Wkadk

Hvordan man kan styrke svage negle naturligt

Svage, sprøde, revner opdele negle og pjaltede, smertefulde neglebånd kan være frustrerende! Navigering de endeløse retsmidler i dit lokale apotek kan være frustrerende så godt. Det virker som om der er tusindvis af produkter, fra fugtighedscreme til polish, der lover at gøre dine negle stærkere, hårdere, længere og vokse hurtigere. Men du behøver ikke at ty til at bruge kemiske hærdere eller bruge en mindre formue på specielle fugtighedscreme! Du kan helbrede dine negle ved at tage et par praktiske, enkle trin.

Steps

Hvordan man kan styrke svage negle naturligt. Tænk over hvordan du i øjeblikket passe dine negle.
Hvordan man kan styrke svage negle naturligt. Tænk over hvordan du i øjeblikket passe dine negle.
 1. 1
  Tænk over hvordan du i øjeblikket passe dine negle. Har du klippe dem og holde dine hænder fugtet? Arbejder du med dine hænder en masse? Bider du negle? Er du begrave dine negle under lag af akryl gel eller neglelak og derefter opbløde dem i acetone for at fjerne gel eller polish? Bruger du en masse tid med hænderne i vand, såsom svømning eller vask retter? Dine daglige aktiviteter har en masse at gøre med kvaliteten af ​​dine negle. Tag en opgørelse af disse ting, og overveje den virkning, de har på kvaliteten af ​​dine negle.
 2. 2
  Begrænse din udsættelse for barske kemikalier. Skrappe kemikalier, såsom acetone og andre fundet i neglelakker, (såvel som andre kemikalier man kan støde på, hvis du arbejder med dem!) Kan sap fugten fra dine neglebånd og svække dine negle betydeligt. At tilbringe en masse tid med dine hænder i vand kan også blødgøre dine negle, der forårsager dem til at bryde nemt. Giv dine negle en pause! Fjern omhyggeligt alt polish du måtte have på dine negle. Klippe dine negle korte. Hvis du har en vane med at bide dine negle, lave en forpligtelse til at holde op! Hvis en del af din rutine er på besøg i neglesalon hver uge eller deromkring, overveje at tage en pause fra denne praksis. Lad dine negle nøgen, lad dem trække vejret. (Og gemme dine penge!) Dette er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for dine negle!
 3. 3
  Bær handsker! Når du gør tungt arbejde med dine hænder, bære arbejdshandsker.
  • Når opvask, slid de sjove gule opvaskehandsker.
  • Beskyt dine negle mod elementerne.
  • Også for at holde dine hænder bløde og fugtes og dine negle ordentligt hydreret, slather dine hænder med din favorit lotion eller vaseline, eller ikke-vaseline jelly (solgt i helsekostforretninger), eller naturlige olier, såsom olivenolie, kokosolie, mandelolie eller jojobaolie eller en blanding, og glide på bomuldshandsker, før du går i seng. (Fjern eventuelle ringe, før du gør dette, ellers dine smykker vil få alle gunked op.) Når du vågner, vil dine hænder, negle og neglebånd føle og se blød, fugtet og sund.
  • Hvis du kan gøre dette på en regelmæssig basis, bør du begynde at se en forskel i kvalitet og sundhed af dine hænder og negle.
 4. 4
  Når arkivering din søm, fil i én retning. (Dette kræver øvelse, især hvis du er i vane med bare save frem og tilbage med din smergel bord.) Indgivelse i én retning forhindrer neglen fra opdeling og forbedrer kvaliteten af ​​dine negle. Undgå også metal smergel boards, da de kan være meget barske. Brug en grundlæggende smergel bord, og bruge den lysere, finere narvsiden så meget som muligt. Du ønsker at være blid med dine negle.
 5. 5
  Arbejdet indefra-ud. Din kost har så meget at gøre med styrken af ​​dine negle som din livsstil. Kig på din kost. Hvis din krop ikke får de rette mængder af protein, fedt, vitaminer og mineraler, den har brug for, så er det ikke vil være i stand til at gøre stærke negle. Selvfølgelig har du hørt, at du skal "spise en varieret kost!" fra tonsvis af andre kilder, og du behøver ikke at høre det igen. Selv om det virkelig gør en enorm forskel. Hvis du spiser en sund kost og dine negle er stadig svage, overveje at investere i en høj kvalitet supplement til hår, hud og negle. Disse supplerer normalt indeholder vitaminerne A, C, D, E, såvel som mange B-vitaminer og folinsyre, zink, jern, calcium og biotin. For, at du har en god indtag af omega 3 olier kan også reducere din risiko for svage, skøre negle. Når det tages på en regelmæssig basis, kan kosttilskud har betydelige positive effekter. Ikke blot vil dine negle vokse sig stærkere, kan du se en forbedring i din hud og hår, og du kan endda føler sig sundere og få mere energi så godt!
 6. 6
  Buff dine negle. Få en billig, fire-sidet søm buffer fra din lokale apotek. Buffing dine negle bringer blod og lymfe på neglen matrix (væv under dine negle, der er ansvarlige for at producere nye fingernegl!), Og også udglatter kamme i dine negle og gør dem skinnende. Buffing dine negle opmuntrer nye (stærkere) søm vækst og også gør dem smukke og klassiske, uden at ty til kemiske-tunge pudsemidler!
 7. 7
  Hvis du har prøvet alt, hvad du kan tænke på, taget alle forslagene, og dine negle er stadig svage og skrøbelige, eller du har mistanke om der kan være andre spørgsmål, der går på svamp, infektion, uanset-tøv ikke med at spørge din læge. Ligesom din hud, øjne og hår, er dine negle en afspejling af din generelle sundhed og velvære.

Tips

 • Lær at elske det naturlige look.
 • Vær tålmodig. Dine negle-ligesom alt andet i livet ikke bliver svage og skrøbelige på en dag, så intet du kan gøre, vil have varige, reelle virkninger højre væk. Giv det tid, og du vil blive glad, når du ser dine negle begyndt at komme!
 • Der er modstridende rapporter om effektiviteten af ​​forbrugende gelatine for at tilskynde stærkere negle og længere hår. Nogle mennesker sværger ved det, andre siger det er en ammestuehistorie, som ikke har grundlag i virkeligheden. Men hvis du nyder at spise frugtgele, kunne det ikke skade at prøve det! Anvendelse unflavored, løbende, gelatine til korrekt fugtet negle topisk kan hjælpe med lappe defekter.
 • Du er muligvis nødt til at se en læge. Der er mange grunde til svage fingernegle.

Advarsler

 • Det er nemt at købe ind i de løfter, kosmetiske virksomheder gør, men prøv at undgå pudse eller lakker lover at gøre dine negle stærkere eller hårdere, eller lokke dig ind med sætninger som "alle naturlige", "vækst komplekse" eller garanteret "resultater! " Ved slutningen af ​​dagen, er disse polermidler netop det-neglelakker, fyldt med kemikalier. Disse er et hurtigt fix. I det mindste for de første par uger af rehabilitering dine negle, holde sig væk fra dem.
 • Akryl negle er fantastisk, hvis du vil have lange negle hurtigt, men de kan skade dine reelle negle. Stærke kemikalier kan agterliget fugten ud af dine neglebånd og negle shapers kan beskadige neglepladen (som er yderst smertefuldt!) Hvad virker som en quick-fix kan faktisk sætte dig tilbage en hel!