Wkadk

Sådan vælger du den rigtige badedragt

Badedragt shopping kan synes som en smertefuld og nytteløs øvelse, men det er muligt at finde en dragt, der passer til din krop godt, og gør du føler dig godt. En klog badetøj shopper vil være opmærksomme på alle de forslag, der er skitseret i denne artikel.

Steps

Sådan vælger du den rigtige badedragt. Vælg en passende badedragt butik.
Sådan vælger du den rigtige badedragt. Vælg en passende badedragt butik.
 1. 1
  Kend din krop type. Din form - hvor du naturligvis distribuere vægten - bestemmer, hvilken badedragt vil se bedst på dig. Måle dine hofter på det bredeste sted, taljen på det mindste punkt og brystmål på det bredeste sted for den bedste reference, da badedragt dimensionering og styling afhængige af disse nøgletal. Her er foreslået fortolkninger af din kropsform:
  • Pæreform: Hvis dine hofter er betydeligt bredere end både din talje og buste, er du sikkert en pære.
  • Æble form: Hvis din talje er betydeligt bredere end dine hofter, og lig med eller næsten lige så bred som din buste, kan du være et æble.
  • Timeglas form: Hvis din buste og hofter er omkring samme bredde, men din talje er betydeligt mindre, du er en klassisk timeglas.
  • Straight (også kendt som lineal eller banan form): Hvis du er tynd hele vejen rundt, med ingen signifikant forskel mellem din hofter, talje og buste, du er en lige form.
 2. 2
  Forbered dig selv. Inden du begiver dig ud for at købe en badedragt, tage sig af alle nødvendige hårfjerning. Fjern eventuelle hår, du ikke ønsker at være vise, mens du forsøger på dit badetøj, især hvis du kommer til at være modellering for andre at dømme. Og glem ikke at bære undertøj! Hver butik med badetøj anmoder om, at dets lånere prøve på deres bikinier og svømme shorts med undertøj stadig på, og desuden vil du virkelig ønsker at tage hygiejne risiko for at gå nøgne?
 3. 3
  Vælg en passende badedragt butik. Der er butikker, der specialiserer sig i badetøj (alt fra sporty slid bassinkanten glamour), så gør din forskning for at finde en, der vil arbejde for dig. Desuden, hvis du ikke er også særlig om dit badetøj, mange tøjmærker har deres egne badedragt områder til rådighed i stormagasiner. Online shopping er en anden mulighed, men er nok bedst reserveret til badedragt dubletter, når du allerede ved, hvilken slags badetøj passer til dig og du bare brug for et par ekstra, eller en forlængelse af samme mærke.
 4. 4
  Vælg farver og stoffer, der vil fremhæve dine bedste træk og nedtone dine mindre elskede dele. Hemmeligheden bag en god badedragt trækker øjet til de mest flatterende dele af din figur, og dette vil hjælpe dig til at føle sig mere komfortable samt se dine bedste. Her er nogle grundlæggende tips til at følge:
  • At fremhæve en funktion, du kan lide, kan du bruge en lys farve eller mønster.
  • For at skjule noget, du ikke kan lide, skal du bruge en solid farve.
  • Hvis du har bleg hud, bruge sort eller dyb lilla nuancer, som mørk lilla, navy og rødbrun.
  • Hvis du har mørk hud, kan lyse farver faktisk være mere flatterende og hjælpe skjule, hvad du ikke kan lide.
  • At tilføje volumen (såsom at buste eller hofter), vælge et stykke med flæser i dette område.
  • For at skjule volumen (såsom på taljen), brug shirred eller ruched stof.
  • Må ikke være bange for at købe adskiller som ikke passer perfekt! Sig du vil fremhæve din buste, men henlede opmærksomheden væk fra dine hofter. Du kan købe en bikini top i et lyst fast eller mønster, og en bund, der er en mørk sort, blå eller brun (afhængig af øverst).
 5. 5
  Vælg den rigtige snit. Her er en hurtig gennemgang af hvad du måske ønsker at favorisere / undgås:
  • Et stykke vil skjule din talje. Vælge en med rynkede paneler over maven, eller i et mørkt, fast farve.
  • En 1940'er-stil, badning-skønhed bund, som er på høje højtaljede kan også hjælpe skjule en talje. Igen, gå med en mørk farve eller rynkning.
  • En Tankini vil fremhæve din talje, fordi det trækker øjet til den del af huden, der er vist. Hvis du elsker din talje, men ikke så meget dine hofter eller buste, vælge denne.
  • Boyshorts gøre dine hofter ser bredere, uanset farve. Hvis du har en stor buste og ønsker hofterne til at matche et klassisk timeglas figur, vælg boyshorts. Vær dog opmærksom på, at denne stil kan føle sig utilpas for nogle kvinder, være så sikker på pasform, før du køber noget.
  • High-cut bikini trusser gør ben ser længere. Hvis du kort, eller du er længe i torso, er dette et godt valg.
  • Halter toppe henlede opmærksomheden på busten, som gør trekant toppe.
  • Tie-front bikini toppe trække øjet til buste, samt trække brysterne tættere på hinanden, som reelt gør dem til at se større ud. Hvis du har små bryster og ønsker dem til at se større, kan dette være en god pasform.
  • Bandeau tops vil gøre busten virke bredere. Hvis du er en pære form, og du ønsker at efterligne et timeglas figur, skal du vælge en bandeau top med flæser eller en anden travl detalje.
  • For en stor buste, kigge efter en lige over snit i toppen af ​​dit badetøj med brede sæt stropper til at minimere din buste. Prøv en bikini top med en bøjle og en tyk bryst band for ekstra støtte. En tyk bryst band vil forhindre jiggling så bra bliver, hvor den skal være, og du kan ikke falde ud.
 6. 6
  Vælg badedragt egnet til dens primære brug. Det er meningsløst at købe en streng bikini, hvis du har planer om svømning omgange eller surfe, det vil være flydende off på ingen tid, pinligt dig ingen ende. Bikinier er ret begrænset i forhold til aktiv træning i en pool eller havet, men en mere solid Tankini ville hænge der ingen problemer. Sport badetøj ofte har tilføjet funktioner, der hjælper med støtte, effektivisering og komfort, så tjek dem ud, hvis du planlægger at gøre mere end at holde cool ved poolen.
  • De fleste livredder arbejde kræver en ét stykke badedragt i en almindelig farve, måske farven på din livreddende besætning. Du skal muligvis også til at tilføje shorts eller en våddragt til at fuldføre uniform.
  • Ét stykke badetøj kan være meget sexet, især når du vælger flotte farver og en god pasform for din krop.
 7. 7
  Spørg en professionel om hjælp. Hvis du har prøvet shopping på egen hånd og kan bare ikke finde noget, der virker, anmode om nogle hjælp. Gå til en butik, som bærer stilarter du normalt kan lide, og bede en sælger for hans eller hendes syn på din situation. Være forhånd om, hvad du kan lide og hvad du ønsker at skjule, og ikke være bange for den feedback, du får - bare reagere i overensstemmelse, og du vil sandsynligvis ende med noget du kan lide.

Tips

 • Tag en betroet ven til butikkerne med dig at prøve badetøj på at få en anden, ærlige mening.
 • Altid være ærlig overfor dig selv om din badedragt pasform. Hvis din hud er svulmende overalt, kan du blive nødt til at prøve en større størrelse. I de fleste tilfælde vil en større størrelse være mere flatterende netop fordi huden ikke hænge ud.
 • Må ikke antage, at bare fordi en badedragt er dyrere at det er bedre. Den eneste måde at fortælle, hvis det kommer til at arbejde for dig, er ved at prøve det på og bevæger sig omkring.
 • Badedragt størrelser tendens til at være meget forskellig fra, og mere traditionelle end de fleste tøj. I mange tilfælde kan du gå op en størrelse eller to i en badedragt uden at det egentlig betyder andet end, at den badedragt passer dig godt.
 • Badetøj tendens til at forstørre et lidt når de er våde, så sørg for at din badedragt ikke allerede er for stor, når du køber det. Du absolut ikke ønsker at miste det, når du dykke ned i en pool! Det kan også klamre unflatteringly i rynkede ruller når de er våde, hvis det er for stort, hvilket giver indtryk af ekstra vægt.

Advarsler

 • Følg ikke modetrends, hvis de ikke fladere din krop type. Dette års badedragt fad ikke er en afgørende faktor, når de vælger en badedragt - din kropsbygning og komfort er.
 • Så længe du føler dig godt tilpas i badetøj, du ikke bekymre dig om, hvad andre mennesker tænker. Hvis du ikke føler sig trygge, selv om folk siger, at det er den rigtige badedragt til din form, ikke bære det.