Wkadk

Hvordan at slette en bums ar

Bums ar hovedsageligt kommer i to former: tidlige acne ar, der er virkelig bare pletter, der senere går væk, såvel som længerevarende acne ar, der er Pock mærker i vævet i huden. Den dårlige nyhed er, at alvorlige, ubehandlet acne kan forårsage begge typer ardannelse. Den gode nyhed er, at pletter kan næsten fuldstændigt fjernes fra huden, og selv længerevarende acne ar er begyndt at blive væsentligt reduceret ved hjælp af medicinsk teknologi. Læs videre for en diskussion om, hvordan man sletter nogen form for bums ar, du måtte have.

Steps

Hvordan at slette en bums ar. Prøve fade cremer såsom kojisyre og Arbutin.
Hvordan at slette en bums ar. Prøve fade cremer såsom kojisyre og Arbutin.

Behandling tidlige acne ar (pletter)

 1. 1
  Reducer rødme. Bekæmp rødme en skamplet ved at anvende kortison creme til arret. Kortison vil hjælpe med at bekæmpe betændelse og omgivende rødme af arret, så det ser mindre mærkbar. Prøv at finde kortison creme, der ikke vil blokere dine porer, som kæmper ar, men forårsager acne er en tabt kamp.
 2. 2
  Prøve fade cremer såsom kojisyre og Arbutin. Fade cremer vil hjælpe lette pigment i huden, der har været uren, hvilket reducerer synligheden af ​​fejl.
  • Hold dig væk fra hydroquinon. Hydroquinon er en fade fløde, der anvendes til at lysne pigmenter i huden, men som for nylig faldet i unåde på grund af bekymringer om mulige kræftfremkaldende egenskaber. Igen betyder det ikke så meget, om din hud er skamplet-fri, hvis det betyder at du får kræft.
 3. 3
  Brug retinoider, AHAs og BHAs samt C-vitamin. Disse tre lægemidler forbedre udseendet af huden ved at fremme heling.
  • Retinoider. Topiske retinoider såsom Retin-A eller Tazorac bruges både i behandlingen af ​​acne og ardannelse, selv om kvinder, der er gravide bør holde om fra retinoider.
  • Alpha-hydroxy syrer eller beta-hydroxysyrer. AHAs og BHAs er kemiske peelinger, der hjælpe med at fjerne det øverste lag af døde hud, afslører de nyere, mindre uren hud nedenunder.
  • C-vitamin. Asorbic syre, eller blot C-vitamin, er en effektiv måde at fjerne acne ar. Købe det i en creme eller serum.
 4. 4
  Brug citronsaft. Citronsaft er ikke læge-anbefalet skamplet-buster, men det har været en populær skin-lettelse bod for mange år nu. Prøv at iblødsætning et stykke vat i nogle frisk citronsaft og gnide forsigtigt på pletter. Hvis blandingen svier, prøv at fortynde det med en lille smule vand. Hvis du beslutter dig for at bruge citronsaft, forstå et par ting:
  • Citronsaft vil kæmpe acne-forårsager bakterier. Det kan ikke være så god som en ordineret medicin, du har fået af din læge, men det er effektivt.
  • Undgå langvarig udsættelse for solen, mens du bruger citronsaft at lysne din hud. Langvarig sollys er dårligt for din acne ar, som det er, men med citronsaft på huden, er det særligt slemt.
  • Citronsaft vil tage tid til at arbejde. Giv det en uge før du afvise det og vælge en anden skamplet-reduktion behandling (som der er mange). Det tager ofte en hel måned af programmet, før væsentlige resultater opnå.
 5. 5
  Undgå at bruge cremer med E-vitamin. Cremer med vitamin E kan faktisk gøre mere skade end gavn. Fordi det er en "vitamin," vi er fristet til at synes, det er uskadeligt. Faktisk rapporterede en University of Miami undersøgelse at E-vitamin behandling ikke havde nogen virkning eller negative konsekvenser i 90% af personerne, og kun forbedring i 10% af tilfældene.

Behandling sent, udtalte acne ar

 1. 1
  Forstå, at mange af de behandlinger anbefales til mere udtalte acne ar skal administreres af en læge. Det er noget bøvl, og du sikkert ønske at du kunne få disse behandlinger derhjemme, eller i det mindste finde en erstatning. Men på grund af styrken og fare af disse metoder, er de næsten altid udføres under tilsyn af en læge.
 2. 2
  Tal med din læge om stærkere kemiske peelinger. Kemiske peelinger bruge potente syre formler til at løfte det øverste lag eller lag af huden, og derved minimere forekomsten af ​​ar. Meget stærke kemiske peelinger bør anvendes i kombination med en læges råd og / eller vejledning.
  • Stærkere kemiske peelinger skal altid anvendes under tilsyn af en læge. Afhængig af acne sværhedsgrad, hudtype, og andre faktorer, vil lægen rådgive en bestemt slags skræl, samt give dig vejledning til hudpleje efter skræl.
 3. 3
  Tal med din læge om dermabrasion og microdermabrasion. Dermabrasio er processen hamskifte fra øverste lag af huden med en hurtigt roterende stålbørste. Pletter på overfladen af ​​huden fjernes normalt, og dybere ar er normalt minimeres, skønt dermabrasion kan medføre ændringer i huden pigmenter for patienter med mørkere hud.
  • Overvej også microdermabrasion. En lettere procedure end dermabrasion, microdermabrasion er anvendelsen af ​​små krystaller på det øverste lag af huden, som derefter støvsuges op, sammen med døde hudceller. Fordi procedure fjerner kun det øverste lag af huden, Resultaterne er generelt meget mindre udtalt end dermabrasion.
 4. 4
  Tal med din læge om laser behandlinger. Lasere sprænge det yderste lag af huden (epidermis) og opvarme lag af huden lige under det. Huden heler, mindske forekomsten af ​​ar. Nogle gange er flere laser-behandlinger er nødvendige for at mindske synligheden af ​​ar, gentagne behandlinger tilbyder subtile resultater.
  • Laser behandlinger ikke arbejde for alle. Resultaterne er uforudsigelige i bedste fald. Lægerne ved endnu ikke, hvorfor laser-behandlinger vil være effektiv for nogle patienter, men ineffektiv for andre.
  • Mange mennesker anser laser effektive, men få patienter, hvis nogen, ser 100% eliminering af deres ar. Selv om det bidrager til at reducere synligheden af ​​ar, er det næsten aldrig helt effektiv, og den skal bruges sammen med andre behandlinger, som beskrevet ovenfor.
 5. 5
  Som en sidste udvej for store, dybe læsioner eller ar, så tal med din læge om huden kirurgi. Hud kirurgi er en mindre operation, hvor en punch excision udkobler ar og erstatter det med syning eller en hudtransplantation. Mindre læsioner kun kræver syning, mens store læsioner kan kræve en hudtransplantation fra en anden del af din krop.

Hvad gør acne ar værre?

 1. 1
  Udsæt ikke dig selv for stærkt sollys. Udsættelse for store mængder af sollys vil forårsage acne ar bliver mørkere samtidig hæmmer helingsprocessen. Slather på nogle ikke-comedogen (ikke pore-tilstopning) solcreme før du går ud, og genanvende hver to timer bagefter.
 2. 2
  Må ikke vælge på eller presse din acne. Ar, der i vid udstrækning fremstillet af kollagen, er kroppens naturlige måde at helbrede sig selv. Picking og klemme på din acne eller acne ar vil yderligere irritere huden væv og holde det fra ordentligt healing.
 3. 3
  Forsøg ikke alt på én gang. Det er fristende bare at smide hele køkkenvasken på din acne og acne ar. Dette er imidlertid ikke effektiv meste af tiden. Tal med din læge og enhedens målrettet plan for at angribe dine ar. Det vil måske indebære en mundtlig antibiotikum, et aktuelt retinoid og en fade creme. Det er det. Du bør angribe arrene med alle de ovenfor beskrevne metoder. Vælg i stedet en eller to, tale med din læge, og være tålmodig som din hud bliver klarere.

Tips

 • Hvis du ansøger væv olie på dit ansigt, kan du bruge en bøjle til at forhindre olien i at komme ind i dit hår.
 • Det er bedst at anvende væv olie hver nat, for omkring to uger. Hvis dine ar er ikke fading, gælder det, indtil du ser en ændring.
 • Tissue olie er ikke den eneste, der fjerner ar, andre cremer og fugtighedscremer er tilgængelige. Brug hvad der passer dig.

Advarsler

 • Brug ikke væv olie i løbet af dagen. Hvis du har olie på dit ansigt, og gå ud i solen, vil olien varme op på dit ansigt og muligvis forårsage mere ardannelse.
 • Hvis du har fedtet hud med bumser stede, anbefales det, at du ikke bruger væv olie, da dette vil øge oliesammensætningen i din hud, og det kan gøre dine bumser værre.

Ting du behøver

 • Ansigt vask / ansigt scrub
 • Tissue olie
 • Citronsaft eller tomatjuice