Wkadk

Hvordan til at fortælle dine forældre du ryger marihuana

Åbenhed med din familie er vigtig. Hvis du ønsker at informere dine forældre, at du ryger marihuana, bør du overveje flere ting først.

Steps

Hvordan til at fortælle dine forældre du ryger marihuana. Måle dine forældres følelser omkring marihuana.
Hvordan til at fortælle dine forældre du ryger marihuana. Måle dine forældres følelser omkring marihuana.
 1. 1
  Måle dine forældres følelser omkring marihuana. Er de kraftigt imod det? Har de ryger det selv på et tidspunkt? Dette kan hjælpe dig geare din tale til dem.
 2. 2
  Beslut hvorfor du ønsker at fortælle dem, at du ryger marihuana. Er det fordi du føler dig træt af at forsøge at skjule det fra dem? Er det fordi du ønsker at holde op? Fordi de kunne finde ud af i sidste ende? Fordi du ønsker at gøre oprør eller gøre dem vrede? Eller er det, fordi du ønsker at have en ærlig samtale med dem eller give udtryk for dine meninger om denne sag? Ærlighed med dig selv og dine forældre kan føre til et stort gennembrud i dit forhold til dem.
 3. 3
  Tal med nogle få betroede rollemodeller og venner til at sortere ud af, hvad du vil sige, før at fortælle dine forældre.
 4. 4
  Forord din diskussion med "der er noget, jeg vil fortælle dig, fordi jeg ved, du vil have mig til at være ærlig med dig." Det er også godt at vælge en "god dag" for at fortælle dem. Hvis din far blev fyret fra sit job, bør du nok lægge det ud for en uge eller to.
 5. 5
  Vær forberedt på det første chok eller afvisning af dine forældre, men indse, at den omstændighed, at de ikke kan tolerere din fortid / nutid adfærd ikke betyde, at de elsker dig noget mindre.
 6. 6
  Have præcise oplysninger på hånden for deres spørgsmål. Lad dem vide, at du er klar over de sundhedsmæssige risici, og vise dem de medicinske fakta om hash. Husk at fortælle dem, at du forstår forskellen mellem terapeutisk brug og misbrug.
 7. 7
  Fortæl dem dine personlige grunde til at bruge hash. Tilskynde dem til at gøre deres egen forskning om medicinske værdi af marihuana såvel som dens hjerne-beskyttende egenskaber. Hvis de sætter pris på individualisme, vil de være bekymret for din over-all brug af ulovlige og lovlige stoffer til sundhed og velfærd årsager snarere end på grundlag af misvisende sensationslyst og manipulation af mediernes portrættering af ulovlige stoffer. En fremragende websted for at finde præcise oplysninger om emnet er norml.org.
 8. 8
  Bed dem om at hjælpe med at støtte dig, hvis du forsøger at holde op. Deres hjælp kan gøre forskellen. Hvis du ikke er at holde op, bede dem om at respektere din beslutning og spørge dem, hvorfor de ikke er bekymret for, at den regering, de betaler skat til bruger deres penge til at finansiere en beskadiget DEA, der stjal bevis for kur mod kræft til at tillade private farmaceutiske virksomheder til at udvikle lægemidler, der håne virkningerne af marihuana for at lege med håb om europæiske kræftpatienter, tilbyde dem en syntetisk version af den virkelige ting, som vil holde dem i live længe nok til at dræne deres finanser til at betale de absurde udgifterne til medicin, men ikke give dem en kur, der allerede eksisterer naturligt uden menneskets grådighed-drevet interferens.
 9. 9
  Sørg for at fortælle dem, at du forstår, at marihuana er et stof, og ligesom alkohol, tobak, lægemidler, og ligesom ethvert andet stof - selv mad, skal det indtages med samvittighedsfuld moderation kun mening efter forske det er effekter, potentielle bivirkninger, vanedannende, og sørge stoffet har faktisk en praktisk anvendelse for at hjælpe fastsætte en fysisk eller psykisk tilstand - som lægemidler bør kombineres med menneskelig hjælp / terapi til at yde den bedst mulige plan for genopretning.
 10. 10
  Men hvis du kun har gjort det én gang, og du lader dem vide, kan resultatet være bedre for dig. Lad dem vide hele historien, og se hvad der sker.

Tips

 • Du skal bevise for dem, at din hash rygning ikke interfererer med, hvad der er vigtigt i dit liv. Hvis du holder dine karakterer i skolen og holde sig ude af problemer, der opholder sig på dine forældres gode side, vil de respektere din beslutning meget mere end hvis du flunking skole eller på anden måde lider.
 • Vær tålmodig med dine forældre. Selv når de er først introduceret til ideen om deres barn ryge marihuana, er de ofte fyldt med bekymring og vrede. Giv dem tid (nogle få timer), før du fortsætter en ophedet diskussion. Oftest vil det give positive resultater.
 • De har sikkert allerede mistanke om, at du ryger hash.
 • Dine forældre kan have livserfaring ud over din viden, de kan være forståelse af din vane. Lær af deres visdom, og respektere deres ønsker, hvis du stadig betragtet som en afhængig ved at leve med dem. Tage lidt tid til at lytte!
 • Vær rolig, og har noter om nødvendigt.
 • Kend dine fakta, og være i stand til at citere kilder. God forskning er svært at argumentere med. Det er sagt, kan det være formålsløst at forsøge at overbevise dem om, at ryge marihuana er faktisk en positiv ting - målet er bare for dem at forstå, at du gør det, så du kan have åbne, ærlige diskussioner om det.
 • Lad dem vide hele historien.
 • Tænk, hvis du har diskuteret et lignende emne med dine forældre som seksualundervisning. Hvis du har, det er en god start.
 • Som person er der altid fysiske virkninger af lægemidler, der er dårligt. Men at tale om det med dine forældre om, hvordan det kan være at hjælpe du føler dig bedre følelsesmæssigt vil være en positiv ting i dit liv.

Advarsler

 • Der er ingen vej tilbage. Når du fortæller dem, vil de vide. De kan ikke være behageligt at give dig penge til at hænge ud med dine venner mere.
 • Hvis dine forældre arbejder i retshåndhævelse, regeringen, politik eller i det medicinske område, vil de højst sandsynligt afvise din hashrygning, så for at hjælpe dem med at forstå de ikke behøver at dømme uden at kende fakta om hash, Fortæl dem på egen risiko de kan reagere virkelig vred vej mod det
 • Fortæller dem, at du ryger marihuana, vil sætte dem i alarmberedskab i fremtiden til andre ting, du gør, og de kan altid være bekymret for dit helbred.
 • Hvis du er mindreårig, kan dine forældre tager handlinger, som du måske ikke passe, såsom at flytte, skifte skoler, eller sætte dig på afvænning eller terapi.
 • (Sørg for at læse og forstå det først!)
 • henvise dem til dette link: http://www.alternet.org/story/9257/
 • Mens mange marihuana brugere er generelt sunde mennesker, marihuana brugere og andre ulovlige stofbrugere er ofte stereo-indtastet, fordi de fleste mennesker har været vildlede om, hvorvidt hønen eller ægget kom først (var folk dårligt, før de begyndte at gøre ulovlige stoffer eller gjorde ulovlige stoffer gør dem dårlige? Ingen af ​​delene. Når medicin var ulovligt, var folk, der ville have sandsynligvis lige brugt stoffer og ikke brudt nogen andre love mærket som kriminelle, selv om de var faktisk moralsk guidede mennesker.) Når noget bliver erklæret ulovlige, de metoder for smugleri ulovligt risikerer at forårsage nogen til at gå i fængsel, og derfor disse mennesker tage risikoen med den forståelse, at de kan opkræve alt for mange penge for deres medicin, og gøre op for deres risici. Fordi stoffer er ulovlige, er der ingen lovlig måde at løse forretningsmæssige konflikter som salgsområde / priskonkurrence, tyveri af ulovlige stoffer, ødelæggelse af ejendom, narkotika køb gæld, så at "løse" problemet den eneste måde er trusler og vold, og dermed øget antal af mord, hærværk, tyveri og bander fortsætte med at give et misvisende billede, at narkotika forårsager folk til at være dårlige mennesker, mens det i virkeligheden, ville de, fanget i volden hellere ikke at ty til det, men er tvunget til at gøre så fordi regeringen har ulovlige visse stoffer, som ellers ville blive købes og sælges ligesom alt andet på et apotek - eliminere de kriminelle, de risici, og behovet for bander og alle de deraf vold.
 • Hvis du misbruger narkotika eller alkohol, søge hjælp hos en professionel drug rådgiver.