Wkadk

Hvordan at få den perfekte personlighed

Har du nogensinde spekulerer på, hvorfor du bliver ignoreret, eller aldrig blevet bedt om at gøre ting? Det er sandsynligvis fordi du ikke har arbejdet på din personlighed.

Steps

Hvordan at få den perfekte personlighed. Evaluer din nuværende personlighed.
Hvordan at få den perfekte personlighed. Evaluer din nuværende personlighed.
 1. 1
  Evaluer din nuværende personlighed. Er du udadvendt, laid-back, venlig, sjov, genert, osv. Og uanset hvilken kategori du passer ind i, hvordan du kunne lide? Kan du lide din nuværende personlighed stilling? Hvis du ønsker at skifte fra den ene til den anden, skal du tænke over disse ting.
 2. 2
  Lad andre være sig selv omkring dig. Hvis andre ikke kan være sig selv, så kan du heller ikke.
 3. 3
  Monter del. Uanset om det betyder iført mere sort eller popping din krave, er du nødt til at føle sig som at personligheden, før du bliver det.
 4. 4
  I alle personlighed, være venlig. Tro mig på denne ene. Hvis din gå til at stuck-up preppy, svære at få slags person, stop. Lige nu. Folk tror bare, det er lavvandet, og de vil ikke ønsker at være omkring dig.
 5. 5
  Lægges tilbage. Bare gå med strømmen, og ikke skaber en ballade.
 6. 6
  Prøv at komme til at kende en masse mennesker. Folk vil gerne lære dig at kende.
 7. 7
  Tal ikke om andre mennesker bag deres ryg, medmindre du vil sige det til personen under emnet.
 8. 8
  Forsøg ikke at være cool.
 9. 9
  Du må ikke ændre, hvem du er, bare være en mere selvsikker person i almindelighed, og du vil have et ton flere venner. det virker. VIRKELIG!... også folk foretrækker den virkelige dig!
 10. 10
  Helt ærligt, er du, hvordan du er for en grund. Jeg ville ikke ændre det, hvis jeg var dig!

Tips

 • Bare være der, du lyst til at være - de fleste andre folks meninger burde egentlig ikke have indflydelse på dette, da de ikke vil bringe dig stor glæde i livet
 • Må ikke være den whiney wannabe professionelle offer, der bedrager ham / hende selv til at tro, at hun / han bliver forfulgt af alle, men accepterer det til dig selv, når folk angriber dig og anerkender den sande målestok for, hvor det sker.
 • Når du finder din rette personlighed, holde sig til det.
 • Brug din sunde fornuft til at komme sammen med mennesker. Hvis de er modbydeligt for dig, undgå dem.
 • Vid, at en "perfekt personlighed" ikke eksisterer.
 • Hvis du opdager, at du ønsker at ændre din personlighed igen, så gør det gradvist.

Advarsler

 • Må ikke blive noget, du ikke er, uanset om det betyder at lære at skateboard, afskære al dit hår, eller købe en ny garderobe osv.
 • Glem ikke tid til dig selv
 • Må ikke engang gider at forsøge at ændre din personlighed, hvis det ikke er ond eller dum - bare gå om dit liv og gøre det, som du har lyst til at gøre, ikke de standard handlinger såkaldte "sikre" social norm, der låser folk ind i en cyklus af psykisk sygdom og fiasko. Hvis du er en teenager ønskede at blive holdt mere blandt jævnaldrende, så husk at den tåbelige, destruktiv adfærd, som folk kan påføre du sandsynligvis vil blegne som disse mennesker bliver ældre og mere moden
 • Vær modig og trodse de fjollede tendenser, som formodes at være ikke-konforme og dem, der formodes at være konforme - udvikle dine talenter spørgsmålstegn din tro og stige over de mindre væsener, der angriber dig for en følelse af sikkerhed og ego opnået fra tro på, at deres "safe 'vej er den bedste, når der virkelig de følger det, fordi de er dovne idioter, der nægter at gøre deres liv bedre i det lange sigt. Hvis du er afvist, gå om dit daglige liv uden at bekymre dig om dit omdømme og lydløst sneer på de ubehagelige folk for svigt og lidelse - det er hvad humor handler om, trods alt!

Ting du behøver

 • Altid smile.
 • Kritisk tænkning - de er handy for livet i almindelighed.
 • Lyt til, hvad folk har at sige. (Bo klart fra negative tanker og ord)