Wkadk

Hvordan at undgå at blive slog op af en bølle

Du vågner op, gå i skole eller arbejde, og næste ting du ved, en flok stak-up bøller skubbe dig rundt som en bold. Hvis du beslutter dig for at handle som en hård fyr, og en kamp er nært forestående, her er, hvordan du sikkerhedskopierer ned din modstander.

Steps

Hvordan at undgå at blive slog op af en bølle. Kom i en truende holdning.
Hvordan at undgå at blive slog op af en bølle. Kom i en truende holdning.
 1. 1
  Kom i en truende holdning, ikke for anmassende, eller du vil se dum, du ikke ønsker, at fordi der vil højst sandsynligt blive andre ser. Men generelt behøver ikke bekymre dig for meget om, hvad folk tror. Hvis du kan ramme mere og tage flere slag, så er der ikke noget problem. Bare gøre det ud i live.
 2. 2
  Sig noget, der kan gøre din modstander tror, ​​at du ikke er det værd, såsom "hvad vil du?" eller "Jeg ønsker ikke at kæmpe dig." Hvis de ikke synes at lytte, være parat til at forsvare dig selv.
 3. 3
  Speak up at skræmme bølle. Må ikke være sky eller whiny. Øv tale fast, højlydt og med sikkerhed. Hvis du ikke kan ryste bølle, kan du være i stand til at overbevise folk ser, og bøller mister en masse strøm, når folk ser spørgsmålstegn ved hans eller hendes overlegenhed.
 4. 4
  Gør øjenkontakt. Skift ikke dit blik ned, se dig omkring, så prøv ikke at græde. Kig lige på dem, eller-hvis det er for svært fokusere på deres øjenbryn. At kigge væk, er at invitere en grim sucker punch, der kan lægge dig fladt ud og sårbar.
 5. 5
  Skifte emne. Det eneste, der vil aflade og omdirigere de spændinger, der er fodring en potentiel kamp er, hvis du lærer at skifte emne til noget andet, uanset om det er ved krakning et ikke-truende vittighed eller, endnu bedre, at stille et spørgsmål. Det er bedre, hvis emnet du skifter til en eller anden måde er relevante for din interaktion med denne person, for hvis det er for indlysende, at du er ved at ændre emnet, vil det blive ignoreret og spændingen vil fortsætte med at udvikle sig.
 6. 6
  Vide hvordan man og være parat til at lade bølle vide, at du vil såre dem foran nogen. Forhåbentlig hvis du har været truet eller chikaneret gentagne gange af denne person, har du forsøgt at lære selvforsvar færdigheder. Hvis du ikke har, kan du overveje at lyve og sagde med en stærk, men rolig stemme: "Hør, jeg har taget karate i et år, og jeg tror ikke, det er en god idé." Derefter gå væk, men se din ryg!
 7. 7
  Fortæl en ​​troværdig voksen som forældre eller lærere. Medmindre du er helt ny på skolen, vil du komme til at vide, hvordan forskellige lærere reagerer på mobning situationer. Drej først til dem der kan lide dig, og ikke kan lide bøller. Lærernes holdninger varierer meget, så ikke se til den, der er altid for travlt eller spørger "Hvad gjorde du for at provokere dem?" Hvis du få tæsk. Nogle lærere kan faktisk tror bølle er i højre, afhængigt af deres filosofi og skolens filosofi på det.
 8. 8
  Anbefaler ikke lyve om din ikke eksisterende dygtighed! Det er en invitation til at kæmpe for enhver tyran. Lad dem finde ud af på den hårde smertefulde måde ved at holde, hvad du kender en hemmelighed. Nogle gange, det ukendte er lige nok til at ryste en bølle tillid. Måske bare nok.
 9. 9
  Smile. Handler som du kommer til at nyde dette, selvom mere end sandsynligt vil det være det modsatte. Normalt, hvis man ser på ham og smile, vil han tænke noget er op. Det er en nem måde at begynde at psyke ham ud og kan være det lille ekstra skub til at gøre det, så han ikke vil begynde at kæmpe. Og hvis han spørger, hvorfor du er smilende siger ikke noget, holde smilende og bare nyde i den tanke, at han nu er lidt bange.
 10. 10
  Bered dig. Hvis du er tvunget ind i en konfrontation og føler, at en kamp kommer til at ske som en sidste udvej er der flere ting, du kan gøre for at beskytte dig selv.
 1. 1
  • Put dine hænder op af dit ansigt, som om du taler med dine hænder, dette beskytter mod en sucker-punch, eller en uprovokeret slag fra bølle. Også stramme din mave, hvis han forsøger at punch dig der.
  • Drej lidt sidelæns, så din krop ikke er så stort et mål.
 2. 2
  Hold øje med din ryg. Bullies har normalt en følgende. Ligesom musen og løven, er du nu kæmper for dit liv. Derfor er den eneste regel er at overleve ved at gøre, hvad det tager at sætte ham ned sammen med dig gå væk.
 3. 3
  Tænk på de konsekvenser: Dit liv er ikke indstillet i en film, slog den forkerte person op, og du bliver nødt til at tænke over, hvordan hans venner ville reagere, når du er shopping, gå til baren, gå i skole (og hvad ikke). Beating folk op i det virkelige liv har konsekvenser. Må ikke blive involveret i noget, du ikke er parat til at bakke op med alle nødvendige midler.
 4. 4
  Hvis knytnæve kampene er overhængende: Lov og kæmpe ligesom du har intet at tabe, og forsøge at gøre det offentligt. Du tror måske du vil se latterlig ved at blive slog op foran hele din skole, men det er en selvmorderisk forsøg på at få det bevis, du har brug for bølle til at blive straffet, og dit problem løst.

Tips

 • Kend din bølle, og hvad hans intentioner er. Er han på udkig efter en billig grine eller ønsker han at se dig ondt? Hvis han ønsker en billig griner, odds er han ikke bedre end dig som en fighter. Men hvis han hele tiden forsøger at presse på for konflikter, sørge for din vagt er op, fordi han må vide, hvad han gør for at være så sikker.
 • Hvis du kan komme bag dem, du skal forsøge at kvæle dem ud jo mere de kæmper jo mere ilt, de bruger op. Dette vil få dem til at miste kontrollen af ​​motoriske færdigheder, så du kan tænke bedre end dem, når deres lys ledes derefter få dem på jorden, og sørg for at de plejer rod med dig igen, hvad det tager, så de vil huske dig
 • (MEGET farligt! Ikke forsøge, medmindre dit liv er i fare!) Hvis bølle allerede har skubbet dig i konflikt og virkelig forsøger at såre dig (ikke blot slag, men spark til ansigt, eller har et våben) kæmpe for din LIFE. Hvis du nogle hvordan tip odds i din favør, holde dem der, skal du bruge en fatal kamp finisher, ligesom at bryde en knogle. Dette lyder ekstrem, og det er. Derfor bør det kun anvendes, hvis du er i en alvorlig kamp. Hvis du gør dette, og han går ned, RUN, ender det med det. LAD IKKE skiftet i din favør stige dig til hovedet, odds er han ned og ud, og at kampen er slut.
  1. Absolut enig. Når kampen starter, aldrig stoppe stansning, spark, eller hvad kommer til at tænke, indtil kampen er officielt overstået, og du er ude af der. Du kan hvile, græde, ryste eller ændre dit tøj senere i private. Hvis fyren er større, gå til spark til knæene, undvige hans hænder og arme. Hold dig i bevægelse, så han ikke kan få dig på jorden. Hvis der på jorden, bide, scratch, gouge osv. Besvarelse til skolelederen eller cops er bedre end at bruge måneder på intensivafdelingen! Må ikke være bange for at såre bølle, de bragte det på dem selv. Du kæmper for overlevelse, ikke for fornøjelse, så du har ingen grund til skyld af nogen art.

Advarsler

 • Hvis du gør rapporten til en voksen, skal du sørge for at indberette enhver selvforsvar, som du brugte præcist, således at når de opdager det senere, de vil vide, at du er den lovlydige ene frem for automatisk at tænke, at du er en uærlig ballademager.
 • Forstå selvforsvar, men kender sine grænser. Det er beskyttelse mod overgreb. Nogle gange er det fysiske, nogle gange det kører eller unddrage et problem på andre måder. Dens formål, når det er fysisk, er intet mere end at stoppe dig fra at blive fysisk ondt. Selvforsvar kan undertiden inkriminere dig (gør du synes som en kriminel, som kan kræve en dommer til at afgøre). Du skal beslutte, om ikke at anmelde forbrydelsen, efter at du bruger selvforsvar.
 • Husk på, at nogen med vilje rører dig uden din tilladelse (eller tilladelse fra en voksen, som har ægte autoritet over dig) kan være en forbrydelse, selv om gerningsmanden er et barn, og bør rapporteres til en voksen, du har tillid, medmindre det er så lille, at du giver din tilladelse efter loven.
 • Hvis dine forældre (eller en anden voksen) er den bølle, er det mere kompliceret at rapportere det, fordi de har en masse magt over dig. Hvis det kunne være ulovligt rørende (såsom fysisk slå eller seksuel berøring), så rapportere det til en voksen, hvem du har tillid til.
 • Hævde dig med voksne (og bøller), der mener, at børn bør ignoreres, men indser, at alle voksne er ikke støtter børn rapportering forbrydelser. Rapportering gør du hørt, og skaber et papir spor, der giver dokumentation for, at du er lovlydige borger (og ikke en ballademager). Vil bøller ikke lide det? Selvfølgelig vil de ikke lide det. Må ikke give efter for deres psykiske pres. Indberetning til myndighederne i sidste ende vil skabe en mur af støtte omkring dig, som er svære at slå.
 • Rapporter enhver forbrydelse, når det er sikkert for dig selv at gøre det, men forstår, at det ikke er let at gå igennem denne proces. Mange politi, forældre, lærere osv., mener, at det er forkert at anmelde forbrydelser af børn i en skole indstilling. Og du kan have til at lytte til dem. Være helt ærlig i rapporteringen til voksne. Det er den bedste måde at opbygge tillid hos dem.
 • Rapport nødsituationer såsom allerseneste forbrydelser, der involverer en umiddelbar trussel mod sundhed, liv, eller ejendom, når der endnu ikke har været nogen kompetent voksen indgriben ved at ringe 9-1-1 så hurtigt som muligt. Rapport forbrydelser uden aktuelle trussel, eller når du kan nå dem hurtigere end politiet, en lærer, hovedstol, sygeplejerske, rådgiver, dine forældre, og lade en af ​​dem hjælpe dig rapportere det til politiet.