Wkadk

Hvordan man kan stoppe stirre på en piges bryster

En masse fyre ikke kan holde deres øjne front og center, når du taler for det modsatte køn. Det kan være respektløst, især hvis pigen lægger mærke til stirrende, så det er en god ide at løfte dit blik til at opfylde hendes øjne. For at stoppe stirre på en piges bryster, prøv følgende teknikker.

Steps

Hvordan man kan stoppe stirre på en piges bryster. Gør øjenkontakt med hende, når du taler til hende.
Hvordan man kan stoppe stirre på en piges bryster. Gør øjenkontakt med hende, når du taler til hende.
 1. 1
  Gør øjenkontakt med hende, når du taler til hende. Bemærk farven på øjet, uanset om det er plettet, hvordan det er formet, hvilken slags øjenskygge hun bruger (hvis nogen), uanset om hun er iført mascara, hvorvidt hun bliver smilerynker osv. Kun gøre langvarig øjenkontakt, hvis det er hensigtsmæssigt stirre ned en pige, du lige har mødt ikke er høflig, enten.
 2. 2
  Huske hendes ansigt. Lad som om du er nødt til at give hende beskrivelse til en skitse kunstner og fiksere på hendes ansigtstræk. Bemærk farven på hendes øjenbryn, formen af ​​hendes næse, bredden af ​​hendes kindben, hvorvidt hun har fregner eller modermærker, osv. Hvis du er en kunstner, så prøv at huske hendes ansigt godt nok til at være i stand til at skitsere det senere. Igen, prøv ikke at stirre. Hold øje blik naturligt og lad det flagre rundt i landskabet omkring dig to så godt.
  • Dette opnås bedst ved at se på hele hendes ansigt på en gang og mentalt bemærke hendes forskellige funktioner, ikke ved eyeballing alle områder af hendes ansigt individuelt. Vær særlig forsigtig med ikke at stirre på hendes læber, da dette også kan tages den forkerte vej.
 3. 3
  Stare ud til siden som om du er fortabt i tanker. Hvis du ikke kender hende så godt, eller føler du har været stirre alt for længe, ​​veksler mellem at se på hendes ansigt og ser ud til siden som du tænker eller huske noget. (Ser op og til den ene side er specielt effektivt, da det holder dine øjne fra forvilde nedad.) Selvom dette kan føles mærkeligt at du i første omgang, er det meget almindeligt for folk at få tabt i tanke som denne, når de taler.
 4. 4
  Vild i samtalen. Tal med hende om noget - film, skole, begivenheder eller hvad interesserer dig nok til at distrahere dig fra hendes bryster. Øv kunsten at god samtale og opmærksomme lytning.
 5. 5
  Hvis du er fristet til at lade dine øjne omstrejfende, minde dig selv om konsekvenserne:
  • Du kan få en pinlig fra at se for længe på hendes bryster.
  • Hun vil sandsynligvis tror, ​​du er kun interesseret i hende som en sex objekt, og du vil sandsynligvis miste enhver chance for at spørge hende ud eller. Må ikke blæse det nu, Romeo.
  • Andre mennesker vil lægge mærke til din stirrende og begynde at grine bag din ryg.
 6. 6
  Lad som om hun er din mor. Hvis alt andet fejler, billedet din mors ansigt i stedet for hendes. Det burde holde dine øjne squared fast over hendes skuldre.

Tips

 • Hvis du finder det svært at se på hendes øjne, stirre på plads mellem dem, eller lige over dem.
 • Det er okay at kaste et blik på hendes kavalergang gang i et stykke tid, men ikke at stirre. Chancerne er, hvis hun er iført en low-cut skjorte, hun ønsker en vis opmærksomhed fra mænd - men hun ønsker ikke at føle creeped ud.

Advarsler

 • Det ene er for pigerne. Der er sådan en ting kaldet Aspergers syndrom. Det er en del af det autistiske spektrum, og et af de vigtigste punkter at huske er, at hvis en fyr har det, øjenkontakt er sandsynligvis et nej. Det betyder, at han er både leder og ikke ser på samme tid.