Wkadk

Hvordan at undgå at blive overfaldet

Muggers lusker gaderne i mange byer søger at bytte om den uvidende eller uforberedt. Undgå at blive et let mål ved at følge disse retningslinjer.

Steps

Hvordan at undgå at blive overfaldet. Hold dig til godt oplyste og godt befolkede områder.
Hvordan at undgå at blive overfaldet. Hold dig til godt oplyste og godt befolkede områder.
 1. 1
  Kjole til at modvirke uønsket opmærksomhed fra voldsmænd. Nogle ting, som kan gøre dig en mere sandsynlig mål er:
  • Dressing som en turist. Hvis du naturligvis ikke en lokal, er du mere tilbøjelige til at være målrettet, som turister har tendens til at være mindre bevidste og bære kontanter på dem. De har også en tendens til at se på alt fra høje bygninger til statuer til kunstnerkvarteret trashcans.
  • Iført indlysende, prangende smykker eller ure.
  • Bærer en stor pung, taske eller rygsæk. Alt, hvad der kan indeholde værdigenstande gør dig til en ønskelig målet.
 2. 2
  Hold dig til godt oplyste og godt befolkede områder. Muggers er langt mindre tilbøjelige til at fokusere på personer, hvor der er andre omkring eller de kan forventes at blive set.
 3. 3
  Vide, hvor du skal hen. Voldsmænd ofte bytte om turister eller mennesker, der er gået tabt. Hvis du er i et ukendt sted, lære den rute, du ønsker at tage.
 4. 4
  Undgå farlige dele af byen. Hvis det er muligt, så prøv ikke at gå gennem farlige dele af byen, især på tidspunkter af dagen, hvor der er få andre derude. Dårlige kvarterer med lille fod trafik er særligt risikabelt. Hvis du ikke er sikker, så tal med lokalbefolkningen at lære, hvad steder er ikke sikker.
 5. 5
  Gå med en følelse af. Hvis du vandrer planløst eller kigge mistede du er mere tilbøjelige til at blive et mål.
 6. 6
  Rejser i grupper. Voldsmænd er meget mere tilbøjelige til at gå efter individer end grupper.
 7. 7
  Bike, snarere end gåtur. Bevæger sig hurtigt på gaden på en cykel gør dig langt sværere at konfrontere end en fodgænger.
 8. 8
  Vær opmærksom på mulige farer. Du kan minimere sandsynligheden for at blive overrasket ved at gøre følgende:
  • Vær opmærksom på dine omgivelser og undgå distraktioner. Du bliver en lettere mål, når gøre ting som at lytte til musik på hovedtelefoner, tale i telefon, læse et kort eller noget andet, der tager din opmærksomhed væk fra dine omgivelser.
  • Gåtur nær kantstenen, på den side tættest på og vender modkørende trafik. Dette undgår risikoen for en person i en bil, der kommer uset fra bag dig og snuppe dig eller din taske, og giver dig en bedre vinkel at se i døråbninger eller stræder og et bedre vej at flygte, hvis angrebet.
 9. 9
  Gribe ind, hvis du fornemmer fare eller bliver angrebet.
  • Hvis du mener, du bliver forfulgt, leder direkte mod et befolket område, cafe, bar eller andet velbesøgt sted.
  • Larmer eller ringe efter hjælp. Vær ikke bange for at gøre opmærksom på dig selv.
  • Overveje at forsvare dig selv, hvis du har de færdigheder eller et våben. Peberspray kan være et meget effektivt middel og er let transporteres på din person. Fighting tilbage kommer med en øget risiko for skade på din person, men.

Tips

 • Hvis du ofte højrisikoområder, overveje at gøre en " overfaldsmand tegnebog ". Muggers tegnebøger er simpelthen punge med flere falske kreditkort og et par regninger af rigtige penge. Hvis du bliver angrebet, kan overdrage denne tegnebog over til overfaldsmand tilfredsstille ham, og give dig en bedre chance for at undslippe.
 • Hvis du er overmandet eller ikke kan undslippe, overdrage dine penge eller tegnebog kan redde dig fra en alvorlig skade.
 • Som en rejsende, opdele din penge, pas, anden identifikation og kreditkort blandt en række forskellige steder (f.eks en tegnebog, en penge bælte, og en kuffert). Denne måde, hvis du mister en af ​​disse ting, vil du ikke være helt fast uden ID eller penge.
 • Beder om tiden er et klassisk trick bruges af voldsmænd til at distrahere ofrene og find værdigenstande. Ser ned eller sætte en hånd i en lomme efterlader dig sårbar over for angreb. Du kan kontrollere den tid, men hold øje med den person, der spurgte dig.

Advarsler

 • Vær sikker på ikke at rejse alene om natten, at være i en gruppe, er altid en stor deterrant.
 • Din fysiske sikkerhed (og andres i din gruppe) bør være din topprioritet. Hvis du er antastet kan overdrage dine varer være smartere end at forsøge at bekæmpe nogen fra.