Wkadk

Sådan komplimentere nogen, du hader

Uanset om du hader nogen, eller simpelthen ikke komme sammen, bør du prøve at komme til og få venner. Den bedste måde at nå ud er at give en kompliment til en person, der ikke er din ven, nogen, der synes at hade dig. personens arbejde, leg eller smag, dvs i kunst, ikke ens udseende eller kroppen - det er for andre situationer.

Steps

Sådan komplimentere nogen, du hader. Lægge din modvilje mod denne person ret derefter og så længe du kan.
Sådan komplimentere nogen, du hader. Lægge din modvilje mod denne person ret derefter og så længe du kan.
 1. 1
  Lægge din modvilje mod denne person ret derefter og så længe du kan. Ellers, hvis du tænker på, hvordan du ikke kan lide dem, vil kompliment mislykkes. Prøv at være oprigtig, men hvis du virkelig ikke kan, så prøv hårdt at "fake det til du gør det."
 2. 2
  Angiv en kendsgerning, når du virkelig ikke kan give en oprigtig gratis udtalelse til nogen, nogen. For eksempel, hvis din bedste ven, som vandrer i skole med hende brugte-til-være-lange, dejlige hår hugget til 3 inches, så meget kort. Hun spørger dig "Kan du lide min nye frisure?" Hvad siger du? I denne situation, siger noget lignende "Du klippe dit hår Det ser godt, meget anderledes Hmmm, ja:! Cool" Nu skifte emne. Du sparer en masse besvær.
 3. 3
  Spørg om personens foretrukne slags emner: musik, tøj, fødevarer, arbejde, ting i skolen, for sjov, osv. Når du finde ud af, enig så meget som muligt, og derefter vælge kun én ting at lykønske den person have sådan god smag eller gode ideer, som er skarpe eller for at have søde stilarter. Vær sikker på at sige "hvorfor du tror det" - for at gøre det mere personligt og give det mere mening.
  • For eksempel kunne man sige, hvis hun kan lide en bestemt slags musik, som du også gerne selv en lille "Jeg kan godt lide, at band / musiker / sanger også. Åh, hvad er det sang deres..." Vent til sangen, så: "Jeg vil vædde på, det var en god en... De har nogle gode!"
 4. 4
  Sig noget på en pæn måde, der er sandt, og fra hjertet. Må ikke arbejde over det for hårdt.
 5. 5
  Hold det lys eller hurtigt - går videre til andre ting. Finde noget, du kan lide ved en person, du normalt ikke kan lide går en lang vej mod at dreje en nemesis til en ven.
 6. 6
  Ros denne potentielle nye ven for et job godt gjort, hvis du finde ud af om at tjene en a på en hård skoleopgave, eller hvis han eller hun spiller sport og gør en leg, der hjalp holdet vinder. Bemærke præstation hårdt arbejde eller personlige interesser ofte går langt videre end at lægge mærke til overfladiske træk såsom hår eller øjenfarve.

Tips

 • Prøv noget, ikke for personligt, at du virkelig vil, om det er noget, der forekommer naturligt på dem (såsom øjenfarve) eller pung en kvinde bærer, smykker, øreringe, og så videre.
 • Du kan opleve, at nogle kvinder / piger vil bare ikke varme op til dig, uanset hvad du gør. Uanset årsagen, bare de ikke ønsker at bruge deres tid på at kende dig. Hvis du finder det er tilfældet, så bare lad det falde, og fokusere på at opfylde nogen nye. Må ikke opgive håbet, bare fordi én person ikke returnere din venlighed.
 • Folk kan fortælle, når du forsøger blot at være ønsket som en ven, men hvis du virkelig kan lide noget simpelt, såsom en frisure, så sig det!
 • Du kan komplimentere noget, du vil, men mener det. Det hjælper til at sige, hvorfor du kan lide det.
 • Kompliment en piges øjne, hvis de er brune eller nøddebrune, men først tænke over, hvordan smuk brun egentlig er... Brown-eyed piger ikke får ofte komplimenter om deres øjne den måde blåøjede piger gør, så de vil virkelig sætte pris på din bemærke noget, der for dem ikke bliver bemærket.

Advarsler

 • Pas på at gå over bord, eller "sprudlende", især til nogen, du hovedsageligt ikke kan lide-og især hvis den person, du komplimentere kender du ikke kan lide dem. Intet lyder mere uoprigtig end at lytte til nogen "going on-and-on" om en skjorte eller andens krøller, for eksempel.
  • Gør din punkt hurtigt, så stop og tillid til, at dit kompliment gjorde hvad du ville have det til at gøre.
 • Kompliment den samme uvenlig person, når du kan tage tid at forklare kompliment, men ikke alt for ofte (ellers den anden person (som ikke ligefrem tillid til dig) måske spekulerer på, hvad du er op til).
 • Vær forsigtig, når at indsamle oplysninger om den person, du ønsker at give et kompliment til. Du ønsker ikke at give indtryk af, du stalking hende. Det vil helt sikkert have den modsatte effekt end den, du ønsker! "Komplimenter" kommer fra en person opfattes som en stalker betragtes som utryg og får du ingen steder hurtigt.