Wkadk

Hvordan bliver et sofistikeret voksen

At blive sofistikeret handler ikke om bare klæde den del, dens om at udvikle en hel attitude. Det er ikke til at sige dette kan ske natten over, men med en lille indsats kan du blive essensen af ​​klassen. Dette er Google til at blive en sofistikeret voksen.

Steps

Hvordan bliver et sofistikeret voksen. Vide, hvad du taler om.
Hvordan bliver et sofistikeret voksen. Vide, hvad du taler om.
 1. 1
  Være høflig og charmerende. At være høflig og charmerende er for det meste om at være opmærksom på dine kammerater og deres følelser. Er din middag companion en ivrig golfspiller? Så lad ham / hende discuss golf. Udtrykke en interesse i emnet. Reager intelligent med uanset viden, du kan have, der vedrører. Hvis du ikke ved noget om golf, så lad dem snakke. Mennesket kan lide at snakke, de bedste conversationalists lade andre tale og holde samtalen bevæger sig med ledende spørgsmål og lejlighedsvis meningsfulde, indsigtsfulde eller vittig bemærkning. En ledende spørgsmål er én, der "fører" din samtalepartner til at tale ved mere længde end et simpelt ja eller nej svar. Afbryd aldrig og aldrig kraftigt hævde din viden. At være uselvisk opmærksom på dine ledsagere interesser kan give indtryk af charme.
 2. 2
  Forstå etikette. Etikette er et system af sæder og skikke, at hver enkelt kultur udtænker. Det vigtigste formål med etikette i de fleste moderne kulturer er at gøre dem omkring dig mere behageligt eller på lethed. Vær forsigtig, men fordi etikette er forskellig i hver kultur. Det er vigtigt at studere reglerne for etikette, at din kultur / samfund har vedtaget. Der er masser af online ressourcer til denne type forskning. Brug dem. Undersøgelse hvad der er passende i forskellige typer af sociale funktioner, ikke blot på middagsbordet. Og når i tvivl, så spørg dig selv "Hvad vil gøre mine ledsagere mere behageligt - adfærd A eller opførsel B?"
 3. 3
  Klæd godt. Det er vigtigt at vide, hvilke farver og hvilken tøjstil passer dig. Ved at læse modeblade, kan du få en bedre forståelse af de nuværende tendenser, men være på vagt for at være for trendy - du kan gå fallit holde op med denne sæsons nyeste. Det er bedre at bygge din garderobe på et solidt fundament af klassikere, der ikke ændrer meget fra sæson til sæson, men som let kan accessorized at holde dem opdateret. Må din forskning og finde ud af, hvad ændrer sig ikke meget, men virker også til din personlige stil og kropsbygning. Få rådgivning af en professionel, hvis du ikke kender.
 4. 4
  Vide, hvad du taler om. Det er vigtigt at være så vidende om så bred en vifte af fag, som du kan være. Læs! Læs alt fra aviser til non-fiction bøger til magasiner til videnskabelige tidsskrifter til litteratur. Bliver faktisk vidende om et emne holder dig fra at blive vist sådan know-it-all bajads, der taler for meget på parterne, og ikke rigtig ved meget om noget. Du ved, hvem jeg mener. Du har set ham / hende før. Undgå at ved faktisk at være vidende og ved ikke at tale op, når du ikke ved noget. Abraham Lincoln sagde engang: "Bedre at tie og tænkte en tåbe end at tale ud og fjerne enhver tvivl." Hvis du ønsker mere specifik retning, læse op på dine venners interesser. I det mindste vil du være i stand til at lytte intelligent.
 5. 5
  Læs en kvalitet publikation. Har du føler dig overvældet af mængden af ​​materiale, som man kan læse? Start med aviser. Find en god national eller lokal papir, helst en, der dækker internationale begivenheder. Gode ​​magasiner som TIME er nemme at læse og underholdende. Hvis du ikke kan abonnere på en avis www.nytimes.com er et godt sted at starte. Her er en hemmelighed til at komme på tværs som godt læse - læs forkortet (forkortet) versioner af klassikere eller læse boganmeldelser. Boganmeldelser give dig nok information til at bære på samtaler om kendte eller prisbelønnede forfattere. Find en kategori af fiktion, du kan lide og læse op på det lokale bibliotek. Hvis størrelsen af ​​bøger skræmme dig, er du ikke klar til at blive en sofistikeret voksen. Glem ikke om poesi - start med en digter, hvis arbejde du har studeret på skolen og gå videre derfra. Og endnu en endelige rådgivning-hvis du er virkelig desperat og absolut ikke kan læse bogen-se en film-version af det!
 6. 6
  Vær respektfuld. Først er det vigtigt at respektere dig selv. Forstå dine styrker og svagheder. Lær at værdsætte dine stærke og tilgive dine svagheder og samtidig forbedre dem, som du kan. Fra denne base, vil du have følsomheden og selvtillid til at være respekt for andres følelser og behov.

Tips

 • Uddan dig selv og resten vil følge efter.
 • Start i det små.
 • Erfaring er en god lærer, men kun hvis du tænker over dine oplevelser bagefter.
 • Put andres behov og interesser før dit eget.

Advarsler

 • Der er sådan en ting som at forsøge alt for hårdt. Vær på vagt over det. Vær din naturlige selv, men vær opmærksom på både din egen adfærd og de følelser af dine kammerater.