Wkadk

Hvordan til at tilbringe natten på en drengs hus

Har du nogensinde ønsket at tilbringe natten på din fyr vens hus, men dine forældre ville ikke lade dig? Her er nogle tips om, hvordan man med succes gøre det gennem en stor nat med din fyr ven.

Steps

Hvordan til at tilbringe natten på en drengs hus. Overvej - Er det virkelig noget, du ønsker at gøre?
Hvordan til at tilbringe natten på en drengs hus. Overvej - Er det virkelig noget, du ønsker at gøre?
 1. 1
  Overvej - Er det virkelig noget, du ønsker at gøre? Chancerne er du er forholdsvis ung, hvis du er nødt til at manøvrere rundt dine forældres tilsyn med henblik på at tilbringe natten. Kærlighed er flygtig: forstå dette nu, og du vil være bedre stillet, når uanset dreng du risikere at blive fanget snigende ud med efterlader dig. Og han vil.
 2. 2
  Genoverveje - Hvis du skal gøre dette: Vil det virkelig tage hele natten? Selv erfarne mænd sjældent sidste sidste halve time, når tingene kommer i gang. Det er meget muligt, at du kan få hvad du vil og forlade før dine forældre (eller endog fyr) regne det ud. Er det muligt at være der indtil 11 PM og derefter gå til en andens?
 3. 3
  Plan - Dette trin er ikke altid nødvendigt, men planlægning vil hjælpe og reducere nogle af de stress af at blive fanget.
 4. 4
  Se hvor strenge drengens forældre er - hvis hans forældre lader pigerne overnatter hele tiden, bør der ikke være noget problem! Det hjælper også at spørge den fyr før tid, hvis deres mor / far / forældre vil ønsker at tale med din, der kunne være et stort problem! Hvis forældrene kræver dine forældre lov til at bo så vil du fjerne muligheder for at snige sig ud, eller at lyve for dine forældre.
 5. 5
  Regne ud, hvis nogen ellers er at tilbringe natten - Det hjælper, hvis der er andre mennesker bruger natten (kun to af du er mistænkelig) endnu bedre, så prøv at få den fyr til at invitere en af hans venner (en fyr) og én af dine venner (en pige) at tilbringe natten. På den måde virker det mere som en fest så noget andet. Du kan endda invitere din ven (r) at bo, men gå hjem før sengetid, så dine forældre ved, at de går i, bare ikke sige, at de forlader tidligt.
 6. 6
  Overbevis dine forældre - Før du går til din fyr vens hus, fortæl dine forældre din overnatning på en af dine venners huse, der er en pige. Fortæl dine forældre, du planlægger at hænge ud med din ven indtil omkring middagstid (eller senere) den næste dag, den måde du har masser af tid til at komme hjem fra din fyr venner hus. Også fortælle dem, at du vil være at gå hjem (hvis du bor i gåafstand fra din vens hus), så de ikke går til din vens hus for at samle dig op og finde du ikke er der. Du kan også arrangere at hænge ud med din ven tidligt næste morgen, så de selv kan samle dig op!
 7. 7
  Snige sig ud - Sørg for at dine forældre ikke kender deres antal og ikke rigtig tale med deres forældre. Hvis dine forældre ikke vil lade dig overnatte, medmindre de kender personens nummer, give dine forældre din venner celle telefonnummer. Den måde, hvis de ringer, og bede om at tale med dig, kan din ven sige, at "du fik virkelig træt fra at gøre [trampolin, svømning, ser en film etc.] og faldt i søvn." Kun have din ven sige dette, hvis det er om natten eller hvis de ringer til højre, når du forlader, har din ven siger, du er i badeværelset og vil kalde dem tilbage. Så din ven skal ringe til dig og fortælle dig nyheder [enten på din celle eller drengens celle], og du skal kalde dine forældre og fortælle dem alt er fint. [Hvis du ikke har en celle og er nødt til at kalde dem fra drengens celle sørg for at spærre dit nummer. Du kan gøre dette ved at sætte "* 67" før nummeret] Hvis dine forældre ringe til din ven i morgen, skal din ven sige, du stadig sover, tage et brusebad, spise morgenmad eller gå på toilettet eller få ven, der er hus, du er formodes for at være sove over på komme med dig til drengens hus. Du kan også prøve at bruge din egen mobiltelefon og bruge de samme undskyldninger, hvis de ønsker at tale med din ven, hvis de ønsker at tale med forældrene siger, at de var nødt til at løbe ud til butikken.
 8. 8
  Kom til hans hus - Drengen skal opfylde dig af din venner hus med de andre forventede gæster, så du ikke får tabt eller kidnappet samtidig med at gå til hans hus. Da han kommer der, sørg for at det er en anstændig tid, før udgangsforbud. Hvis to eller flere af jer går og tiden sker at snyde udgangsforbud handle som du skynde at komme hjem, og gøre. Det vil se ud som en simpel fejl, at du er over udgangsforbud. Bare ikke bliver fanget af politiet, og alt vil være fint.
 9. 9
  Ved hans hus-når du får der, slappe af bare. Du klarede det. Så bare chill og have det sjovt. Hvis din anden ven [den, som dine forældre tror din overnatning på deres hus] ikke kalde ved 23:00, så er du sikkert god til at gå, indtil om morgenen. Medmindre dine forældre normalt kalder dig på 1:00, når din på et venner hus, du kan lade din vagt ned for natten. Sørg også for din ven (r), vil gå hjem med dig temmelig tidligt [hvis du bor langt], så du kan komme hjem til tiden.
  • I morgen - forblive rolig. Du gjorde det gennem natten, og du havde det sjovt, det er alt der betyder noget. I hvert fald hvis du bliver fanget nu, du allerede havde det sjovt. Du og dine venner skal have en hurtig morgenmad [eller stoppe ved en fastfood-sted på vej hjem], og være på din måde. på vej hjem, så prøv at tage back-veje eller måder, hvor dine naboer eller andre folk, der kender dine forældre vil ikke se dig. Lad ikke din vagt ned i et sekund! Det er normalt god til at bære drengens hoodie, så hvis du kommer til at passere en, du kender, vil de ikke genkende dig.
  • Hvis dine forældre er ude-hvis dine forældre havde planer om at gå på shopping, fordi du fortalte dem, du ville være på din venner hus for et stykke tid, så er du nødt til at være meget opmærksom! Din mor / far kunne se dig på vej hjem. Hvis de gør passerer dig i bilen eller noget, men ikke trække over, så prøv at gå ind i en uvant nærliggende nabo hood og gå rundt i omkring 10-15 minutter for at sikre, at de er væk.
  • Hvis de trukket over - fortælle dem nogle dumme løgn [dvs din ven løb tør for mælk, og du skulle gå få hende nogle og så din ven (r) undervejs], kan du også bare fortælle dem, at du var på din vej hjem tidligt og løb ind i nogle venner og ikke tror, ​​det ville være et problem at gå en tur, eller hvis de gør trække over, holde hætten dækker dit ansigt, og du og dine venner køre. Handler som du ikke kunne se dem og skære ned et andet gaden, hvis det er muligt. Må ikke gøre det indlysende, du prøver at undgå dem, hvis du tydeligt har set dem, så tale med dem, som om du ikke gør noget forkert, måske endda spørge, hvis du kunne gå ud med dem!
  • Når du kommer tilbage - handle normal. Må ikke smile hvis du normalt ikke gør, der vil se mistænkeligt. Må ikke rynke panden heller, så dine forældre måske tror der skete noget, og spørge dig om det. Hvis du tydeligt handler anderledes, og de bemærker forsøger at børste det ud som du ikke føler godt, kan du prøve at få din ven til at ringe senere og tjekke med dine forældre, fordi du "kiggede under vejr", når du forlod! Hvis de spørger dig, hvad du gjorde ved din vens hus, bare gøre noget. Hvis du har været til denne vens hus før, bare sige de ting, som du normalt gør på deres hus. Hvis du aldrig har været til deres hus, før, bare sige, at du for det meste spillet "vil du hellere" og / eller "21 spørgsmål", så tv og snakkede. Du bør nok informere din ven på din forsidehistorie, forældre har en vane med at forsøge at bede din ven bag dig tilbage om din natten for at få en anden historie.

Tips

 • Sørg vens hus, at dine forældre tror, ​​din opholder sig på vil gå med til det. Intet vil ødelægge din plan mere end en ven, der fortæller dine forældre, hvor du er, når de ringer.
 • Hver gang du forsøger dette det kan få lidt mere risikabelt. Må ikke gøre det hver anden aften!
 • Hvis dens fortid udgangsforbud og du er nødt til at passere en politistation på vej til hans hus, derefter handle normal, eller forsøge at finde en alternativ rute. Mere almindeligt end ikke selv, hvis du bare snakke stille og ikke lave en masse støj, når din passerer, vil ingen endnu kender du forbi på denne tid af natten.
 • Hvis din fyr ven / kæreste har en søster, få at vide hende og bede om at få en kammerat på hendes hus. Du kan tilbringe tid sammen med den fyr også!
 • Det kan være en fordel at undgå at fortælle dine forældre om dine planer, hvis du ved, at de vil sige nej. De vil være langt mere mistænksom, når du "gå til en anden venner" kort efter beder om at være sammen med denne fyr.
 • Vær forsigtig ved ikke at have en mobiltelefon på dig. Den måde, hvis dine forældre kalder du kan sige din ven sover! Hvis de ikke personligt kan tale til dig (eller få vinden er du ikke, hvor du skal være, eller sneg sig ud), du nok nødt til politiet spore dig ned. Du er venner vil sandsynligvis vide, hvor du er, og sende dem på den måde.
 • Drengen kan prøve at foretage et træk på dig eller få dig til at gøre noget, du ikke er tryg at gøre, så sørg for du er ikke den eneste person [eller pige for den sags skyld] overnatning.
 • Hvis drenge forældrene bede om at tale med dine forældre, fortælle dem, at de sover på det tidspunkt og / eller fortælle dem dine små søskende sover og dine forældre ville være gal, hvis du kaldte og ringen vækkede dem.

Advarsler

 • Må ikke komme der forbi udgangsforbud. Du behøver ikke at blive fanget af politiet og har dine forældre hedder.
 • Sørg for at du ikke gør noget ved drengens hus, som du ville fortryde senere. Nyd dig selv, men ikke få dig i problemer eller få dig et dårligt ry.
 • Sørg for, at hvis du er alene med drengen, at du ved hvad du gør. (Ærligt, har du sandsynligvis ikke - men ingen nogensinde startede vide alt)
 • Kom fanget af dine forældre kan resultere i dem tænker du over toppen provokerende... eller værre, kan de aldrig stole på dig overnatning på dine venners huse igen.
 • Sørg for at du føler dig tryg omkring dreng eller drenge, at du er med. Sørg for at du er sikker på, hvem der kommer til at være der, og at der ikke er nogen uventede mennesker.
 • Sørg for, at denne dreng er værd alvorligt skader dit forhold til dine forældre over. Uanset om du er klar over det eller ej, har de gjort det meste af, hvad de gør for de sidste 16 år til din fordel - at lyve for dem vil ikke kun skade deres tillid dig & have en effekt på dine fremtidige friheder, men det vil ærligt ondt dem. Forældre har dybe følelser, og er lige så følsomme over for at blive såret, som du er, så virkelig genoverveje og spørg dig selv, om det er værd at de potentielle omkostninger. Chancerne er, det er ikke, og du har hele dit liv foran dig til at gøre den slags ting.

Ting du behøver

 • En ven af ​​samme køn, som vil være villige til at lyve for dine forældre, hvis de tilfældigvis til at ringe.
 • En fyr ven eller kæreste, hvis forældre er ligeglad, hvis du tilbringer natten.
 • En kommunikationsenhed, alias mobiltelefon til at kontakte din veninde og dine forældre.
 • Ekstra tøj