Wkadk

Sådan at anvende makeup til at ligne Marie Antoinette

Ønsker du at gå til kostumebal som Marie Antoinette i år? Denne guide vil fortælle dig præcis, hvordan du anvender makeup for at opnå den Marie Antoinette look med stil, flair og endda et unikt touch til din egen.

Steps

Sådan at anvende makeup til at ligne Marie Antoinette. Påfør foundation før påbegyndelse med følgende trin.
Sådan at anvende makeup til at ligne Marie Antoinette. Påfør foundation før påbegyndelse med følgende trin.
 1. 1
  Påfør foundation før påbegyndelse med følgende trin. Jo lettere det fundament, jo bedre.
 2. 2
  Købe eller få en stor størrelse make-up pensel. Ved hjælp af pensel, støv baby pulver hele dit ansigt, hals og arme. Formålet med at gøre dette er at opnå en bleg, næsten sygelig, pulveriseret 18. århundrede look. I en alder af Marie Antoinette var det moderne at være yderst bleg. En virkelig hvidt pulver tone ville være egnet til at replikere dette udseende.
 3. 3
  Påfør mørkebrun øjenskygge på dine øjenbryn. Gør dette med en vinklet makeup børste, da det virker bedst for at skabe dramatiske buer.
 4. 4
  Swipe på taupe eller en meget lys farve øjenskygge. Følg denne på tværs af dine øjne i en halvmåneformet, hvilket placerer den over folder i dit øje, at kontur dine øjne.
 5. 5
  Swipe på et lag af sort mascara på øverste vipper. En anden måde at opnå dette udseende på en måde, der synes at være meget mere dramatisk, er at bruge falsk vipper.
 6. 6
  Brug en dyb blomme pulver på æbler af dine kinder. Dette vil fremhæve kinderne med en følelse af en rødme, særligt effektive i den blege hvide base.
 7. 7
  Brug en lille størrelse makeup børste til at tilføje læbestift. Start i midten af ​​din mund og blend det ud til at blødgøre kanterne. Sørg for, at læbestift er rød, da dette giver den mest skarp og effektiv kontrast til den hvide base.

Tips

 • For dit hår: Du kan enten pulver dit hår (med baby pulver), eller købe en paryk og pulver det.
 • I epoker tidligere, kongelige kvinder som Marie Antoinette ofte undgået makeup fjernelse, hudpleje rutiner, og bader i lange perioder, men i stedet sove i deres make-up og sammenklumpning på lag efter lag efter behov. Dette make-up udseende var effektive på at dække de mindre hygiejniske resultater denne mangel på badning forvoldt.
 • For kostume: Søg i vintage butikker for elegante smykker, en frynsede sjal og en kjole (eller du kan bruge en gammel gallakjoler, ændre sin stil, hvis nødvendigt).

Advarsler

 • Passe på ikke at overdrive make-up eller det kan forekomme klovn-lignende. Hvis ja, nedtone de endelige resultater med pulver og blotting.

Ting du behøver

 • Makeup pensler
 • Baby pulver
 • Mørkebrun øjenskygge
 • Taupe eller en meget let farvet øjenskygge
 • Sort mascara
 • Dyb blomme pulver blush
 • Rød læbestift