Wkadk

Hvordan at undgå at blive skudt

Når aftrækkeren aktiveres, er det umuligt at "undvige en kugle". Det er alt for hurtigt for et menneske. Men du kan følge disse trin for at undgå at blive skudt i første omgang, før affyring.

Steps

Hvordan at undgå at blive skudt. I umiddelbar nærhed, hvor en hacker vil sandsynligvis begynde eller skyder folk, kaste genstande på angriberen.
Hvordan at undgå at blive skudt. I umiddelbar nærhed, hvor en hacker vil sandsynligvis begynde eller skyder folk, kaste genstande på angriberen.
 1. 1
  Dodge. Se den person sigter deres pistol på dig. Kig på personens aftrækkeren. Er det om at trykke på aftrækkeren? Er pistolen sigter på dig? Når du tror, ​​at personen er bare om at trykke på aftrækkeren, eller trækker på aftrækkeren, indkalde alle din hastighed i en af ​​dine ben og skubbe væk hårdt med det. Hvad du forsøger at udrette her er at kuglen ramte en ikke vitalt organ og dermed øge dine chancer for at overleve. Når du bliver ramt, spille død, så skytten ikke affyre en runde ind i dit hoved. Du kan ikke bevæge sig hurtigere end en kugle, så du forsøger at bevæge sig hurtigere end en trigger finger. Hvis gunner højre udleveres, og du står over for ham (eller hende), flyttes til venstre, hvis han eller hun er venstrehåndet, skal du flytte til højre. Dette er sandt for rifler samt hånd pistoler. Det er sværere at svinge din arm og krop i retning af fyring hånd og skyde præcist. (Kun forsøg som en sidste udvej)
 2. 2
  Foregribe. Skyd først. Hvis du har en pistol, skyde først undgår behovet for dodging. Selvfølgelig kan dit skud ikke umiddelbart dødelig. Efter optagelse begynde straks dodging.
 3. 3
  Find dækning. Kør så hurtigt som du kan mod dækning. Hvis dækslet er direkte eller næsten direkte bag dig (retningen skytten står), så gør det ikke. Det ville være for let for ham at skyde dig ned, hvis du kører i samme retning, han står overfor. Dodge og væve lidt som du gør din vej til det, eller køre til dækning, der kan være lidt længere. Hold låget mellem dig og den person med pistolen. Hvis de kan se dig, de skyder dig. Hvis de ikke kan se dig, de er nødt til at få heldige ved at skyde vildt.
 4. 4
  Kør. Hvis du kan køre, få betydelig dækning (som en bygning) i mellem dig og gunman og derefter holde kørende (zig-zag ofte), indtil du er tvunget til at stoppe.
 5. 5
  Skjul. Hvis du ikke kan køre, skjule et sted med en back vej ud. Hvis du bliver fanget, enten forsøg på at ræsonnere med dem, eller angribe dem.
 6. 6
  Angribe. Angribende en person med en pistol, når du ikke har en er en sidste udvej valg. Vent til gunner at komme til ind det sted, du er fanget i, og være klar til ham, når han gør. Saml et våben (selv en rock). Må ikke være, hvor han forventer, at du venter. Prøv at overraske ham, når du gør angreb. Crouch lavt, eller klatre op noget, hvis du ikke kan finde andre steder at tage hen.
 7. 7
  I umiddelbar nærhed, hvor en hacker vil sandsynligvis begynde eller skyder folk, kaste genstande på angriberen. For eksempel, I et kontor situation smide borde kan stole, printere, blyanter, papirer osv. redde dit liv og deaktivere angriberen længe nok til at hente våben. I en situation, hvor skjul vil bare forlænge dit liv, indtil angriberen finder og skyder dig, Rammer nogen i hovedet med en hæftemaskine kunne ryste dem op nok til at blindside dem og hente våben. Du kan også bruge sand, aske, snavs eller andre fine, pulverformige materialer blinde angriberen midlertidigt. Hvis du gør dette udenfor, være forsigtig med ikke at blinde dig selv som vinden kan blæse det lige tilbage på dig.
 8. 8
  Få pistolen. Knock pistolen ud af deres hænder først, derefter få den pistol, så hurtigt som muligt. Hvad gør du, når du er over 4 meter væk fra skytten?
 9. 9
  Stop truslen. Hvis du får pistolen, og du behøver ikke tøve skyde dem center masse, hvis de holde forsøger at angribe dig. Aldrig tilstræber en arm eller ben, medmindre du er Agent 007 eller et medlem af GIGN. Hvis voldsmand er iført skudsikre veste, prøv dobbelt-tap teknik. Et dobbelt-tap er preformed ved at placere to på hinanden følgende optagelser på samme sted. Selv om kun anbefales til erfarne skytter, dobbelt-tap er effektivt til at besejre body armor som den første affyrede skud vil skade kroppen rustning og det andet skud vil trænge ind i målet. Hvis du har slået pistolen væk, kan du ikke få den pistol, men de stadig kunne få det tilbage, så prøv at lamme dem. En kraftfuld slag i nakken, bagsiden af ​​hovedet eller ansigtet er din bedste satsning for at tage dem ud af funktion. Hvis du ikke kan finde noget tung eller lang tid at gøre det med, gøre en knytnæve og slå ned med den nederste del af din hånd, eller deltage begge hænder og slå ned med dem. Hvis gunman falder eller snubler sparke dem eller slå dem i ansigtet eller lyske, indtil de er i stand til at stå op og komme på dig igen.
 10. 10
  Hold trussel stoppet. Hvis de er på jorden, men er at komme op, levere et slag til solar-plexus. Dette er området lige under rib-bur i midten af ​​kroppen, som når de rammes, vil banke luften ud af dem. Hvis ramt hårdt nok, et slag kan lamme kroppen længe nok for dig at få pistolen.

Tips

 • Gør hvad du behøver at gøre for at øge dine umiddelbare chancer for at overleve. Hvis gunman vil have dig til at acceptere en vis efterspørgsel, så gør det! Hvis han vil have dig til at være stille, så gør det! Hvis han vil have dig til kvaksalver som en and, så gør det! Gøre, hvad han forlanger, og vent på din tid til at flygte eller blive reddet. Der er ingen mening i at dø på grund af stolthed.
 • Hvis du har en mobiltelefon, når skjule ringe til politiet, ikke truer din hacker med det faktum, at du har en mobiltelefon. Hvis han ved, du har det, vil han have det.
 • Som du gemmer, skal du afhente en sten eller værktøj, der kan hjælpe dig med at forvolde skade på den gunner når han nærmer dig.
 • Det er en god ide at have nogle forudgående kendskab til kanoner, i hvert fald nok til at identificere, hvad du står over for, max beløb af kugler, det kunne have i et magasin (en sikker satsning i dag er 7-15), og deres effektivitet. De fleste mennesker, der er skudt dør bogstaveligt talt fra at give op. Det hjælper, hvis du ved, du har kun blevet skudt af en 9mm Parabellum eller.45 ACP.
 • Husk, disse instruktioner ment som forslag, og er ikke beregnet til at erstatte almindelig sund fornuft, eller anvendes frem til instruktioner, ordrer eller støtte fra ordentlig retshåndhævende myndigheder.
 • Hvis din hacker bruger en hånd pistol, jo mere afstand mellem dig og skytten, jo bedre. I modsætning til film, håndvåben er ekstremt svære at fyre med nøjagtighed, og kun faglærte skytter kan præcist ramme mål på lange afstande.
 • Du ønsker måske at gradvist at krybe lidt og være klar til at skubbe væk med benet, da gunner er klargøring selv at skyde dig. Bare sørg for at han ikke ser du det her, eller han måske med rette tror, ​​du plotte noget og skyde dig hurtigere.
 • Husk, at selv en pistol udøvet af en fire-årig er mere farlig end en 400 pound gorilla, så selvom gunner ikke ser fysisk truende, aldrig glemme, at dit virkelige problem er pistolen.
 • Det er altid bedre at risikere dodging for tidligt end for sent. I denne situation, ville du håber at beskæftige sig med en almindelig kriminel, der er notorisk dårlige skud. Hvis du bevæger sig uregelmæssigt, den eneste måde, den anden person vil ramme dig, er lykke. Hvis personen er et godt skud, er du skruet alligevel.
 • Hvis den person, pistolen ikke har skudt dig endnu, så prøv ikke at give dem grund til at gøre det. Køre væk i stedet for at true dem. Vælg flygte i løbet angreb. Foregive at være enig med deres krav. Foregive at sympatisere med deres problemer.
 • På de fleste halvautomatiske pistoler, hvis skyderen (den øverste del af pistolen) ikke hviler i den forreste position er bladet ud af ammunition. Det dias låses på plads, når den sidste kugle er fyret.
 • Prøv ikke at få nogen gale nok, at de føler behov for at skyde dig.
 • Hvis du vil undgå hele denne situation, ikke har fjender, der spiller med kanoner.
 • Hvis din voldsmand bruger en revolver på klos hold, så husk, at cylinderen skal dreje FØR skuddet vil fyre. Så hvis du formår at få en hånd på pistolen Sørg for at holde det sådan, at cylinderen ikke kan dreje. Gøre dette, når pistolen ikke allerede er spændt. Du kan fortælle, hvis pistolen spændes eller ikke fra positionen af ​​hammeren, som er placeret øverst på håndtaget, bag cylinderen. Hvis hammeren er op, betyder det, pistolen ikke er spændt.
 • Hvis de allerede er begyndt at skyde, løbe.

Advarsler

 • Hvis en halvautomatisk pistol ikke har et blad i det, kan det stadig have en kugle i kammeret.
 • Indse, at et menneske ikke kan undvige en kugle, når det rent faktisk er blevet fyret. Denne metode bygger udelukkende på at forudsige, når nogen vil skyde, ikke fysisk dodging en kugle i luften.
 • Indse, at det bedste svar, når de konfronteres med en væbnet voldsmand er passiv respons. På den sjældne chance du står med et våben, hvilket øger spændingen eller skærpende din voldsmand øger dine chancer for at dø.
 • Hvis alt andet fejler ikke prøve "du ikke fik den modet" linje som du står til at miste en masse mere, end du står til at vinde.
 • Oplad aldrig en pistol-mand. Medmindre du er tæt nok til at røre pistol eller ikke direkte i skyttens opfattelse bør du ikke køre på skytten. Dette kunne skræmme ham / hende, og få dem til at skyde instinktivt.
 • Efter at have studeret psykologiens udsigten teori en favorit teknik er at sige "ikke gøre det til dig selv" antyde, at voldsmand har mere at tabe end gevinsten af ​​din tegnebog.
 • Forsøg at tale din vej ud og vente på hjælp udefra. Modstand vil øge dine chancer for at blive dræbt, så medmindre at følge angriberens ordrer udgør øget risiko som bortførelse, som opfylder deres krav er den bedste måde at overleve. (Ofte endda med bortførelse som en mulighed er det bedre til at overholde. Politiet kan finde dig. De kan ikke gøre meget for dig, hvis du er død.)
 • Hvis dækslet let er gennemboret af kugler eller er gennemsigtigt, mener hurtigt at bevæge sig yderligere væk til tættere dækning.