Wkadk

Hvordan at være en sirene

Gennem historien har sirenen betaget mænd - fra begrebet skitseret i Homers Odysseen til burlesque teater til Marilyn Monroe og Brigitte Bardot. En kvinde, der er komfortabel med sin seksualitet og villig til at gøre den første (og anden og tredje) træk er den ultimative mandlige fantasy figur. Læs videre for at finde ud af, hvordan at inkarnere det tegn, der vil gøre enhver og alle mænd kit i dine hænder.

Steps

Hvordan at være en sirene. Bær dit hår længe.
Hvordan at være en sirene. Bær dit hår længe.
 1. 1
  Lære at udføre. Kvinder er forbundet med skønhed og æstetik, så du skal legemliggøre at så godt du kan. Lær at danse, synge, spille et instrument, handle, etc. Dans er måske det bedste valg for en sirene på grund af dens åbenlyse forbindelse med seksualitet, men nogen af ​​de andre vil også arbejde.
 2. 2
  Vis nogle hud. Huden er forbundet med - ja, du kender.
 3. 3
  Bær dit hår længe. Langt hår er forbundet med feminin skønhed. Lege med det, smide det tilbage, lod det falde over det ene øje og blæse det ud af dit ansigt, når det hindrer dit udsyn. Lang, skinnende, og all-round smukke hår er forbundet med sundhed. Du har aldrig se en syg person med stort hår.
 4. 4
  Være fortrolig med din seksualitet. Hvis mænd leer på dig, knivspids dig, eller kat-call, udtrykke din afsky for det, men med en ensidig smil eller et kys. Husk, at du har magt over dem, og at dette er det værste, de kan gøre for dig (se Advarsler).
 5. 5
  Vis svaghed. Din stemme skal være skingre og melodisk. Spørg manden til at forklare ting til dig. Foregive, at du er svagere end du egentlig er - spørg manden til at løfte tunge genstande og gøre ting for dig. Selvom du har magt, kan du ikke gøre det alt for tydeligt for manden. Han har et instinkt til at sørge for dig og beskytte dig.
 6. 6
  Være en dame. Du skal altid handle sexet, insinuere, at du kan lide sex, taler om andre tabuemner, men aldrig tale direkte om sex.
 7. 7
  Flirt verbalt. Hvis du er interesseret i en politibetjent eller en militær mand, afslører at du "elsker en mand i uniform." Hvis du er tiltrukket af en professor, afslører at du "foretrækker hjerner end råstyrke." Det er meget effektivt at bruge den klassiske Marilyn Monroe linje, at mænd gerne, at gøre dig "smelte", eller at du er "kit i deres hænder."
 8. 8
  Flirt fysisk. Røre ved hans arm. Giv ham en massage. Kør dine hænder gennem håret.
 9. 9
  Tage det første skridt. Også lave det andet og det tredje træk. Hvis du er en rigtig sirene, vil manden ikke være i stand til at tænke, endsige gøre et træk på dig.

Tips

 • Du behøver ikke at være smuk for at være en sirene (det menes, at Cleopatra var ikke smuk, og hun forførte Cæsar, Pompejus og Marc Antony), men det helt sikkert hjælper. Det er svært at udstråle seksualitet, hvis mænd ikke kan finde dig attraktiv. Du skal være mindst en 6/10 på den berømte Mand Ten skalaen.
 • Mænd er normalt ikke meget mistænksom over for kvinders motiver, så det burde være relativt let at overbevise ham om, at han er i kontrol, og at han er den ene forførende dig.
 • Nøglen til sirenen karakter er, at manden har til at sætte i minimal indsats for at få dig - at han allerede er din ideelle kæreste. Mænd tilbringer hele deres liv forsøger at ændre sig til at leve op til, hvad de opfatter som de umulige krav af kvinder. Hvis du kan lide den mand bare den måde han er, er det næsten umuligt at modstå.
 • Du behøver ikke at sove med nogen at være en sirene. Hvis du gør søvn rundt, er det bedst at benægte det helt. Det er en trist men sandt, at mænd typisk bliver frastødt ved åbent promiskuøs kvinder.
 • En sirene er subtilt sexet og aldrig for over toppen. Dette er en omhyggeligt udformet karakter: på indersiden, er du en brændende vulkan seksualitet, men på ydersiden du er en perfekt dame. Det skal være afbalanceret.

Advarsler

 • Venligst ikke være for nemt. Folk vil drage fordel af dig.
 • Dato voldtægt er en meget reel risiko, så aldrig gå ud alene med en fyr, du ikke har tillid til eller kender meget godt, og tage de nødvendige forholdsregler.
 • Efter en nat af sirene-style forførelse, er det meget muligt, at manden vil blive besat med dig. Tag de nødvendige forholdsregler.
 • Hvis du mener, at fyren skal gøre alt arbejdet i forholdet, denne karakter er ikke for dig.