Wkadk

Hvordan at få en uforglemmelig første kys

Alle har deres meget, og alle er om det også. Denne artikel vil hjælpe dig til at være mindre nervøs og at vælge en fin, romantisk stedet. Kissing er en naturlig, romantisk sigt, der bør gøres jublende og kærligt. Første kys kan føre til en gøre ud session.

Steps

Hvordan at få en uforglemmelig første kys. Når du har valgt din stedet, beslutte, hvad du vil gøre der, og hvordan du vil ankomme.
Hvordan at få en uforglemmelig første kys. Når du har valgt din stedet, beslutte, hvad du vil gøre der, og hvordan du vil ankomme.

Picking romantiske spots

For

 1. 1
  Tænk steder, der synes romantisk for dig. Tror du film er romantisk? Hvordan omkring en formel middag med en fyr, eller endda en dans eller en prom. Proms og danser er altid store pletter at dele denne mindeværdige øjeblik med.
 2. 2
  Når du har valgt din stedet, beslutte, hvad du vil gøre der, og hvordan du vil ankomme. Hvis du går i biografen, hvad filmen vil du se? Hvis du beslutter dig for at have en dejlig middag, hvad restaurant du går til? Hvis du går til en dans eller prom, hvordan vil du komme dertil, og som vil slippe du og samle dig op? Vær opmærksom på disse spørgsmål og besvare dem et stykke tid, før du gør ud med den fyr.

For

 1. 1
  Det vil normalt være der vælger, hvor de skal gå. Selvom pigerne normalt føre den dato, sørg du helt godkende hvor datoen vil blive afholdt.
 2. 2
  Tænk om, hvorvidt stedet virker romantisk. Hvis du tror det er, så gå. Men hvis du synes, det er en forfærdelig placering, være sikker og valgte den bedste placering!

At vælge den rigtige fyr

 1. 1
  Vide, hvilken type fyr, du leder efter. Sørg for han er rart. Du ønsker ikke at gå ud med en bølle. Hvis han tilfældigvis er en bølle, kan han såre dig ved at snyde på dig eller værre, fysisk misbruger dig. Vil du have ham til at være smart, vovemod, flot og udad selv fortrolige eller måske du foretrækker den stærke stille type, der selv ikke kan være "liv for den part," stadig fastholder et varmt fantastisk sans for humor, hvilket gør dig føler meget særlige. *** Dette er yderst vigtigt gals for dig at overveje: Da denne artikel primært er rettet mod en yngre pige, vi virkelig ønsker dig til at tænke om at vælge en fyr, der vil helt sikkert have en varig glad hukommelse. Denne første hukommelse kan have en lang varigt indtryk og vil uden tvivl hjælpe dig danne dine indre holdninger, hvordan du forholder dig til drenge / mænd. Også hvad det føles at være romantisk, måske endda seksuelt, for din første gang, disse holdninger eller indvendige overbevisninger kan strække langt ind i voksenalderen. Det er ikke noget, du ønsker at tage let på og fortjener megen overvejelse. Når det er sagt, er det også en alder af din uskyld og er beregnet til at være sjovt og glad i alle henseender. Respektere hinanden er vores bekymring her, så at hver enkelt af jer, og vi mener drengene følelser er lige så vigtigt her, som godt - det er en gensidig nydelse.
 2. 2
  Kend dine værdier, kender dine prioriteter: Er ved at blive populært nummer et, eller er du søger en mere langsigtet mere trofaste typen kæreste? Mens nogle fyre er super populære, og derfor for ønskeligt, kan det have sine ulemper, som hvad der gør ham populær? - At have været med masser af andre piger! Så hvis du fange vores drift, kan han også være mere tilbøjelige til at såre dine følelser, da han hurtigt videre til romantisk "flere" piger. Valg af en stor fyr, som virkelig vil respektere dine følelser, gå på "din" tempo, ikke hans, og ikke lægge unødigt pres på dig for at få fysisk alt for hurtig, eller i et tempo, der er ubehageligt for dig, er hele pointen her. Så mens vi ikke kan plukke det perfekte fyr eller gal ud for dig, kan du bruge denne artikel til en lille kvalitet refleksion tid, så sin alle du drømt om eller så tæt også. Hvem sagde eventyr bog romancer, aka.Prince Charming, findes ikke - de kan, de er! Husk funktionerne i denne perfekte fyr og søge rundt i et stykke tid for ham. Der er ikke noget sødere end den første ædle romantik og åh ja det første kys! Måske endda et sekund!

At vælge den rigtige pige

Som du sikkert ved, piger er ikke altid perfekt. De fleste fyre altid gå efter de flotteste piger. Gør det ikke. Det er, hvad de er ligesom, og hvordan de kommunikerer og handler i livet, der virkelig betyder noget.

 1. 1
  Sørg hun er nice.
 • Mest alle de samme regler gå til piger som drenge, acceptere, at en masse piger har tendens til at være slags betyde, hvis de ikke ønsker at gå ud. Sørg for at du godt nok til at få et ja, hvis du ønsker at spørge hende ud.

Før kiss

 1. 1
  Har en mint. God ånde altid gør for en god kys.
 2. 2
  Børst dine tænder. Brush, gode, floss, og bruge mund-vask, før du går på din date.
 3. 3
  Piger, dress-up eller kjole ned. bære nogle makeup. Bær en smuk kjole eller nederdel, der gør du føler, og
 4. 4
  Kun bære en lille smule make-up. Lip stick, øjenskygge og blush og / eller eyeliner ville være godt, men ikke gå overbord. Fyre vil synes, du forsøger alt for hårdt.
 5. 5
  Gutter, se attraktiv. Bær enten en retssag eller anden pæne tøj. Ingen sveder eller gamle tøj. bære nogle læbepomade.
  • Piger, slid læbepomade også.
  • Bær deodorant, nogle parfume, Köln (ikke en masse)
 6. 6
  Bær ikke-prangende skjorter. Piger, ikke bære en skjorte, der viser dine bh-stropper eller dine bryster. Som for fyre, der ikke muskel skjorter eller tank toppe.
 7. 7
  Når du og pigen / fyren sidde ned, snakke. Tal henkastet ligesom du ville gøre med enhver anden person.

Flytte i

 1. 1
  Gutter, komme tættere på pigen. Hvis du sidder tæt nok, sætte din arm omkring hende og holde hende tæt på. Gør dette langsomt. Nogle piger er ubehageligt, når fyrene bevæger sig i for hurtigt. Hvis hun ikke kan lide det, undtagen ingen som et svar.
 2. 2
  Piger, hold den fyr hånd. Som han lægger armen omkring dig, læne sig tilbage på hans skulder. Hold hånden som du gør dette.
  • Sørg for, at dine hænder er rart og blød og glat.
  • Sørg for, at du læner dig tilbage omhyggeligt, og du ikke ønsker at såre ham.
 3. 3
  Sige, at du kan lide ham / hende. Tal i en langsom, jævn og rolig stemme. Som for de fyre. Kærtegne hende Det føles godt, og hun vil vide, at du mener det.
  • Det er altid romantisk. Da fyren kærtegner dig, trække sin hånd ned fra dit ansigt og røre din næse til hans næse. Mens du gør dette, smiler og blive klar til det store øjeblik.
 4. 4
  Kiss. For omkring tre sekunder, røre dine læber til hans / hendes læber. Pres dine læber lidt ud og kysse for omkring 7 sekunder. Husk, nyd det! Det er din første kys.
  • Mens du gør dette, skal du flytte dine læber rundt og lege med dine partnere læber. Piger, kysse den nederste læbe, så overlæben.
 5. 5
  For en mere lidenskabelige kys, piger skubbe tungen lidt ind din partners mund. Hold tungen sådan i cirka 6 sekunder. Derefter køre tungen langs din partnere læber. Som for fyre, sætte din hånd på hendes skulder og gnid det.
 6. 6
  For en mere aggressiv kys, bide forsigtigt ned på din partners underlæbe og se på dem. Begynder at sutte på højkant.
 7. 7
  Fransk kys. Begynd at kysse din partner. Derefter forsigtigt glide din tunge ind i din partners mund. Fortsæt kysse.