Wkadk

Hvordan til at tage handling, hvis en fyr kalder dig grim


Desværre, hvis du er en pige, til tider fyre kan kalde dig grim. Ingen kan lide at blive gjort nar af ret? Og chancerne er, når han siger, du er grim, du finde dig selv spekulerer på, om han har ret og begynde at føle sig selv bevidst. Vil du lade ham slippe af sted med fornærmende du kan lide det? Og er han faktisk alvorligt?

Steps

Hvordan til at tage handling, hvis en fyr kalder dig grim. Overvej, hvem der ringer dig grim.
Hvordan til at tage handling, hvis en fyr kalder dig grim. Overvej, hvem der ringer dig grim.
 1. 1
  Overvej, hvem der ringer dig grim. Er det en af ​​dine bedste fyr venner? Og kan du fortælle, at han driller? Eller er det en fyr, der synes at hade dig og fornærmelser dig på en regelmæssig basis? Eller er det din onde ex kæreste?
 2. 2
  Kom op med en god. Hvis han er driller dig, vil en venlig sækken og en vittighed til gengæld være fint. Hvis han siger at dette kan betyde, kan du enten fortælle ham eller bare. Og lad dine forældre beskæftige sig med din bror.
 3. 3
  Hvis du begynder at spekulerer på, hvis fyren var faktisk sjov, tage et kig på dig selv, især hvis det ikke er første gang, nogen har sagt dette. Hvis du beslutter, at du ikke er tilfreds med dit billede, kan nu være et godt tidspunkt til at ændre din garderobe, hår osv. Men bare husk: Alle er smukke på deres egen måde.
 4. 4
  Må ikke lade det ødelægge dit liv. Én kommentar bør ikke gøre dig helt elendigt. Bare gå trygt og have det sjovt.
 5. 5
  Hvis det er en kæreste, finde nogen, der ikke er en idiot.
 6. 6
  Være klassiske. Hvis du forstår (se tip), at grimme er en svag og barnlig fornærmelse, og derefter reagere på en høflig, meget voksen måde. Tak hvem kaldte dig grim, og fortælle ham, at han er meget venlige. Derefter gå væk. Det driver folk vanvittigt, når de ikke kan få et svar ud af dig.

Tips

 • Desværre kan upopulære piger eller misfits faktisk være smuk, men fyre i In Crowd ville ikke ønsker at skade deres rep, så de kalder dig grim bag din ryg til at handle cool. Se om de hemmeligt øje flirte med dig eller snige søde smil på dig. De sandsynligvis ikke tror, ​​du er grim på alle!
 • Hvis fyren nylig fundet ud af fra en person, som du har et crush på dem, og de begynder at kalde dig grim eller få afkrydset på dig, så husk de er som regel umodne og de er mest sandsynligt på en ego trip. Bare ignorere dem og børste det ud, lad dem ikke såre dig! Kom nu, hvis de virkelig får alle ellevild på dig for at lide dem, de behøver for at vokse op, og de er ikke det værd. Bare finde en anden fyr, der vil kunne lide dig for hvem du er!
 • Drenge kun callgirls grimt, når de ikke kan tænke på noget andet at sige. Hvis du virkelig ønsker at såre nogen, du ville sandsynligvis skrabe op noget personligt om dem. Ugly ikke er en personlig fornærmelse overhovedet, det er bare en generel udtryk for vrede. Indse, at hvis en fyr ringer til dig grim, du sandsynligvis ikke er grimme overhovedet, han er bare desperat for at såre dig på nogen måde, han kan, men er for dum til at regne ud, hvordan man rent faktisk fornærme dig. "Ugly" er en af ​​de mest vage og magtesløse fornærmelser, at der er. Lad det ikke såre dig mere end du ville blive såret, hvis nogen kaldte dig "stinkende bukser."
 • Må ikke ændre noget om dig selv, bare fordi han vil have dig til, eller antyde, at du skal. Kun ændre for dig selv.
 • At føle sig smuk hver dag, prøv at kigge i spejlet hver morgen og navn fra 10 ting, der gør dig smuk fysisk og 10 ting, der gør dig smuk på indersiden. Dette vil gøre dig føle sig godt, ser godt ud, og få tillid til at randen forbi den person ringer til dig grim.
 • Gør dit bedste for at lade det passere. Du er et unikt individ. Tro ikke dem, hvis de siger, at.
 • Hvis en fyr ringer til dig grim, kunne det være sandt, at han bare der bliver mener... men måske han!
 • Husk nogle fyre vil kalde dig grim eller sige du klæde mærkeligt eller noget lignende, fordi de allerede har en kæreste. Naturligvis de ikke ønsker en opløsning, og de ønsker ikke deres kæreste at tro, at de rent faktisk kan lide dig! Dette er ikke altid sandt selv, så vær forsigtig! Hvis han ikke er interesseret, skal du ikke lægge for meget i det, bare grine det ud! Der er andre fyre derude, der vil kunne lide dig.

Advarsler

 • Desværre vil tomboys høre dette en masse. Men hvis du, som en drengepige, ligesom dine t-shirts og cutoffs, lad ikke fyrens kommentarer genere dig. At lade kommentarerne genere dig er bare at give ham ufortjent magt.