Wkadk

Hvordan at gøre folk føler sig godt

Alle mennesker har en ting til fælles. Vi ønsker alle at være ønsket. Vi er en ekstremt ego drevet race, men vi har et stærkt behov for at få godkendelse fra andre. At få folk til at føle sig godt, behøver du ikke at gå ud af din måde, og du behøver ikke selv lide den person. Her er flere trin, du kan tage for at gøre en person føler sig godt.

Steps

Hvordan at gøre folk føler sig godt. Brug en persons navn.
Hvordan at gøre folk føler sig godt. Brug en persons navn.
 1. 1
  Brug en persons navn. Folk har en tendens til at føle sig godt, når de hører deres navn. Sommetider folk elsker også venlige øgenavne-for eksempel: hvis de elsker fodbold, kan du erkende, at ved at kalde dem "Footy Queen / King"! Medmindre de ikke ville sætte pris på det, og du ved, at allerede. Så bare sige deres rigtige navn.
 2. 2
  Spørg den person til at lære dig noget. Folk altid føler sig godt om sig selv, når de underviser folk - og når personen får det rigtige sin store!
 3. 3
  Kompliment en person. Selv hvis du hader en person, kan du altid finde én ting, du kan lide ved dem. Det kunne være den bil, de drev eller uret de bærer.
 4. 4
  Lyt og gentag tilbage bidder af hvad de lige har sagt. Dette vil vise dem, at du virkelig lytter. Alt for ofte er vi vil have folk til at høre os. Oftest ønsker vi at indføre vores mening, eller vi ønsker at fortælle en person, hvad de skulle have gjort i en situation, eller hvad du ville have gjort. Hvis du bare lytte, og jeg mener virkelig virkelig lytter, ikke bare nikke og være danne et svar i dit hoved, folk virkelig føler sig godt, når de kender nogen, der lytter.
 5. 5
  Forstå. Hvis du sætte dig selv i deres position og virkelig forstår, hvad de siger, eller går igennem. Folk føler sig godt, når de kender nogen forstår, hvad de siger.
 6. 6
  Smile (virker simpelt nok). Hvis du bare smile på en person, vil det gøre dem til at føle sig mere tryg ved.
 7. 7
  Husk deres ægtefælles navn, eller interesser, de har. Så når du ser dem, kan du spørge "Hvordan er Linda?" Eller "stadig bygge modelbåde?" Remembering vigtige fakta om en person, der gør dem til at føle som om de er specielle.
 8. 8
  Hjælpe en person. Dette er en temmelig enkel. Hvis nogen er i nød, og du hjælper dem. Det vil vise dem, at nogen bekymrer sig om.
 9. 9
  Røre ved dem med venlige knus, kys og meget mere. Men alle af dem skal være naturlig. Mærk skønheden (tænker over det - det er den perfekte flertal) for at elske nogen...
 10. 10
  Køb dem en gave til at sige med kærlighed eller bedste ønsker eller noget
 11. 11
  Gøre en bevidst indsats for at opsuge negativ energi i nærheden af dig og re-udstråle på en positiv måde.

Tips

 • Husk, at du altid har magt til at gøre nogen føle sig godt.
 • Enhver situation, og hver person er forskellig - Juster i overensstemmelse hermed.
 • Altid hilse folk varmt.

Advarsler

 • Prøv at gøre, hvad der føles naturligt og være så oprigtig som muligt.
 • Dette er ikke en guide til "kysse op". De fleste mennesker vil se lige igennem dig, hvis du ikke er ægte.