Wkadk

Hvordan man spiller hårdt for at få samtidig tilskynde ham til at have dig

Så der er en yndig mand i skolen, behøver du ikke vide en masse om ham, men han synes virkelig cute! Eller der kan være den fyr du mødte til en fest, og du ønsker at tale med ham gennem sms'e eller personligt. Du virkelig ønsker denne fyr at lægge mærke til dig, så den bedste måde at gøre det på er at spille svært at få!

Steps

Hvordan man spiller hårdt for at få samtidig tilskynde ham til at have dig. Tegn ham en eller anden måde.
Hvordan man spiller hårdt for at få samtidig tilskynde ham til at have dig. Tegn ham en eller anden måde.
 1. 1
  Tegn ham en eller anden måde. For eksempel, hvis han er en fyr i din klasse bare henkastet bede ham om en blyant eller sige, "Jeg er helt ikke forstår dette, gør du?". Sandsynligt, han vil forklare det for dig, eller give dig en blyant, og du to vil obligation. Hvis du er for nervøs til at snakke med ham, så opbygge din selvtillid først, henkastet se på ham fra hele rummet, og vent, indtil hans blik møder dit, så du blot smile coyly på ham og ser tilbage ned på papiret. Det gør ham spekulerer på, hvem du er, og hvorfor du var smilende på ham.
 2. 2
  Begynder at tale til ham om hvad som helst. Efter smilede til ham et par gange, tale med ham. Bare sige hej til ham nogle gange i klassen og spørge ham, hvad der er op. Hvis du ønsker at teksten ham, starter med noget venligt. For eksempel opdrage en indvendig joke såsom ("Husk hvad der skete i samfundsfag i dag?"), Et spørgsmål om lektier, der kræver at forklare ("Forstår du uligheder på alle?"), Eller en sjov tidbit ("Jeg hørte Mr. Jones har en toupee! ").
 3. 3
  Flirt. Nu du fyre er bekendte, du fyre taler, tekst og du virkelig kan lide ham. Nu skal du være flirte med ham mere og mere, og sms'e ham et par gange mere. Hold dette op for omkring en uge og et halvt, den fyr vil kunne lide al den opmærksomhed.
 4. 4
  Stop. Stop forsøger at få hans opmærksomhed, stop smilende på ham og handle venlig mod ham, men ikke mere end ivrig. Må ikke være den ene til teksten ham først, vente, indtil han tekster dig. Det betyder, at han tænker om dig, og det er et godt tegn. Må ikke spørge ham om lektier, kun lejlighedsvis. Gør ham få din opmærksomhed. Hvad vil drive ham helt vanvittigt, er, hvis du taler til andre fyre, mens han ser.
 5. 5
  Gør ham gøre alt arbejdet. Du har vist ham, at du har en interesse i ham, nu er han nødt til at gøre det arbejde. Hvis han ikke gør tekst, du først eller taler til dig først på dette tidspunkt overhovedet, betyder det enten, han er virkelig genert eller han ikke kan lide dig. Du kan tekst ham lejlighedsvis, men sørg for du afslutte samtalen først, også hvis du ønsker at holde taler.
 6. 6
  Venner med ham mere. Nu skal du stort set være venner med ham. Stadig flirte med ham, men tale med andre fyre til at gøre ham jaloux. Hvis han ønsker din opmærksomhed, vil han forsøge at få det, men tillader ikke al din opmærksomhed til at gå imod ham. Beslut nu, hvis du virkelig kan lide ham eller ej, fordi hvis du ikke gør det, bør du slippe ham nu.
 7. 7
  Spørg ham om at hænge ud. Nu, hvor du er venner, bede ham om at hænge ud med dig, men ikke direkte. Du for eksempel: "Jeg ønsker at se Quarantine, ikke?" Ham: "Oh yeah, det lyder som en god film." Dig: "Ja helt, men det eneste problem er, at ingen af mine venner ønsker at gå, og jeg har ikke rigtig lyst til at se det selv "Ham:". Måske kunne vi gå se det sammen "Du:".! Oh køligt Det lyder sjovt, jeg ville elske at se det med dig ". Ved at gøre dette, du beder ham om at hænge ud, uden at det er direkte. Hvis han kan lide dig, vil han sandsynligvis samle op på tippet og sige dig og ham skal gå se det sammen. Hvis han ikke kan lide dig, (eller han ikke samle op på hint), vil han nok sige, "Åh, ja, det ved jeg ikke" eller noget i den retning. Hvis han siger noget, tage et skridt tilbage.
 8. 8
  Vær flirtende og afslappet med ham. Når du hænger ud, gør det sjovt og afslappet. Det bør være som en ven date, men sørg for at flirte med ham og smile til ham, så han ved, du ønsker at være mere end venner. Dit forhold bør virkelig tage derfra, og du har officielt fået den fyr, hvis datoen går godt.

Tips

 • I skolen, ikke undgå ham, men på samme tid, ikke følge ham. Bare gå om din normale måder.
 • På din date, at holde tingene meget afslappet, men stadig lade ham vide, at du ønsker at tage dit forhold med ham til det næste niveau. Flirt med ham, men taler om afslappet ting som skole og venner. Hvis du føler, at timingen er rigtig, gøre en bevægelse på ham.
 • Må ikke være for nice.
 • Henkastet tousle dit hår lidt, stirre ud i rummet, eller lytte til læreren i klassen, som om han ikke var der.
 • Til en fest, hænge ud med dine venner det meste af tiden, og vente for ham at nærme dig, eller, hvis du passerer ham, give ham en langsom, sexet smil, men derefter gå væk. Hvis han nærmer dig, bare snakke med ham og se, hvor samtalen går. Henkastet sige, "Jeg har tænkt mig at gå hænge ud med nogle af mine venner. Du kan slutte sig til mig, hvis du ønsker."

Advarsler

 • Må ikke enig med alt, hvad han siger: har dine egne meninger også! Fyre ikke kan lide piger, der er robotter!
 • Gør hvad der føles naturligt. Hvis du ønsker at tale med ham eller flirte med ham, så gør det. Hvis du har lyst til det bliver for meget, stop det og lade ham hænge, ​​så han kan jage dig. Der er ingen direkte formel, og du bare nødt til at bruge både dit hoved og hjerte til at gøre, hvad der føles rigtigt i øjeblikket.
 • Aldrig bare komme ud og fortælle ham, at du kan lide ham. Han kan miste interesse. Hvis han spørger dig selv, siger "Ja, det gør jeg." Se ham i øjnene, smile med øjnene, bide din læbe, pik hovedet til siden og bare fortælle ham sandheden.
 • Må ikke gøre ham alt for jaloux ved at hænge ud med alt for mange fyre, han vil synes, at du har mistet interessen for ham.
 • Må ikke handle let eller desperate, det er en turnoff.
 • Må ikke fortælle dine venner om ham, medmindre dine venner er troværdige. Eller bare fortælle en eller to af dine nære venner om det. Hvis en masse mennesker finde ud af om din crush på ham, vil det sandsynligvis komme tilbage til ham, og han kunne miste interesse.
 • Må ikke handle dum omkring ham! Du kan have det sjovt, men fyre som modne piger, så undgå at blive ditzy eller decideret dum med vilje.