Wkadk

Hvordan at gøre dit hår som Selena Gomez

Selena Gomez har flot, slank og smuk hår. Hvis du ønsker at have hår ligesom Disney Channel skuespiller og sanger Selena Gomez, følg trinene og nyd dit nye look! Du er nødt til at følge alle trinene, fordi hvis du vil have hår du har fået til at gøre det rigtigt! Følg trinene og have det sjovt ser store!

Steps

Hvordan at gøre dit hår som Selena Gomez. Beslut, om du vil have selena lange eller skulderlangt hår.
Hvordan at gøre dit hår som Selena Gomez. Beslut, om du vil have selena lange eller skulderlangt hår.
 1. 1
  Beslut, om du vil have selena lange eller skulderlangt hår. Søg op billeder i din foretrukne søgemaskine på Selena i begge frisurer. Du kan medbringe et eksempel fotografi af Selenas frisure, næste gang du får dit hår klippe, så stylist ved præcis, hvad du ønsker. Husk at få fuld side pandehår med frynser, hvis du får det lange frisure!
 2. 2
  Vask dit hår med shampoo og balsam. Selena fortalte sine fans i et live web cast at hun bruger Dove shampoo og balsam på hendes hår, så prøv at købe Dove produkter, hvis du ønsker dit hår til at være næsten nøjagtig som hendes (afhængigt af dit hår tekstur).
 3. 3
  Husk at tørre dit hår (lige nok, så det ikke ville suge eller drypper).
 4. 4
  Brug altid en varme protectant spray, før du bruger nogen form for varme på dit hår! Selena Gomez kan lide at bruge CHI'S men det er en dyrere mærke. En billigere efterligning er Suave. (Heat beskyttelsesmiddel ikke helt fjerne risikoen for varmeskader når varmen bruges på en regelmæssig basis.)
 5. 5
  Hvis du vil have glat hår, skal du bruge et glattejern til at flade dit pandehår. Hvis du har de lange frisure hair extensions anbefales.
 6. 6
  For meget glat hår, pin eller klip hver af dine lag op separat og glatte det første lag grundigt, tage ned midterste lag og gentag for det og første lag.
 7. 7
  Selena Gomez næsten altid har volumen til håret, ikke ekstreme volumen, men lige nok. Du vil oftest nødt til at blowdry du hår på hovedet, eller rette det op nedad. (Hvis du glatte det på hovedet glem ikke at børste det lidt ned, fordi det tilføjer en masse volumen.)
 8. 8
  Hvis du kun vil volumen i ryggen en god måde er en bumpit eller lidt drille 1 "del af håret. Spray den med hårspray og straks efter glide rundt metal kan under hårstrå i et par sekunder, end fjerne, tilføjer dette TONSVIS AF VOLUME! Børst lidt ned, og gentag for sektionen nedenunder.
 9. 9
  Hvis du vil have dit hår krøllet, er der flere måder. For hende rodet krøller varme op du curling 1 "til 2" krøllejern til middel varme, så ikke bruger clamp wrap en 1 "streng af hår rundt om krøllejernet og hold i omkring 5 sekunder, før du slipper. Gentag for dig 're hele hovedet.
 10. 10
  For sofistikerede krøller klip op hvert lag separat og starter med du nederste lag med en 1 "krøllejern krøller 1 1/2" sektioner af hår. Tag to krøller ad gangen og sno dem sammen bliver en til at få det hoppende look.
 11. 11
  Selena Gomez ELSKER at bruge velcro ruller. 2 "eller 3" dem, rulle fugtigt hår omkring dem, og enten lade dem i løbet af natten eller føntørre dem. Når tør optrævle dine smukke bouncy krøller.
 12. 12
  I hendes Disney Channel tv-show "wizards of Waverly Place", som undertiden hun retter hendes hår, og bruger et klip til enten klip hendes pandehår til siden eller alle de forreste hår lige bagud.
 13. 13
  Nogle gange har hun det i en hestehale eller bolle. Hun normalt holder hende frynser og pandehår i front. For at gøre dette, få en kam og adskille dit pandehår fra den bageste del af dit hår, tegne linjen med kam, og sørg for at det er lige. Som du gør dette, skal du bruge en hår børste til at holde den bagerste del af den forreste del af dit hår.
 14. 14
  For en bolle pull hår tilbage i en hestehale og den sidste twist trække hestehale halvvejs gennem bandet og forlader det. Hun bruger ofte en bøjle til at tilføje bounce og volumen til forsiden af ​​dit hår.
 15. 15
  Hvis du vil have klaser, en del dit hår og binde dit hår i en høj hestehale, hvor du ønsker klaserne skal være.
 16. 16
  Hvis du vil have den lange lagdelte selena hår følge disse hurtige og nemme trin.
 17. 17
  Del dit hår lidt til venstre. Derefter afsnittet ud dit hår i lag, og rette det, og derefter trække to 2 "sektioner af hår fra begge sider af hovedet på bagsiden af ​​du hoved, indtil de mødes, så Bobby pin på plads.
 18. 18
  Hvis du vil have sin sædvanlige stil, skal du følge disse enkle instruktioner.
 19. 19
  Afsnittet ud dit hår i lag, og rette det, så lidt drille rødderne af dit hår. Se advarsler for mere information om drilleri.
 20. 20
  Nu kan du vise din Selena Gomez i skolen, arbejde, en fest, hvor du ønsker!

Tips!

 • For at få den fulde effekt, prøve de forskellige stilarter, der Selena har. Hun ændrer det op ofte!
 • Få dit hår lag på en salon.
 • Du behøver ikke at være eller se ud nøjagtig som Selena Gomez har stort hår.
 • Nogle hjemmesider tilbyder gode råd og hår tips til at gøre dit hår som og SelenaStyle.com
 • Du kan også prøve kramme dit hår. Før du gør det, så sørg for at sætte hårspray, mousse, og / eller curling gel kun på de midterste og nederste lag af dit hår. Anvendelse af produkter eller i nærheden af ​​rødderne vil veje krøller eller bølger ned.
 • En anden mulighed er at flette håret natten før, men husk dette er kun, hvis du vil have krøllet eller bølget hår.
 • Brug altid varme protectant!
 • Hold du sundt ved at skylle den med citronsaft i brusebadet eller æble cider eddike fortyndet med vand.
 • Altid, altid huske, er du nødt til at lade dig skinne igennem din frisure!: D

Advarsler

 • Aldrig lægge for meget hårspray på, fordi du kan skade dit hår.
 • Husk, kan drillet hår blive filtret meget let, så næste gang du børste det kan det gøre ondt og træk på rødderne en lille smule.
 • Aldrig glatte uden varme protectant.
 • Brug skinne sera til at tilføje glans til du hår, men aldrig for tæt på rødderne, da det gør håret fedtet.
 • Aldrig blæse tørt hår uden at have tilført varme protectant!
 • Aldrig krølle uden varme protectant!

Ting du behøver

 • Shampoo
 • Conditioner (hvis du bruger det)
 • Føntørrer
 • Fladjern med keramiske plader
 • Krøllejern
 • Hårprodukter (mousse, gel, spray, osv.)
 • Et billede af Selena Gomez med håret i den stil, du vælger.
 • Krøllejern og eller velcro hår ruller.
 • Heat Protectant