Wkadk

Hvordan at afvæbne en kriminel med en pistol


Bliver angrebet med en pistol er et skræmmende og farlig oplevelse. Medmindre du er fuldt og professionelt uddannede, bør du ikke forsøge at afvæbne en modstander bevæbnet med en pistol. De råd og vejledning er beregnet til dem der er interesseret i den komplekse disciplin afvæbne en modstander, som bærer et skydevåben. Forskellige teknikker gælder for modstandere ved hjælp af knive, eller hånd-til-hånd kamp.

Steps

Hvordan at afvæbne en kriminel med en pistol. Vær opmærksom på, at dit mål i en situation som denne er at redde dit liv.
Hvordan at afvæbne en kriminel med en pistol. Vær opmærksom på, at dit mål i en situation som denne er at redde dit liv.

Få passende uddannelse

 1. 1
  Vær opmærksom på, at dit mål i en situation som denne er at redde dit liv. Fighting tilbage øger dine odds for at miste dit liv.
 2. 2
  Hvis du ikke har været trænet af militæret, politiet eller udholdt omfattende kampsport uddannelse specifikt i området for at afvæbne en modstander, den sikreste løsning, når de står med en pistol, er at gøre, hvad personen siger, med undtagelse af at indtaste et køretøj med angriberen. Du er gambling med dit liv i denne situation, er det ikke de film, og i næsten alle tilfælde vil din hacker have mere erfaring i denne slags situationer, end du gør.
 3. 3
  Vær opmærksom på, at den mest almindelige fejl, som potentielle ofre i sager som disse er over tillid. Over tillid fører til det store flertal af dødsfald. Den anden mest almindelige fejl er at kæmpe tilbage.
 4. 4
  Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at være stærkere end din modstander, selv med træning, at gøre nogen af disse manøvrer.
 5. 5
  Selv med omfattende uddannelse og den virkelige verden erfaring kan situationen ikke berettiger. For eksempel, hvis du står med flere angribere, eller du er fastgjort eller på anden måde begrænset i bevægelse eller i et lukket område.

Undgå den situation

 1. 1
  Hvis tilbagetrækning til sikkerheden kan nås inden for en fem-sekunder kører distance, så (men husk fem sekunder, mens nogen er at skyde på du kan få varige konsekvenser).
 2. 2
  Sørg for at du ikke har andre levedygtigt alternativ. Det er bedre at undgå situationer, hvor en hacker kan komme tæt nok, at du har brug for at afvæbne ham. Vær opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter. Tag alternative ruter. Krydse gaden. Duck i en veloplyst butik.

Combat klar dig selv med en pistol

 1. 1
  Må ikke engang tænke på at gøre dette, medmindre du kender en masse om pistoler. Det er bedre at deaktivere våben end at slå det på din modstander. Desuden er en stor del af frakobling oplæring, med immobilisering eller på anden måde gøre våbnet ubrugeligt. Hvis du ikke ved noget om pistoler, uanset hvor veluddannede du er, vil du ikke være i stand til at gøre dette hurtigt og det er usandsynligt at være i stand til at opretholde kontrollen af ​​pistolen.
 1. 1
  • På de fleste halvautomatiske pistoler, pistolen hvis skyderen (den øverste del af pistolen) ikke hviler i den forreste position udlades ikke.
  • På en hammeren skal komme ned til pistolen for at aflade. Nogle teknikker indebærer at placere din hånd mellem hammer og resten af ​​pistolen, men generelt er det en meget midlertidig løsning, og voldsmand hurtigt kunne ryk pistolen væk fra din hånd og være lige så farlige som før, men endnu mere irriteret. Bemærk også, at nogle kanoner har interne fyring pins som Glocks.
  • På et minimum bør du kende forskellen mellem en revolver og et halvautomatisk våben, forskellen mellem en pistol til og en eller, og hvordan gør hvert våben sikkert meget hurtigt. Enhver fælles skydevåben kan gøres ubelastet og sikker på under et sekund). Den enkleste proces ville være (dette er med besiddelse af pistolen allerede - og hvis den er udstyret med et magasin) for at fjerne magasinet og rack diaset, bolt, eller pumpe.

Forbered dig på at

 1. 1
  Antag et forsvar eller underdanig kropsholdning. Put dine hænder i luften. Viser ikke en tilsyneladende trussel mod din hacker, indtil du er klar til at angribe.
 2. 2
  Forsøg på at menneskeliggøre dig selv i angriberens sind. Tal til dem. Tigger om dit liv, fortæller dem, du har en familie, intet af dette vil afskrække en kriminel fra at dræbe dig, men taler til din hacker kan distrahere eller lulle dem ind i en falsk følelse af sikkerhed.
 3. 3
  Vær opmærksom på dine omgivelser. Er du over for en hacker eller andre skjult i nærheden?
 4. 4
  Ground dig selv og sørg for at have sikker fødder.
 5. 5
  Lov uden tøven. Tøven vil få dig dræbt. I en kamp til døden, du skal være parat til at angribe tilbage med alt, hvad du har.
 6. 6
  Vær sikker på, overfaldsmand er tæt på dig, tæt nok så du hurtigt kan nå ud at afvæbne ham eller hende. I tilfælde af en kniv angreb den modsatte anbefales.

Vær opmærksom på de grundlæggende trin for at afvæbne en modstander med et skydevåben

 1. 1
  Flyt dig ud af trykledningen rekyl. Træd af linje af angreb eller omdirigere angrebet af våben, så det rydder kroppen. Et skridt mod den side, at pistolen bliver holdt (fyring side) er bedst. Det er langsommere for en mand at sigte til den fyring side af hans krop end den støtte side.
 2. 2
  Styr våben. Opretholde kontrollen med angriberens arm ved at sikre våben, hånd, håndled, albue eller arm ved hjælp af fælles låse, hvis det er muligt.
 3. 3
  Kontraangreb. Din modangreb skal være hurtige og effektive. Bryde en låst fælles af angribende arm, strejke motordrevne nerve centre, rive deres hud, gouge deres øjne, og angribe halsen eller kønsdele.
 4. 4
  Afvæbne angriber. Bryd hackerens låste leddene. Anvende gearing eller fremkalde smerte at afvæbne angriberen.
 5. 5
  Eliminere truslen. Hvis du er uddannet i gulvkamp, ​​pin din hacker. Tøm og bortskaffe det våben. Ring efter hjælp. væk, sætte så mange store genstande mellem dig og angriberen som muligt.

Disarm procedure # 1

 1. 1
  Strejke på bagsiden af angriberens pistol hånd direkte over håndleddet med så meget kraft som muligt, for at flytte hackerens hånd indad.
 2. 2
  Hvis du er stærk nok, kan du være i stand til at bryde deres håndled med denne bevægelse, som vil hjælpe endnu mere, eller du kan være i stand til at tvinge angriberen at droppe våben.
 3. 3
  Når overfaldsmand falder våben, eller smide den væk, så de ikke kan hente det, eller gøre det våben ubrugelige.
 4. 4
  Eliminer din hacker evne til yderligere angreb. Hvis ingen er omkring, men du har pinned din modstander ned, har du intet andet valg end at sikre, at du kan slippe uden at risikere dem trække endnu et våben. Dit liv er i fare, så antage, at de ønsker at dræbe dig ved først givne lejlighed.
 1. 1
  • Prøv at banke dem ud ved at anvende hurtige, kraftfulde strejker med din dominerende hånd til den side af deres kæbe eller tempel.
  • Hvis du ikke er stærk nok til at pin dem ned, eller de er overvældende dig, lægge så mange objekter mellem din hacker og dig selv som muligt. Bygninger, træer, biler, mennesker, hvad det tager. Dit liv er på spil.

Disarm procedure # 2

 1. 1
  Tag din hånd og hurtigt fat i hans pistol hånd, mens indpakning fingrene over bunden kød af tommelfingeren.
 2. 2
  Placer tommelfingeren (r) i midten af bagsiden af sin hånd.
 3. 3
  Sno angriberens hånd op og væk.
 4. 4
  Sikre din anden hånd på samme grundlæggende måde, indpakning fingrene rundt om kødfulde nedenfor hans pinkie finger og tommelfingeren på samme sted som på bagsiden af sin hånd som før.
 5. 5
  Brug styrken i begge hænder til at tvinge sine hænder ned mod hans krop, nu hvor hans hånd og våben er snoet op og væk. Det tager meget lidt styrke og vil droppe overfaldsmand i knæ med våben mod ham, og ikke nok styrke i hånden eller armen til at kæmpe tilbage.

Disarm procedure # 3

 1. 1
  Træd ind mod angriberen.
 2. 2
  Grib håndleddet holder deres pistol med din venstre hånd.
 3. 3
  Samtidig fat tønde af pistolen, og skub det ind mod angriberen, rulle den mod deres tommelfinger, hvis muligt. Tommelfingeren er det svageste punkt af hånden.
 4. 4
  Pistolen bliver nu vendt din hacker, ikke dig, med hackerens håndled snoet.
 5. 5
  Rul håndtaget på pistolen mod deres tommelfinger og få det ind i din hånd. Hvis dette gøres korrekt, vil du nu være i besiddelse tønde af pistolen.
 6. 6
  Bring håndtaget på pistolen op og ramte din modstander hårdt i siden af hovedet eller nakken til at forvirre dem, så tilbage op hurtigt.

Disarm procedure # 3 variant # 1

 • Denne teknik fungerer bedst, når angriberen holder pistolen med kun én hånd.
 • Denne teknik er at foretrække i denne situation, fordi det er en grov motor bevægelse.
 • Denne beskrivelse forudsætter angriberen holder pistolen med deres højre hånd.
 1. 1
  Træd ind mod angriberen og mod deres højre side.
 2. 2
  Grib håndleddet holder deres pistol med højre hånd.
 3. 3
  Samtidig fat tønde af pistolen med venstre hånd, og tryk den ind mod angriberen, rulle den mod deres tommelfinger, hvis muligt. Tommelfingeren er det svageste punkt af hånden.
 4. 4
  Pistolen bliver nu vendt din hacker, ikke dig, med hackerens håndled snoet.
 5. 5
  Rul håndtaget på pistolen mod deres tommelfinger og få det ind i din hånd. Hvis dette gøres korrekt, vil du nu være i besiddelse tønde af pistolen.
 6. 6
  Bring håndtaget på pistolen op og ramte din modstander hårdt i siden af hovedet eller nakken til at forvirre dem, så tilbage op hurtigt.

Disarm procedure # 4

 1. 1
  Grib din hackerens venstre arm med højre hånd, eller omvendt.
 2. 2
  Punch så hårdt, som du kan med din anden næve ind i ydersiden af hans eller hendes albue. Du forsøger at bryde eller forstuvning armen holder våben. Det kræver stor styrke.
 3. 3
  Få kontrol over og bortskaffe våben.
 4. 4
  Brug en hård spark til hans eller hendes knæ for at tvinge det fælles at bøje den forkerte vej, og dermed bryde hans eller hendes ben.

Beskæftiger sig med våben

 1. 1
  Hvis du en eller anden måde formår at få fat i våben, være opmærksom på, at det kan blive brugt imod dig. Render våben ubrugelige med din erfaring med våben, og smide det så langt væk som muligt. Hvis du vælger at bruge pistolen, back op så hurtigt som du kan, og rette det mod dem. Shout, "Get jorden og lægge hænderne på hovedet!" så højt og tydeligt som muligt, at gentage det, hvis det er nødvendigt. Hvis du bare ikke har nok tid til at tænke alt dette eller din modstander sigter en anden pistol på dig, skyde for at dræbe, hvis du kan. Du kan beskæftige sig med skyld en anden gang. Dit liv er ikke om at blive flået væk fra dig, og det er bedre at blive arresteret, end at være død. Mange stater tillader brug af dødelig magt som svar på dødbringende kraft, men vær sikker på at du kender lovene, hvor du bor.
 2. 2
  Lad ikke angriberen få nær afvæbnede våben igen. Gør hvad du kan for at deaktivere deres våben, fordi de kan gennemføre flere våben. Break deres håndled og arme, hvis du har til. Hvis du er stærk nok til at lægge oven på dem og pin deres hænder til jorden, så gør det og råbe om hjælp eller har nogen i nærheden af ​​dig ringe beredskabstjenester. Når pinning din modstander, holde hovedet mindst en fod og en halv væk fra deres, da de kan skalle dig og slå dig ud eller forsøge at bide dig.

Tips

 • Hvis du er endda lidt usikker spille sikkert og bare give dem, hvad de ønsker. Intet du ejer er værd dit liv.
 • Skub aldrig væk somebody bevæbnet med en pistol, vil du ikke være i stand til at afvæbne dem.
 • Hvis du vælger at bruge pistolen, er det muligt, at kampen for at få kontrol over våbenet kan medføre våben til ikke umiddelbart anvendelige. Du klargør våben til brug, er det genindlæse.
 • Hold øje med våbnet, men ikke fokusere al din opmærksomhed der. Angriberen har andre kropsdele og muligvis våben, de kan bruge.
 • Få så meget praksis som muligt. Selv de med kamptræning kan ikke have virkelige verden afvæbne færdigheder. Tag et kursus i at afvæbne en væbnet modstander og praksis, indtil de bevægelser er instinktiv før man tænker bevæger sig som disse.
 • I den anden hånd, der, hvis du er langt væk nok, og er solid cover-såsom en mur-nærheden, RUN FOR COVER. Medmindre kasteren er en meget god skytte, kan der være en større chance for, at han vil savne stedet hit. Fremme når du ikke er inden for rækkevidde af angriberen kan resultere i at du får skudt. Kort sagt, som tidligere nævnt kun forsøge at afvæbne angriberen, hvis du er på armslængde til et par skridt væk.
 • En række virksomheder gør massive kanoner, kendt som "røde kanoner", der ser ud, vejer og føles præcis som håndvåben. Øv frakobling med disse røde kanoner når du kan.
 • En pistol bruges bedst på afstand. Denne afstand er en fordel for skytten. Luk denne afstand til at dreje fordel for en ulempe.
 • Vær sikker på ikke at skubbe overfaldsmand hånd, så pistolen vil tage sigte på en anden person, som den pågældende person kan blive skudt.

Advarsler

 • Du må ikke have andet valg end at dræbe din hacker. Så meget som det ville være usmageligt, sommetider er det den sikreste løsning. Men hvis du kan undgå det, undgå det.
 • Vær forsigtig i disse stræder eller overfyldte steder.
 • Brug ikke disse bevægelser på en ven eller fremmed, medmindre den fremmede er selvfølgelig, overfald dig.
 • Hvis politiet er der, så lad dem gøre deres job. De er uddannet til dette. Flytning eller forsøge at afvæbne angriber kan resultere i at du komme i politiets skudlinien eller at blive skudt af angriberen.
 • Vide, hvordan man bruger en pistol og faktisk skyde nogen med én er to meget forskellige ting. Må ikke pege en pistol mod nogen, medmindre du er villig til at dræbe dem.
 • Dræbe eller alvorligt såre nogen, selv i tilfælde af ekstrem selvforsvar kan få dig i problemer med loven og endda fængsel. Vær sikker på at rapportere eventuelle skader, du kan påføre på din hacker, så han eller hun kan få ordentlig lægebehandling.
 • Vær opmærksom på, at overfaldsmand kan have mange andre våben end den brugt imod dig.
 • Bemærk også, at ALLE Glocks og et par Springfield håndvåben har interne fyring pins, og så ingen eksterne hamre.