Wkadk

Hvordan at mikse og matche din garderobe

Det kan være svært at have et unikt look i skolen, fordi mange piger har de samme skjorter, nederdele og bukser. At gøre dig selv skille sig ud, skal du blot tilbehør til din outfits. Læs videre for at lære, hvordan du kan skille sig ud fra mængden.

Steps

Hvordan at mikse og matche din garderobe. Budget, så kan du tilføje trendy brikker til din garderobe.
Hvordan at mikse og matche din garderobe. Budget, så kan du tilføje trendy brikker til din garderobe.
 1. 1
  Budget, så kan du tilføje trendy brikker til din garderobe.
 2. 2
  Udforsk farve! Med en fleksibel garderobe, er det vigtigt at sikre, at du ved, hvilke farver går godt sammen. Eksperimentér ved at tage billeder af dig selv iført flere outfits, og sørg for at mikse og matche. Denne måde kan du se, hvad der ser godt ud og hvad der ikke gør.
 3. 3
  Lag dine skjorter. Det er cool at bære en v-hals med en tank under, men ikke gå vanvittigt og ender med at bære 5 skjorter. Også være opmærksom på, at flere lag kan tilføje bulk.
 4. 4
  Accessorize med en sød bælte og halskæde, øreringe eller et armbånd. Må ikke over gøre det. Normalt én nøgle tilbehør er nok med andre tilføjelser spille biroller.
 5. 5
  Vær opmærksom på dit hår. Har en alsidig snit, der tillader flere stilarter.
 6. 6
  Maksimer din sko garderobe, når du kan. Sko kan gøre det samme tøj se anderledes ud i forbindelse med dit tilbehør. Må ikke være bange for at gå med dristige farver at krydre et outfit, men sørg for, at du har et par par neutrale farvede sko så godt.
 7. 7
  Brug dit tilbehør til at opdatere et outfit. Holde det friske og spændende!
 8. 8
  Kig tillid - ikke daske. Ser tillid gør ethvert outfit ser godt ud.
 9. 9
  Elsker hvordan du ser ud!

Tips

 • Må ikke lægge alt for meget makeup, og det tager farve fra dit outfit til dit ansigt, og du vil ligne en klovn. Bær nok til at dække eventuelle bumser. Det ser altid rart, hvis du kun anvende en fond, en antydning af pink sparkly blush og en smokey eyeliner med en ren og skær lip gloss.
 • Sørg for, at dit tøj er rynke-fri!
 • Bælter og lette cardigans i forskellige farver kan gøre enhver kjole, bukser og t-shirt, samt sommer tøj, ligner helt et nyt udseende! Få lidt kreativ!
 • Plan outfits før tid, så vil du være sikker på dig selv og din beslutning. Du vil også have mere tid til disse ændringer i sidste øjeblik.
 • Hvis du er usikker på, hvordan du kommer i gang, så spørg dine venner om hjælp.

Advarsler

 • Nogle tips måske ikke være stor for alle, tjek for at sikre at de gælder for dig.