil folk mærke til, hvad du er iført, og det vil blive en trend.

Tips

 • Må ikke være snottet med mennesker. Respektere deres stil, selv om de bare følge mængden.
 • Shop på søde butikker eller antikke tøjbutikker. Der er masser af tøj og tilbehør. Du vil måske blive overrasket over, hvad du finder!
 • Folk er ligeglad, hvis du er rig. I virkeligheden, med alle de falske tasker vil bære en taske med en kæmpe logo bare gøre dig se tacky. Må ikke flagre dine penge. Være konservativ med det. Selvfølgelig er logoer ikke forfærdeligt, men hvis du ikke har råd til det aldrig købe en falsk! Husk at smile.
 • Glem alt om mærker. Mode er ikke en tee med "europæisk Eagle" klistret på forsiden. Mærkning dig selv er en dum ting at gøre, og bare beviser, at du er mere af crowd follower end en mode frem teenager.
 • Prøv ikke at klæde sig som en Slob hverdagen. Det er okay at have den lejlighedsvise doven dag, hvor du bare chill ud i jeans og en sweatshirt, men ikke gør det hver dag. Det betyder ikke skildre en smagfuld image.
 • Der er flere designere end Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Prada og Dior! Forske i dem, elsker dem! Men ikke tilbede dem.

Advarsler

 • Må ikke bruge alle dine penge på "FAD" elementer, vil disse gå ud af stil i et par måneder, og du vil blive hængende med ingen penge, og en forældet garderobe. I stedet investere dine penge i godt lavet klassikere, som aldrig vil gå ud af stil, og du kan bære i årevis. Nogle af disse klassiske stilarter er blazere, grundlæggende trøjer, knap-up Collard shirts, converse, blå jeans og tøj i neutrale farver og prints såsom plaid og striber.
 • Der er folk, der går ned på fashionistas, fordi de ikke følger mængden. Må ikke lytte til dem. Originalitet er den vigtigste i mode. Hvis du ikke er dig selv (alle er original, fordi alle er forskellige). Hvordan kan du være med på moden?
 • Følg ikke en trend! Sæt den! Shop vintage, butik, selv sparsommelighed, vil du ikke vide, hvad du vil finde der!