Wkadk

Hvordan at gøre folk tror, ​​du er udødelig

Som et menneske, er du helt sikkert dødelig. Desværre er der ikke meget du kan gøre for at ændre det faktum, at din krop vil en dag blive gammel og dø. Men det betyder ikke, at du ikke kan give det indtryk, at din levetid er noget større end for dine medmennesker dødelige.

Med en smule af mystik, modenhed og tillid til de ting, der giver et indtryk af en langvarig liv, kan du lykkes at overbevise mindre skeptisk omkring dig, at du virkelig er i stand til at leve evigt og for alle andre, du kan i det mindste til stede den aura af at være tidløst. Hvis du er interesseret i at skabe en romantiseret Victoriatidens stil udødelighed, så læs videre!

Steps

Hvordan at gøre folk tror, ​​du er udødelig. Lær gamle sprog, ligesom oldgræsk eller gamle egyptiske, afhængigt af den æra, du ønsker at skildre dig selv som fra.
Hvordan at gøre folk tror, ​​du er udødelig. Lær gamle sprog, ligesom oldgræsk eller gamle egyptiske, afhængigt af den æra, du ønsker at skildre dig selv som fra.
 1. 1
  Kjole i gammeldags tøj. Den nøjagtige æra ligegyldigt, men kvaliteten er meget vigtig. En subtil victorianske mode er ideel til at give indtryk af, at du allerede har været rundt i nogen tid. Du kan finde små stykker af victoriansk stil antræk på sparsommelighed butikker som Goodwill, eller du kan altid købe online. Glem ikke at bruge din kreativitet til at vamp op tøj i victoriansk stil - tænk blonder, brocher, brokade, fløjl, etc.
  • Kig efter vintage brocher, især gæsteoptrædener. De kan gå på trøjer, kjoler og meget mere at give indtryk af en tidligere alder
  • Trøjer og sjaler er stor, fordi de ser gammeldags og de passer perfekt med vintage brocher.
  • Bær ældre stil kjoler og kjoler.
  • Glem ikke gammeldags beskedenhed! Folk af din tid ikke bære super-stramme tank tops eller mager lille cut-off shorts. Hvorfor tilbage i tidligere århundreder var blottelse dine ankler uhørt! Selvfølgelig, efter at have levet gennem forskellige tidsaldre har du sikkert moderniseret en smule, så det er ikke nogen big deal at bære en nederdel, der når dine knæ snarere end dine ankler, eller for at bære en top, der ikke røre dine collarbones; bare huske at klæde noget beskedent.
 2. 2
  Lær gamle sprog, ligesom oldgræsk eller gamle egyptiske, afhængigt af den æra, du ønsker at skildre dig selv som fra. Dette vil øge din ægtheden af ​​rent faktisk at være fra tid og sted.
 3. 3
  Handler som du har mange hemmeligheder. Hvis nogen beder om at komme til dit hus senest 07:00, altid komme op med en forhastet, men troværdig undskyldning, udødelige folk har mange hemmeligheder, optrævle efter mørkets frembrud. Efterlad omkring nogle "tilfældige" spor, så folk vil tro, du lyver om, hvor du befinder dig på natten. Derefter fornægte det halvt believably, men ikke så godt, at de rent faktisk vil tro dig. Let mistanke er nøglen.
 4. 4
  Synes at have været der. Børste op på din historie, eller i det mindste, en vemodig blik i øjet får, når nogen bringer det op. Prøv at arbejde ekstra hårdt for en historie, test om sted og tid, du blev født. Hvis din lærer spørger dig noget, og du virkelig ikke kender svaret, bare sige, at du foretrækker ikke at tale om det. Eller, hvis du tror, ​​du kender, men laver en fejl, handle lidt forvirret, når læreren korrigerer dig. (Du kan endda smide i en linje om, hvordan historien er skrevet af sejrherrerne.)
 5. 5
  Bliv fortrolig med klassisk musik. Mozart, Tjajkovskij, Beethoven, Chopin, Bach... alle de helt store. Det er imponerende og usædvanlig, da en ung person har en intim fortrolighed med musik fra epoker længe før hans eller hendes egen, så folk vil højst sandsynligt betale ganske lidt af varsel til din omfattende (og ualmindelige) interesse.
  • Couple denne interesse med klare og verificerbare viden om komponister. Afhængig af hvor god du er til historiefortælling, kan du endda gerne drys din samtale med anekdoter om "den tid, Mozart gjorde X." Husk, at der er en enorm forskel mellem at droppe en "at én gang Mozart..." og en "at én gang 'Wolfgang and I..."
 6. 6
  Udvikle en svag accent. Som en udødelig, kan du meget vel være en indvandrer, en subtil 'accent' vil vise dette. Hvis du er europæisk, så prøv at tilføje en lille britisk eller tale mønster til din udtale. Udtal vokaler lidt anderledes og prøv dit bedste for at subtilt imitere en aristokrat i din tale. Alternativt kan du bruge det næste skridt til at gøre din engelske lyd gammeldags.
 7. 7
  Forbedre dit ordforråd. Som en udødelig, der har set meget af verden, mest sandsynligt du kender og bruger en masse af ualmindelige ord og sætninger. Læsning klassiske litteratur vil hjælpe dig til at blive fortrolig med vilkår, der er mindre udbredt i moderne tale. (Eks. Shakespeare opfandt ord som "skrækkelige" og "mundlam" samt sætninger som "Alle, der skinner er ikke guld"). Omfattende obskure, komplicerede ord og sætninger i dit indlæg vil gøre dig virke klogere, og derfor ældre, afhængigt af hvor du bor.
  • Overveje at studere Gamle og Mellemøsten engelsk. Disse oprindelse former for moderne engelsk indeholder vidunderlige ord og sætninger, som du kan føje bevidst til din hverdag samtaler. De er sjovt at lære, de øger din forståelse af engelsk grammatik, og de ​​er historisk nyttige, så du kan læse gamle engelske tekster såsom Beowulf i den originale engelske.
 8. 8
  Tages op hobbyer fra epoker længe forbi. Hobby, der har mindre appel i dag, men engang var blomstrende er fremragende dem til at tage op og lære, og jo mere indviklet og arbejdskrævende, jo mere sandsynligt, at dine evner vil forbløffe folk. Tænk fritidsinteresser såsom knipling, orkis, bygning udsøgt trælegetøj i den victorianske stil, brodere væg gobeliner, osv. Desuden kan en række hobbyer, der har en frisk vækkelse også påberåbes men tage en gammeldags drejning på dem snarere end de mere moderne versioner, med sådanne hobbyer som, udstoppede dyr og tatting.
  • Sport hobbyer, der engang var meget populær, men er mindre, så omfatter nu badminton, kroket, og side-sadel ridning. Til sport som tennis, ty til at bære ældre stil mode og spille kun på græs domstole. Hold havefester med badminton og kroket som store former for underholdning; film som Merchant Ivory s "Room with a View" vil hjælpe med at give dig en god fornemmelse af sådanne begivenheder i fortiden.
  • Foretrækker kort og brætspil over video og elektroniske spil. Hunt gennem antikke eller secondhand butikker og kigge efter originale versioner af brætspil (med træ, bakelit og glas stykker), skakspil, og kort, etc.
 9. 9
  Være modne. Hvis du vil have det til at synes, at du har levet gennem mange aldre, opfører sig på en moden måde er et must. Du har set mange ting, og lært en hel del, så målet at præsentere en aura af visdom uden at være arrogant eller know-it-all. Jo længere du bor, jo mere du lærer, hvor lidt du kender!
  • Være betænksom over for andre og lytte til dem med opmærksomhed.
  • Tilbyde rådgivning, når det er bedt om, undgå påtrykt mennesker rundt.
  • Be, en person, der har levet længe ville kende værdien af ​​at give tilbage til andre for at føre et tilfredsstillende liv.
 10. 10
  Læse bøger fra mange historiske epoker. Vestlige klassikere omfatter The Divine Comedy, Paradise Lost, Pride and Prejudice, The Scarlet Letter, Little Women, Wuthering Heights, Leviathan, og Rebecca, men sørg for at afrunde din viden med værker som Gilgamesh, The Art of War, eller I Ching.
  • Vampire fiktion er en meget victoriansk, romantisk valg, men undgå Twilight og alle de seneste vampyr romaner skrevet specielt til teenagepiger, men i stedet vælger levende, gruopvækkende vampyr fiktion ligesom Anne Rices Vampire Chronicles.
  • Langs væggene af dine hylder med gamle, hund-eared bøger. Mange gamle bøger sælges meget billigt eller endda smidt væk på auktioner, antikvitetsforretninger, og brugte boghandlere. De ser forbløffende, når udfylde et bogreol og vil helt sikkert give det indtryk, man har været rundt for en tid. Funk det op med en blanding af bøger i mellem de smukke gamle bøger, såsom interessant dækket bøger fra 30'erne, 50'erne, 60'erne, 80'erne og moderne dem til at give det indtryk, du har været en ivrig læser i århundreder...
 11. 11
  Tages op kalligrafi. Fancy skrivestil er generelt forbundet med tidligere epoker, når folk blev undervist til at skrive i elegante ruller bruger. Lær en skrivestil passer til din stil og personalisere det med små sløjfer her og tankestreger der. Dette kan kræve lidt øvelse, før man slår sig på en stil, der virker bedst for dig.
 12. 12
  Skrive breve i hånden. Brevskrivning, i stedet for tekstbeskeder eller sende en mail, er en meget udødelig-ey tidsfordriv. Du kan sætte din nyligt lært skrivestil til god brug også! For virkelig at øge den udødelige effekt, kan du endda forsegle konvolutterne med røde laksegl og skrive med en fjer fjerpen, som mange gjorde i tidligere epoker.
  • Vær sikker på at bruge meget formelle former for adresse. Dette linker tilbage til en tid, hvor formalitet og manerer var dybt observeret. Læs et gammelt etikette bog, som en tidlig version af Emily Post, for at få en god idé om de mere formelle former for hilsener og indhold.
 13. 13
  Udvikle en dyb fascination med kunst og arkitektur fra på tværs af alle de forskellige aldre. Øje for sand kunst er en færdighed, at mange unge endnu ikke har, og så, din modenhed for smag vil sandsynligvis strejke andre som mærkelig, men intenst fascinerende.
  • Låne bøger om kunst og arkitektur fra biblioteket. Undersøgelse så mange billeder som muligt, og blive fortrolig med de vilkår, der er forbundet med specifikke epoker af kunst og arkitektur, så du kan bruge dem med lethed. Dette kunne komme i handy, når du rejser gennem Europa, som du kunne pege på de arkitektoniske stilarter ubesværet!
 14. 14
  Hold afstand. Bo høflig, men reserverede. (Må ikke være for utilnærmelig, selvom, ellers vil du ikke være i stand til at droppe alle de hints du har arbejdet på.) Act, som om du ikke er interesseret i at udvikle alvorlige vedhæftede filer. Efter alt, er du kun passerer gennem...

Tips

 • Har en stor samling af forskellige elementer fra hele historien. Alt fra gamle skakspil til Super Mario vil gøre. Den samling af genstande kan give off indtryk af, at du har været rundt i lang tid.
 • Prøv at gøre en vane at observere dine omgivelser omhyggeligt, eller i det mindste foregive at gøre det, som om din "super-sanser" er opmærksomme eller fange noget på radaren
 • Sig ord som glorværdige eller flot eller absurd. Hvis din lige begyndt at gøre dette vente til skole pause slutter derefter gå tilbage til skolen med denne nye livsstil.
 • Tal om, hvordan du spekulerer på, hvad det næste århundrede vil bringe, og hvordan du ser frem til det. Sørg for, at det er kun en passant kommentar. Tal om, hvor godt det er at du ikke behøver at beskæftige sig med ildelugtende bønder mere.
 • Bland op gamle teknologier med det nye. Har masser af klassisk musik på din iPod, tonsvis af klassiske bøger på din e-bog-læser, en samling af gamle videoer ud for dine Blu-ray-diske, eller virkelig gammeldags sko siden popping moderne. Klæd dit moderne gadgets som old-teknologi "steampunk" vidundere. Fortæl folk, at du er i humør til "gamle" eller "moderne" teknologi i dag, og gøre et show af skubber de ældre eller nyere elementer, når leder efter de ting, du ønsker.

Advarsler

 • Gå overbord (dvs. "Hvordan du gør, guv'na?", Hver gang du går i et rum), vil ikke gøre dig synes udødelig, det vil gøre dig synes som en idiot.
 • Når vi taler om mennesker, der levede i fortiden, være omhyggelig med ikke at gøre det til at lyde som om du vidste person, medmindre du er en top sats historiefortæller med alle fakta ned perfekt. Selv da, indser folk vil let afvise dine fantasier.
 • Fortælle folk, at du er 752 år gammel vil afstedkomme latter eller medlidenhed. Ideen er at give indtryk af, at du har boet i løbet af de tiderne, ikke til rent faktisk at stave det.

Ting du behøver

 • Vintage eller retro tøj (god kvalitet)
 • Kopier af klassikerne
 • Ordbog (for ældre ord)
 • En svag accent (British osv.), eller obskure ordforråd