Wkadk

Sådan snige ud af din anden historie vindue

Bor du på anden sal? Er du dø for at gå til en fest / rave / whatever sjov ting du ønsker at gøre, men dine strenge forældre ikke vil lade dig? Her er den perfekte løsning. Hvis dine forældre sover meget sent og ophold nedenunder, har planer om at snige sig ud dit vindue.

Steps

Sådan snige ud af din anden historie vindue. Hvis der ikke er robust træ lige uden for dit vindue, gå til garagen eller opbevaring kaste når dine forældre ikke er hjemme.
Sådan snige ud af din anden historie vindue. Hvis der ikke er robust træ lige uden for dit vindue, gå til garagen eller opbevaring kaste når dine forældre ikke er hjemme.
 1. 1
  Hvis der ikke er robust træ lige uden for dit vindue, gå til garagen eller opbevaring kaste når dine forældre ikke er hjemme. Kig efter noget, der kan hjælpe med rappel dig ud af dit vindue (dvs. lange, tykke tove, høje stiger, noget, der virker som et reb eller en stige). Du bør kun bruge rebet, hvis du kender dens styrke, en sikker grænse for de fleste reb, der er omkring 1 tomme er 150 lbs. Tester dine grænser-bedre sikker end ked.
 2. 2
  Bring reb eller tov-lignende genstande tilbage til dit værelse og skjule dem. Test ladder: sætter det under dit vindue. Det vil fungere, hvis du kan kravle ud af dit vindue, og på det sikkert. Sæt stigen eller stige-lignende objekter eller andet sted i din baghave, hvor de er let nås og umærkelig.
 3. 3
  Kontroller at se, om dine forældre og andre familiemedlemmer sover (foretrukket) eller i deres soveværelse med døre lukket. Du kan bare være i stand til at snige sig ud af hoveddøren. Hvis de ikke er, og du bare ikke kan vente, og du har en robust træ lige uden for dit vindue, klatre op i træet. Hvis de tidligere ting gælder, men du ikke har et træ, følge resten af ​​disse trin:
  • Sørg for at du har mindst én ven, som er villige til at komme til dit hus og stå under dit vindue, hvis du falder. To-tre venner er optimal, men sørg for at de er stærke, og du kan stole på dem til at komme stille og roligt på det angivne tidspunkt. Få dem bringe en lommelygte.
  • Undersøg dit værelse. Hvis der er en robust bord, stol, seng osv. nær dit vindue, kan du bruge det. Hvis der ikke er, stille og roligt flytte noget, så der er. Bind din lange reb rundt benene af dette møbel. Binde rundt så mange ben som længden af ​​rebet tillader. Hvert ben bør have en særskilt knude, og det første ben skal have mindst tre meget stramme knuder. Sørge for at alt er forsvarligt fastgjort, og at rebet hænger mindst ned hvor din ven (r) kan fange dig. Langsomt og roligt åbner dit vindue, tage ud på skærmen, og sænk rebet. Tag handsker, fordi du kommer til at få rebet brænde. Sørg for, at dine venner er klar, placere dig selv, og skub ned rebet.
 4. 4
  Har dine venner gå få stigen fra dets skjulested og sætte det under dit vindue. Disse venner skal have en ganske god idé om din baghave, og de ​​bør være meget stille. Sæt på sportssko eller gå barfodet, strømper vil gøre dig glide. Har dine venner holder benene på stigen støt og kravle ud af vinduet, ned ad stigen. Når du er sikkert ned, stash stigen sted i nærheden.
 5. 5
  Gå væk fra dit hus eller har nogen samle dig op en blok væk, eller skubbe bilen mindst 100 meter væk og gå har en stor tid.
 6. 6
  Kom tilbage mindst en time før du forventer dine forældre til at være oppe. Det vil være nemmest at komme ind gennem hoveddøren. Hvis dette er uklogt (du har en høj hund nedenunder / alarm / etc) og derefter bruge den samme metode du brugte til at komme ud.
  • Sæt stigen tilbage under dit vindue, klatre op, få dine venner placere den tilbage i skjulested. Udskift din skærm, skal du lukke dit vindue.
  • Har dine venner hejse dig op på deres skuldre og kravle tilbage i dit vindue. Løsne rebet, erstatte skærmen, og luk vinduet.
 7. 7
  Har en af dine venner til at få dig ud at sige at du enten studerer, lektier, projekter mv.

Tips

 • Det er nyttigt at have en partner på jorden just in case.
 • Hvis du sniger ned støjende trapper tage det langsomt, og vent et par sekunder efter hver større støj at kontrollere for støj, der kommer fra andre rum (ligesom nogen vågne op).
 • Den bedste form for knude for et reb du kommer til at lægge din vægt på en figur-otte følge igennem. Se eksterne links til en tutorial.
 • Vær stille om det.
 • Må ikke falde.
 • Du kan også øve snige ud med dine venner, når dine forældre ikke er hjemme, så du ikke laver en fejl.
 • Hvis din bekymret for nogen at høre dig, kram et tykt tæppe eller pude i bunden af ​​din dør og din familie medlemmer dør måde at reducere lyden fra at indtaste deres værelse og forlader dit værelse.
 • Lavere dig ud af vinduet, hænge på karmen, så drop. Du har mindre chance for at såre dig selv, end hvis du hopper lige ud af vinduet.
 • Også stillads er godt for at komme ned.
 • Hvis du har brug for til at forcere et træ, bruge klamper hvis du har dem.
 • Skorstenen er en fantastisk måde at komme ned til jorden.

Advarsler

 • Det ville være meget let for en tyv at komme ind, hvis han en eller anden måde blev gjort opmærksom på et reb hængende ud af vinduet i et tomt værelse hele natten.
 • Kæledyr, der gør støj. Hvis du nødt til at gå ud af dit værelse til enhver tid sørge for disse kæledyr sover sikkert en af ​​dine familiemedlemmers værelser
 • Nosy, lys sovende søskende. Disse skadedyr kan ødelægge hele din aften. Sørg for, at de er virkelig i søvn eller ikke har til hensigt at genere dig for resten af ​​natten
 • Udvis forsigtighed, når klatring ud af dit vindue, så kan du falde og såre dig selv.
 • Vær forsigtig, hvis du klatre et træ. Nogen kan høre dig raslende blade, og du ikke ønsker at blive fanget uden for dit vindue, det er også en god idé at have mindst en / to venner hjælper dig med at flygte.