Wkadk

Hvordan at være inspireret af Miley Cyrus

Miley Cyrus, datter af country sanger Billy Ray Cyrus, er et populært skuespiller og sanger. Hun er bedst kendt for at spille Hannah Montana i tv-show med "Hannah Montana" og være den "mest populære teenager i USA '. Ud over at være en skuespiller, er Miley en meget vellykket sanger, der udfører både som sig selv og som hendes karakter Hannah Montana. Denne artikel indeholder afsnit om, hvordan man ser og ligesom Miley, så hvis du er en fan af Miley og vil gerne vide, hvordan man kan være som hende, så læs videre.

Steps

Hvordan at være inspireret af Miley Cyrus. Har nogle bunde stylet ligesom stilarter, Miley Cyrus måtte bære.
Hvordan at være inspireret af Miley Cyrus. Har nogle bunde stylet ligesom stilarter, Miley Cyrus måtte bære.

Få miley stil

 1. 1
  Har nogle bunde stylet ligesom stilarter, Miley Cyrus måtte bære. Prøv nogle skinny jeans, der er farvet lyseblå, mørkeblå eller sort og har et par par af nødlidende (rippede) Skinnies. Hvis du ønsker at bære leggings, har mange af dem i mange forskellige farver. Sørg for at du har også masser af sweatpants i forskellige farver. Bær sveder mens jogging, hænge ud, og nogle gange mens shopping. For jeans, et par-skal have stilarter er cut-offs, og nødlidende (ripped) jeans. Vid, at korte bukser er et must, og at du bør have dem i alle stilarter. Hvis du virkelig ønsker at bære nederdele, så sørg for at du bære dem kun lejlighedsvis, og at du kun har et par forskellige nederdele i forskellige farver.
 2. 2
  Bær nogle miley-lignende toppe. Prøve nogle ud trykte shirts med tryk, såsom fred tegn. Også bære Band-Fan shirts og hættetrøjer med bands som Rolling Stones, og Metro Station. Husk, at nogle rip-kampvogne i basale farver som hvid er acceptable. Bær masser af cardigans så godt.
 3. 3
  Har et par smarte kjoler på hånden. Sørg for at du har mini-kjoler i disse stilarter:
  • T-shirt kjoler
  • Man farvede elegante dem
  • Trykte kjoler
 4. 4
  Prøv nogle sko, der er Miley inspireret. Høje hæle, højhælede sandaler, højhælede støvler og flip flops er alle vigtige.
 5. 5
  Bær det tilbehør, miley elsker. Punk besat armbånd, lange halskæder, halskæde med dit navn på det, Helix øreringe, dyre solbriller, og dyre punge er de fleste af de tilbehør, Miley foretrækker.

Må din make up som miley

 1. 1
  Brug Kanebo Sensai produkter til din hud, da dette er hvad Miley bruger.
 2. 2
  Når du vasker dit ansigt, sat på en let vægt concealer.
 3. 3
  Påfør en lyserød Blush af dine kinder.
 4. 4
  Gør dit øjenmake-up. Linje toppen af ​​dine øjne med sort flydende eyeliner tre gange. Tag en blyant eyeliner og linje din vandlinien. Bær nogle mørkere nuancer i modsætning til lysere dem. Prøv nogle farver som mørk lilla, sort og mørk navy. For at gøre dine øjne ser større og længere, tage en sort øjenskygge og og smøre den på til allersidst i øjnene og derefter plamage øjenskygge. Også bære mascara på din top og bund vipper.
 5. 5
  Research. Se på nogle af Miley musikvideoer og kopiere hendes makeup på dem, såsom 'The Climb' eller 'Party i Europa «.

Copy miley frisure

 1. 1
  Hop i brusebad og vaske dit hår med shampoo. Skyl og anvende balsam til enderne af dit hår alene.
 2. 2
  Spray dit hår med varmebeskyttelse og derefter føntørre indtil den er helt tør.
 3. 3
  Tænd krøllejern og mens det varmer op del dit hår til venstre for dit hoved.
 4. 4
  Opdel håret i mellemstore sektioner og krølle hver sektion i 10 til 20 sekunder.
 5. 5
  Når du har krøllet hele håret, spray dit hår med en lille smule af hårspray. Dette vil hjælpe udseendet ophold på plads
 6. 6
  Hvis du ønsker at bruge de produkter, miley bruger til hendes hår, brug Carita daglig beskyttende creme, john Freida luksuriøs volumen sprudlende krop mousse og L'Oreal Paris Elnett satin hårspray.

Ligesom miley

 1. 1
  Arbejde på din stemme. Prøv at være meget musikalsk og synger hver dag. Være dillegent om at øve og aldrig glip af en dag med sang. Hvis du er seriøs omkring at blive en god sanger, bør du overveje stemme lektioner.
 2. 2
  Praksis. Du kan øve lyde som Miley Cyrus med nemme stemme uddannelse teknikker. Kig lidt op på Google eller YouTube for idéer. Du kan også bede din sanglærer (hvis du har en) eller din skoles musiklærer for øvelser for din stemme.
 3. 3
  Købe nogle kun musik optagelser af hendes sange. På denne måde kan du øve synge med den samme musik Miley har. Du kan også investere i en karoke maskine eller karoke videospil med Miley sange på den, så du kan øve den måde, hvis du ikke kender teksterne til hendes sange.
 4. 4
  Start ud med en Hannah Montana eller Miley Cyrus sang, som du mener passer til din stemme. Arbejde op derfra.
 5. 5
  Arbejdet med at efterligne Miley stemme. Se videoer eller tv-programmer for at se, hvordan hun klarer hendes sange i forskellige sammenhænge.
 6. 6
  Udvide antallet af Miley sange, som du kender. Prøv at lære at efterligne både hendes skingre stemme og hendes lavt sat stemme som i hendes sang "One In A Million".
 == Tips ==
 • Hvis du har problemer med Miley stil makeup eller hår teknikker, så spørg din mor eller din ven, eller en anden voksen, du stoler at hjælpe dig. Men også, glem ikke, at Miley er en stjerne og ikke gør hende make-up én måde hverdagen så eksperimentere med sine forskellige make-up stilarter. Prøv at kigge på billeder af hende tæt op på fokus på hendes make-up. * Miley bruger Biol alder hårprodukter for hendes hår, og Dove produkter til hendes hud.
 • Forsøge at udvikle et bedre forhold til din far. Miley er ekstremt tæt på hendes far.
 • Se Laguna Beach og The Hills regelmæssigt siden de er hendes yndlings tv-serie.
 • Har nogen udvikler et kaldenavn, der beskriver din personlighed. For eksempel smiler Miley en masse - så Smiley forvandlet til Miley.
 • Lav en YouTube show. For eksempel gjorde Miley og hendes ven Mandy et show kaldet "The Miley og Mandy Show".
 • Prøv at være mere udadvendt, ligesom Miley. Bare prøv ikke at blive noget du ikke.
 • Miley kan lide rockmusik, af kunstnere som Lady Gaga, Billie Ray Cyrus, Coldplay, Hilary Duff, Micheal Jackson, Kelly Clarkson, The Beatles, Katy Perry & Lily Allen etc.
 • Miley er meget selvsikker og ved, hvem hun er. Så hvis du kan, så prøv og blive mere selvsikker.
 • Husk, du kan ikke være Miley, men du kan se op til hende som en rollemodel og modeikon.

Advarsler

 • Du må ikke kopiere alle sidste ting Miley gør. Det vil bare irritere folk.
 • Du er unik. Vær dig selv, der er ingen bedre!
 • Miley er sikker på sig selv og ikke lade en lille usande ting nogen siger om hende bringe hende ned.

Ting du behøver

 • Ansigt vask
 • Sort eyeliner (flydende & blyant)
 • Mørk øjenskygge (navy, sort sprudlende & browns)
 • Mascara, sort eller brun, men ikke bære det for clumpy
 • Medium Pink Blush
 • Foundation, der passer dig (flydende eller pulver)
 • Bronzer
 • Neglelak (sort, rød, varm pink & brune osv.)
 • Lip gloss, (naturlige, forskellige nuancer af pink)
 • Parfume