Wkadk

Hvordan at få nye venner i skolen

Er du ny på din skole eller bare vil have flere mennesker til at lide dig? Tja, læs videre for flere råd om hvordan man gør det, og følg disse trin:

Steps

Hvordan at få nye venner i skolen. Introducere dig selv til folk, du ikke kender, om nogen af jer er ny på skolen eller ej.
Hvordan at få nye venner i skolen. Introducere dig selv til folk, du ikke kender, om nogen af jer er ny på skolen eller ej.
 1. 1
  Introducere dig selv til folk, du ikke kender, om nogen af jer er ny på skolen eller ej. Være særligt indbydende til nye mennesker starter skole.
 2. 2
  Smile på denne person og være venlig. Folk er langt mere imødekommende og mindre skræmmende, når de smiler.
 3. 3
  Gør et godt første indtryk. De fleste mennesker danne sig en mening om dig på mindre end 60 sekunder.
  • Klæde sig passende.
  • Må ikke være uhøflig eller stødende.
  • Husk mennesker kan ikke sætter pris på din sarkasme eller humor. Gem det, indtil du kommer til at kende hinanden.
 4. 4
  Ros dem. Lyv ikke, men finde noget positivt at påpege. Det vil gøre dem mere behageligt omkring dig.
 5. 5
  Start en samtale med dem.
  • Spørg om deres interesser, klasser, de har nogle mennesker, de hænger ud med, hvilke sportsgrene, de er i, osv. Dette skulle forgrene sig af indførelsen. Spørg mere om deres klasser. "Hvem er den lærer?"
  • Spørg, når de har frokost. Hvis du har frokost på samme tid, du kan foreslå dig mødes der, spise sammen og snakke mere.
 6. 6
  Udvid en invitation. Hvis du gå i biografen, mall, osv., kan du spørge, om de gerne vil hen. Hvis du kan få folk over til dit hus, kan du også spørge dem.
 7. 7
  Tal i haller og på din vej til klasser. Du får også en bedre fornemmelse for, hvor deres klasser er, og hvis du har nogen sammen.
 8. 8
  Tilbyd at vise nye mennesker omkring eller gå med dem til deres næste klasse til at vise dem vejen.
 9. 9
  Venner med en gruppe. Hvis du ønsker at gøre mere end én, kigge efter en gruppe af piger / drenge, som du gerne vil lære at kende bedre. Gentag disse trin med nogle få mennesker i gruppen. De vil sandsynligvis passe når et par folk kender dig.
 10. 10
  Hold lidt tilbage, fordi du ikke vil have dem til at tro, at du fyre er bedste venner, du fyre er endnu ikke efter kun et par dage. Når du kommer til at kende dem, og hvis du kan lide dem, og derefter begynde at spørge dem, hvis de ønsker at komme over og spille videospil
 11. 11
  Forstå, hvis der er en gruppe dynamik. Ofte i grupper af venner der vil være en hovedperson, en person, der altid synes at tage føringen. Nogle gange, hvis du forsøger at komme tættere på dem resten af ​​gruppen vil acceptere dig mere let, men hvis det ikke virker, skal du ikke føle sig krænket. Forsøger at være venner med nogen, der er tæt på gruppelederen kan arbejde også, men sørg for at medtage andre, eller de kan blive jaloux.
 12. 12
  Del dine hobbyer og interesser. Invitere dem sammen til at deltage.
 13. 13
  Undgå at blive co-afhængig. Det er okay at have andre venner og interesser. Lad ikke din verden centreret omkring en anden person.
 14. 14
  Være pålidelige, selv om det kan synes lidt kedeligt ved første de vil sætte pris på det, selv om de ikke umiddelbart klar over det.
  • Hvis du siger, du vil bringe i resten af ​​fysikken projektet i morgen, skal du sørge for at bringe det ind
 15. 15
  Holde private oplysninger til dig selv. Det er fristende at dele dine hemmeligheder til at tvinge vækst af en venskab. Modstå denne trang.
  • Indtil du ved, at de er troværdige, bør du antage, at de kunne fortælle andre dine private oplysninger.
  • Hvis du fortæller nogen noget, du ikke ønsker delt specifikt lade dem vide, at oplysningerne er private.
 16. 16
  Forstå, at tillid er nyttigt, men ikke en nødvendighed for at få venner. Kig efter andre, der synes genert, hvis du er også meget genert.
 17. 17
  Kig interesseret når folk taler til dig. At være en god lytter er nøglen til et venskab. Når du taler med nogen bruge deres navn. Det er videnskabeligt bevist, at folk som lyden af ​​deres eget navn.
 18. 18
  Laugh på folks vittigheder. Hvis du kan se, de gjorde en indsats på en bestemt vittighed, bør du anerkende humor. Hold det subtile, hvis det ikke er meget sjovt. Du ønsker ikke at synes at grine dårlige vittigheder. Det er i orden at stille klukke eller bare til at smile.
 19. 19
  Ring en af dine venner og snakke med dem i et stykke hver så ofte. Det gør dem til at føle ønskede og mere vigtigt for dig. Hvis du ser noget, der minder dig om dem, kan du sende en SMS for at fortælle dem om det. Må ikke sende noget, du ikke ønsker læses af andre.
 20. 20
  Hold nogle perspektiv. Ikke alle er velkommen til nye venner, og nogle er bare mener om outsidere. Hvis du modtager en negativ eller uhøflig bemærkning bør du holde din afstand fra denne person. At være uhøflig er et tegn på dårlig karakter og du sandsynligvis ikke brug for den slags ven.

Tips

 • Vær dig selv og ikke handle som en, du ikke! Folk vil gerne den virkelige dig ikke nogen forsøger at være nogen, de ikke er!
 • Må ikke tvinge et venskab, vil du nemt vide, hvis nogen ikke ønsker at være din ven.
 • Vær så udadvendt som du er komfortabel med. Hvis ikke, vil dette give dig nogle praksis om at åbne op og ikke være så genert.
 • Være udadvendt, men ikke alt for nøjeregnende.
 • Tro på dig selv, smil, har et par griner sammen, være en god ven for dem. Hvis det ikke virker ud, ryst det ud og holde prøver.
 • Hvis venskabet ikke synes det er sejlads, ikke skubbe det. Bare lade tingene gå naturligt. Hvis det ikke virker ud, vil der være andre venner.
 • Prøv at strejke op en samtale! Hvis du er genert, så tilføje til andre mennesker samtaler.
 • Vær dig selv

Advarsler

 • Du må ikke gøre nar af noget, du kan gøre, men de kan ikke, der giver dem indtryk af, at du tænker meget på dig selv.
 • Må ikke krybe og handle desperat. Det er let plettet og folk vil skubbe dig væk hurtigt.
 • Giv ikke op dine gamle venner, hvis de er nice. Prøv at holde begge. Hvis dine gamle venner har et problem med dine nye venner, så prøv at finde ud af det til det bedste af dine evner.
 • Må ikke sprede sladder om dem bag deres ryg. Er det en måde at behandle en snart at være ven?
 • Må ikke ignorere dem, hvis du taler med en anden, som du ønsker at blive venner med. Du kan sige "en sekund" og komme tilbage til dem.
 • Må ikke fortælle dem noget, er ikke sandt, som "Jeg elsker, at skjorte," Hvis du faktisk ikke elsker det. Før eller senere vil de finde ud af. Gør noget som at sige deres skjorte er unik.