Wkadk

Hvordan til at røre en pige

Hvordan du bryde touch barriere med en pige, du kan lide? Det er svært at vide, hvornår for at nå ud, og når du går for vidt. Nogle piger vil ikke advare dig, at du får alt for tæt, og du måske opdage - på den hårde måde - at du ved et uheld har krydset linjen og gjorde hende til at føle sig utilpas. Heldigvis denne artikel har alle de trin, du bliver nødt til at vide, hvordan man kan bryde det strejf barriere uden at blive hængende i "ven zone", som er svært at undslippe!

Steps

Hvordan til at røre en pige. Måle hendes interesse.
Hvordan til at røre en pige. Måle hendes interesse.

Vær opmærksom på hende

 1. 1
  Måle hendes interesse. Tror du hun måske ønsker at blive rørt ved dig? Er hun gør øjenkontakt? Er hun smiler, griner og have en god tid? Hvis det er tilfældet, er du på rette spor.
 2. 2
  Kig på den måde, hun ser på dig. Hvis hun kan lide dig, vil hun enten holde dit blik i lang tid eller trække væk med det samme. Enten af ​​disse tegn kan betyde, at hun kan lide dig. Hvis du tilfældigvis blik på pigen og du ser hende stirrer tilbage på dig, så betyder det, at hun kan lide dig, selvom hun måske hurtigt dart hovedet i en anden retning. Hvis hun trækker sig væk hurtigt, kan det betyde, at hun er nervøs, men stadig kan lide dig.
 3. 3
  Vurdere hendes personlighed. Hvis hun er udadvendt og venlig, der er mindre af en chance, hun vil blive ked af det eller forundret, hvis du forsøger at røre ved hende. Hvis hun er genert eller mere reserverede, kan du ønsker at være mere sikker hun er i dig, før du rører hende.

Være en gentleman

 1. 1
  Kig efter muligheder for at bryde den berøringsfølsomme barriere i en ridderlig måde, når du er sammen.
 2. 2
  Hold hende jakken ud. Hvis du er begge ved at forlade, og hun har brug for at sætte på en jakke eller frakke, holde det ud for hende som en gentleman, så hun kan glide armene ind i ærmerne. Knoerne af dine fingre vil formentlig forsigtigt børste op imod hende som du gør dette. Hvis hun reagerer positivt, og du opdager, at hendes hår er mellem hende jakke og hendes ryg, forsigtigt trække det ud for hende.
 3. 3
  Tilbyd din hånd. Dette er især nyttigt, når hun måske nødt til at holde balancen, som når hun får ind i eller ud af en bil, eller når hun stepping over en vandpyt eller anden ujævn overflade. Piger elsker det, fordi det viser, at du tænker på hende og ikke bare dig selv. Det er mere sandsynligt, at være passende, hvis hun er klædt pænt eller iført hæle.
 4. 4
  Hold Deres arm for hende at holde. Dette vil tjene som en invitation til hende at tilslutte sin arm omkring din, især hvis du er ved at gå sammen. Dette er en klassisk romantisk måde at gå som et par uden at være for ømskindet-feely.
 5. 5
  Ladies først. Åbn døren for hende og lade hende gå først gennem døre, korridorer eller små skarer. En dejlig, fast gestus ville være at trykke med din hånd lige over hendes talje, mod døren (eller korridor), mens du siger "efter dig." Andre steder at trykke ville være bagsiden af ​​armen, lige over albuen (især anbefales, hvis hun er iført korte ærmer), eller meget blødt og forsigtigt på skulderen.
 6. 6
  Vise vejen. Hvis du er ved at gå gennem en stor menneskemængde, holde ud din hånd, så du kan gå gennem mængden uden at miste hinanden. Dette er ikke kun viser, at du holder af hende, men det viser også, at du kan tage føringen. Når du er ude af mængden, kan du fortsætte med at holde hendes hånd (hvis hun synes at vil).

Bemærker noget om hende

 1. 1
  Kig efter noget, der kan være på hendes ansigt eller hår. Det er ikke ualmindeligt at se en løs øjenvipper på en eller andens ansigt, især kinden område. Hvis du ser en, fortælle hende, "Hold stadig. Du har en øjenvippe på dit ansigt. Lad mig få det væk." Trække det ud hendes ansigt meget forsigtigt. Brug ikke for meget pres, især hvis hun er iført make-up. Gør det samme, hvis du ser noget i håret som et stykke fnug eller en kugle af støv.
  • Du kan også ligge. Sige, at hun har noget i hendes hår, selvom hun faktisk ikke har noget der, og bryde røre barriere på denne måde.
  • Hvis du ønsker at listigt arrangere en mulighed, kan du tage hende et sted, hvor du ved, at hun skal nok få noget i hendes hår, som et støvet loft eller en del af skoven med lave træer.
  • Med noget, der er på hendes ansigt eller hår, der kan være pinligt (som et stykke mad), skal du beslutte, om ikke at gøre dette. Nogle kvinder vil blive krænket, og andre vil finde det humoristisk.
 2. 2
  Bemærker noget på hendes hænder eller hår. Er hun har en anden ring, en ny frisure eller en anden søm farve? Anerkend det verbalt ("Det er en smuk ring" eller "Fik du en ny søm farve?"). Hold din hånd, håndfladen op, og spørge, om du kan kigge nærmere. Undersøg hvad der er anderledes, og stille et spørgsmål eller foretage en positiv kommentar.
  • Mens du laver alt dette, få en fornemmelse for, hvordan hun reagerer på at have sin hånd i din. Efter hun har reageret på din kommentar eller et spørgsmål, kortvarigt gnide hendes hånd med tommelfingeren forsigtigt og lad det gå. Smil og hurtigt gå videre, men vær forsigtig med ikke at blive vist uhyggeligt.
 3. 3
  Hold hende varm. Hvis det er køligt udenfor, og du opdager, at hun er koldt eller kuldegysninger, tilbyde hende din frakke. Sæt det omkring hende. Afhængigt af, hvordan komfortable hun føler omkring dig, kan du tage dine hænder og børste dem rask på overarmene til at generere lidt varme. Hvis du opdager, at hendes hænder er kolde, fortæl hende at give dig hendes hænder og sætte dem sammen (håndflade håndflade). Læg dine hænder rundt om hendes og gnid dem sagte, men hurtigt at varme hænderne op. Hvis du føler dig dristig, bringe hænderne op til munden og blæse lidt varm luft på dem. (Dette kan i det lange løb, gør hendes hænder koldere. Også, ikke gøre dette, hvis der er nogen risiko for, at din ånde er dårlig!)
 4. 4
  Læg mærke hendes handlinger. Hvis hun reagerede positivt på alle de ovennævnte, gør dit næste træk (eller risiko for evigt at blive fanget i). Det kunne være at sætte din arm omkring hendes skulder eller talje, eller holde hendes hånd. Den nakken og lænden er to følsomme områder.
 5. 5
  Læg mærke til, når hun ikke er interesseret. Hvis hun ikke reagerer positivt på disse tiltag, skal du blot tilbage væk. Det betyder ikke nødvendigvis, at hun er ikke interesseret. Hun kunne bare være i dårligt humør eller følelse træt. Men hvis du har prøvet dette mere end én gang og få det samme svar, at hun sandsynligvis ikke er interesseret i at blive rørt af dig.

Undgå risikabel adfærd

 1. 1
  Må ikke nærme sig en pige og give hende en skulder massage, selvom hun klager over at blive øm eller træt. Det er ikke nødvendigvis en opfordring til at blive masseret af dig. Selv om det måtte være, ikke risikerer det, medmindre du er sikker på, at du læser hende korrekt. Det kan gøre en pige meget ubehageligt at modtage en massage fra en, hun ikke fancy, og du sætte hende i en akavet stilling, hvor hun har til at bede dig om at stoppe.
 2. 2
  Undgå at snuppe en del af hendes arm med hånden og trække hende til at komme et sted med dig. I bedste fald kan det tolkes som irriterende. I værste fald kan det komme ud som et forsøg på at hive hende rundt. Generelt kan enhver form for at trække eller rykke tolkes som umodne eller nøjeregnende.
 3. 3
  Undgå at røre hendes bryster, og lavere områder af hendes krop. Disse er normalt kun acceptabel, hvis du allerede er romantisk involveret, da disse anses seksuelle områder. Når du danser, placere din arm omkring hende tilbage til at lede hende. Lad ikke dine hænder til at glide ned til den nederste del af hendes krop til enhver tid, medmindre du ønsker at ende op med et slag i ansigtet. Må ikke famler eller klemme.

Prøv duo sport

 1. 1
  Dancing. Enhver form for partner dans, såsom salsa, tango eller kan være en god måde at bryde den berøringsfølsomme barriere. Husk dog, at bare fordi hun synes at være at have en god tid at danse med dig betyder ikke nødvendigvis hun kan lide dig væk fra dansegulvet. Det er helt sikkert en start selv.
 2. 2
  Skøjteløb. Skøjteløb er en stor aktivitet for afslappet fysisk kontakt. Du kan holde hendes hånd til at hjælpe med at holde hende fra at falde, hvis hun ikke er ret få hænge af det, eller til at hjælpe hinanden skate baglæns. I den kolde omgivelser, kan du også have mulighed for at hjælpe hende med at holde varm med et knus eller omkranser hende med din jakke.
 3. 3
  Tennis. Have hende som din doubler partner. Der vil være masser af muligheder for at high-five og legende røre hende efter et godt skud.
 4. 4
  Enhver sport, hvor udstyret kræver, at du holde hende bagfra. For eksempel er der ridning tandem på en motorcykel, der sidder på en slange eller slæde går ned en sne bakke, faldskærmsudspring i tandem, etc. er masser af sportslige muligheder for denne nærhed til pålægges jer begge!

Tips

 • Altid forsøge at have rene, tørre hænder. Hvis hun får et pust af løg du skære et par timer tidligere, det er ikke godt. Hvis du har tendens til at få klamme hænder, bære et tørt stykke køkkenrulle i lommen og bruge det lige før du rører hende. Undgå at have kolde hænder, da dette vil overraske hende. Hvis dette er sket, håndtere situationen med en joke, da dette kan hjælpe med at bryde isen.
 • Være blid og hensynsfuld, når du går til at røre hende. Det mest subtile ting beder om et knus farvel eller børste din hånd nær hendes, hvis hun ikke kan lide det, vil du sandsynligvis være i stand til at fortælle.
 • Være modig. Højere tillid = bedre reaktion.
 • Cracking en joke, der er bare uhensigtsmæssigt nok til at gøre hende smække dig på armen, men passende nok til at gøre hende til at grine på samme tid, vil narre hende ind at røre dig. Men disse typer af bemærkninger er høj risiko og kan få dig i varmt vand blandt mennesker, der er følsomme. Prøv dette på egen risiko.
 • Selv de mest åleglat "touch flytter" ikke vil fungere, hvis hun er keder sig eller uinteresserede. Holde samtalen livlige og sørg for at du både har det sjovt.
 • Nogle kvinder er ubehageligt med at blive rørt, indtil du træder ind i et forhold. Hvis du er på alle interesseret i at se hende igen, tage det roligt og flytte langsom, eller du vil skræmme hende væk.
 • Kildrende en pige i hendes sider er uskyldig nok. Men det er bedst at gøre med piger man er venner med, ikke tilfældige dem.
 • Nogle mennesker kan ikke lide at blive rørt, især når du er på en første date. Tag det bremse eller dit forhold kan ende, før den starter.
 • hvis du ikke er dating du kunne røre hende på armen eller hånden, når hun siger noget morsomt, hvis hun reagerer godt, kan du være i stand til at røre hende på benet eller eventuelt holde hendes hånd efter et stykke

Advarsler

 • Selvom du måske tror, ​​du spiller det sikkert og være respektfuld ved ikke at røre hende, medmindre hun rører dig først, kan du ende op i venne-zonen, som er svært at undslippe. For mange mennesker, er en stor forskel mellem "venskab" og "forhold" den måde, de rører hinanden. Der er flere platoniske måder at røre nogen. Lær at læse kropssprog og hvis du ser et signal i hendes kropssprog eller udtryk, fortæller dig at bakke ud, så respekterer hendes grænser og hendes følelser ved at afstå fra at gøre yderligere kontakt.
 • Kort efter at indlede en eller anden form for fysisk kontakt, hvis hun siger, at hun er nødt til at gå hurtigt eller behov for at bruge badeværelset, så hun måske ikke har værdsat gestus eller fundet det ubehageligt. I nogle tilfælde kan hun være genert efter at have fysisk kontakt med dig, så du nødt til at være helt sikker, før du fortsætter til mere intens fysisk kontakt.
 • Forskellige kulturer har forskellige grader af modtagelighed for fysisk kontakt. I Korea er holde hænder en meget big deal og kramme eller kysse nogen i offentligheden bruges til at blive anset for uacceptabel. Men gør det samme på latin Europa taget for givet. I Bulgarien er at give en pige en farvel knus lige så normal som rystende hænder i andre steder. Kend den kulturelle kontekst og reagere i overensstemmelse hermed.
 • Bemærk, at nogle mennesker er meget kærlig med deres venner. En pige kan være alt om kæle med dig og tror hun bare at være venlig, mens du føler at du får blandede signaler.
 • Hvis hun "børster" off det område, du lige rørt, kan det være et tegn på at hun tror du er snavsede eller er ved at blive for groft. For eksempel hun ridser, gnider eller på anden måde, hvis du legende røre hendes arm, så højre bagefter "tørrer" området, pas på. Hun enten tror du er snavsede eller hun ikke er interesseret. Måske prøve det igen senere, hvis du synes, det er bare en tilfældighed, men hvis denne pige gør det gentagne gange, tilbage fra for en stund.
 • Må ikke overdrive det! Nogle piger vil finde over-the-top ridderlighed irriterende og måske endda uforskammet!
 • Må ikke gå overalt nær hendes private områder, da dette vil krybe hende ud.