Wkadk

Sådan imponere dine lærere

Lærere. Vi tror alle på dem som de mennesker, der kan gøre eller bryde din lønklasse - og dit liv. Men i virkeligheden ved vi, at de er almindelige mennesker, ligesom os. De går til at sove om natten, drømmer om, hvad de så på tv, vågner op, selvom de stadig udmattet, og derefter få klar til at gå i skole. Dog kan nogle lærere har nogle temperament spørgsmål. Uanset om du elsker din lærer eller hader din lærer, du stadig håber på at imponere dem. Det er altid godt at blive på den gode side. Her er hvordan man sikre, at de ikke giver dig problemer...

Steps

Sådan imponere dine lærere. Sørg for at du er pænt.
Sådan imponere dine lærere. Sørg for at du er pænt.
 1. 1
  Sørg for at du er pænt. Vask og / eller jern alle det tøj, du vil være iført i skole næste dag. Kjole unikt, og vigtigst, korrekt. En lav cut tank eller bukser, der falder ned på dine knæ kan se cool til andre jævnaldrende, men ikke til dine lærere. Tænk over, hvad der vil få dig videre i livet - imponerende elever eller imponerende lærere. Børst dit hår, vaske dit ansigt, og bruser.
 2. 2
  Ankomst til skolen til tiden. Må ikke komme for sent, fordi der i nogle skoler, hvis du er langsomme for mange gange, du får en tilbageholdelse, eller du endda få skåret fra klassen. At være langsomme til skole viser uansvarlighed, så målet for at være tidligt. Hvis du tilfældigvis være sent én gang, udgør ikke undskyldninger. Lærere kan se gennem de handlinger - de har haft til at beskæftige sig med langsomme børn giver undskyldninger for år.
 3. 3
  Gøre small talk med din lærer, fordi de er mennesker, også. Bare sige "Hej, hvordan var din weekend?" og snakke lidt om dig selv, også. Lærerne vil være en smule venligere til dig, hvis de ved, du ikke bare forsøger at få en god karakter fra dem. Hold døren åben for din lærer og sige hej i gangene, når du passerer dem. Aldrig badmouth din lærer i det offentlige, uanset hvor meget du ikke kan lide dem. Du ved aldrig, hvem kunne også blevet lyttet, og hvis den forkerte person hører, vil ordet komme tilbage til din lærer.
 4. 4
  Ankomst til klassen forberedt. Vær forberedt på noget. Medbring mindst to blyanter, to kuglepenne, viskelæder, highlighter, post-it noter, løsblade papir, lærebøger, og bindemidler. Husk at medbringe andre specifikke ting din lærer beder dig om at bringe hver dag, såsom en lommeregner til matematik eller en lineal for videnskab. Du skal huske denne vigtige kendsgerning så godt, fordi du skal tage noter på, hvad læreren siger, eller at henvise til, så når du tager noter, kan du forstå tingene bedre og det også opfordrer dig til at studere. Når du studerer, kan du ace tests og få en A hele tiden, og din lærer vil blive meget glad.
 5. 5
  Sidde foran klassen muligt. Dette vil forhindre dig fjoller rundt under klassen, og det hjælper dig med at fokusere bedre, end hvis du var i ryggen. Undersøgelser viser, at der generelt lærerne har en tendens til at foretrække de børn, der sidder oppe foran, fordi disse børn har det ikke at fjolle rundt. lige og ikke daske. Dette giver din lærer det indtryk, at du pleje og er der for at lære. Hvis du ikke kan se brættet, overveje briller eller kontaktlinser.
 6. 6
  Forbedre din fremmøde. Kun savner klasse, når du virkelig har brug for at (dvs. kronisk syge, høj feber, kirurgi, familie problemer... osv.). Gå ud af din måde at fortælle din lærer på forhånd og forklare, hvorfor du ikke kunne gøre det. Få klasse noter, opgaver og lektier fra venner i klassen og der fyldes op alt arbejdet. Husk at vise alt, hvad du gjorde for at dine lærere, når du kommer tilbage.
 7. 7
  Vær opmærksom i klassen. Mens læreren taler, gøre øjenkontakt, se på tavlen, og tage noter - også selvom din lærer ikke bede dig om at. Fremhæv, understregning eller cirkel noget din lærer spændinger eller gentagelser i dine noter. Ryd væk alle distraktioner. Gør din mobiltelefon slukket, ikke kan passere noter, ikke lytte til din iPod eller taler med folk i nærheden af ​​dig, når læreren taler. Hvis det er svært for dig, kan det hjælpe, hvis du sidder væk fra dine venner.
 8. 8
  Deltag. Spørg relaterede spørgsmål og fremsætte bemærkninger om, hvad din lærer taler om. Sigt at deltage mindst tre gange pr klasse om dagen. Må ikke dominere en diskussion i klassen - lærere ikke søger opmærksomhed Hogs. De ønsker alle at deltage. Må ikke være bange for at spørge læreren til at stoppe og gå over et emne igen. De fleste lærere vil respektere dig for at indrømme, at du ikke forstår alt.
 9. 9
  Ophold efter klasse at få hjælp. Dette er især nyttigt at gøre i dagene før en stor test eller eksamen. Hvis du følte meget forvirret i timerne derefter afsætte mindst en halv time efter skole til at poppe ind i klasseværelset og bede om et resumé og forklaring på, hvad der blev diskuteret i klassen tidligere. Husk at spørge på forhånd, hvis du kan bo efter, fordi din lærer kan være nødvendigt at gå et sted umiddelbart efter skole / klasse.
 10. 10
  Gør dit. Hjemmearbejde kan være en stor luns af din karakter, og en stor opgave kan hæve eller sænke din endelige karakter for klassen. Styre din tid og gøre dit hjemmearbejde så tidligt som muligt. Hvis du nogensinde tilfældigvis til at glemme at gøre dit hjemmearbejde, så skal det, og vend det i så hurtigt som muligt. Selv hvis du ikke får nogen point for at dreje det i slutningen, vil du have fået en vis grad af respekt fra din lærer, og du vil vide det materiale lidt bedre.
 11. 11
  Hjælp din lærer med lokale tjenester som fastsættelse af skriveborde eller sætte bøgerne i orden.
 12. 12
  Være rart at de andre elever. Hvis de ikke forstår noget, og du gør det, forklare det efter klasse. Må ikke vælge på mennesker. Må ikke blive betyder. Hjælp nye børn finde deres vej til klassen. At være en dejlig person hjælper dit omdømme med alle, ikke kun lærerne.
 13. 13
  Sørg for at du deltager i ekstra aktiviteter, såsom sport, musik og drama.
 14. 14
  Vis dine lærere, hvor meget du sætter pris på dem. Du kan prøve at give dem en lille gave eller skrive dem en tak note.

Prøven takkekort


Tips

 • Spørg ikke lærerne hvor gamle de er. Det anses for uhøflig.
 • Behandle dem i haller. Spørg dem, hvordan de er eller bare sige hej. Altid være høflig.
 • Spørg til at hjælpe med klassen arbejde som passerer ud papirer, indsamling papirer, osv. Dette gør lærerne tror din en hjælpsom studerende og måske endda få dig ekstra kredit.
 • Prøv at nærme sig dem med en god attitude og sørg for at du ikke gøre dårlige indtryk.
 • Hvis et aspekt af din klasse eller et bestemt tal, du lærer om synes at interessere dig, forske i dem. Hvis en figur eller emne er særligt interessant og spændende til din lærer, bør du virkelig gøre nogle ekstra forskning på dem. Du kan have fælles interesser med dine lærere. Bare fordi de er i en autoritativ position betyder ikke, du ikke kan dele fælles interesser. Diskutere disse emner med din lærer. De vil sætte pris dine interesser og nyde at diskutere emner, de brænder for et modtageligt publikum.
 • Hvis din lærer gør noget, tilbyde at hjælpe. Det måske bare få dig student i måneden!
 • Lær mere om din lærer fra andre studerende, der allerede har haft læreren. På denne måde kan du kender lærerens særlige sympatier og antipatier.
 • Når lærerne er sortering dig for fremmøde og deltagelse, vil de have et klarere billede af din tilstedeværelse i klassen, fordi du har været på samme sæde hele semester eller et år.
 • Må ikke bare sidde i ryggen og ser clueless. Hvis du laver dit arbejde og vende sig i opgaver på tid, du er halvvejs der.
 • Gør dem grine! Selv hvis de synes at blive hængende op, finde ud af, hvad der gør dem til at le. siger altid en ny joke hver gang. * Husk, at hvis du prøver at forstå og respektere din lærer, de vil respektere og forsøge at forstå dig. '"Du skal ikke være uartig i deres periode, og ikke sige dårlige ting om nogen lærer til at lærer.
 • Hvis du har problemer eller har brug for at øge din karakter, skal du stoppe ved i løbet af deres frie periode eller efter skole, når der er tid til at snakke. Planlæg en aftale, hvis du har brug for, eller bede om et pass til at komme tilbage i løbet af frokost eller en studieperiode. Spørg, hvis der er ekstra kredit du kunne gøre eller diskutere de områder, du er uklare på. De vil sætte pris på din interesse i at gøre godt (undervisning du godt er deres kunst og håndværk).
 • Tal med din lærer ved hjælp modne ordforråd.
 • Hvis du har et valg i sagen, sidder i samme generelle område hver eneste dag.
 • Vær forsigtig, når du hænger ud med dem, der har dårlige karakterer. Deres indflydelse kan forårsage dine karakterer til at falde så godt.
 • Prøv at tale om videnskab eller samfundsfag uden for klasseværelset. Det kunne imponere dem.

Advarsler

 • Hvis andre børn tror, ​​du er en "lærerens kæledyr" eller etc, hvem bekymrer sig? Hvem bekymrer sig om dem? Læg ikke din vagt ned, du er den ene, at læreren vil kunne lide, og du vil få succes i livet. Ikke de mennesker, der er uhøflig og stak op.
 • Når vi hjælper læreren på din egen tid, få en af ​​dine bedste venner til at hjælpe dig. Dette forhindrer akavet tavshed. Men sørg for ikke at fortælle alle, fordi så en masse andre mennesker vil gerne hjælpe også, og vil komme i vejen for lærer-elev limning.
 • Vær forberedt på at blive kaldt en "lærerens kæledyr," "suck up", "goody-to-sko" eller "ved det hele." Hvis du bliver kaldt et navn, prøv bare at ignorere det.
 • Må ikke tale med andre studerende under en forelæsning. Altid lytte til foredraget omhyggeligt, da det gør et godt indtryk på lærerne.

Ting du behøver

 • Klasse Supplies (kuglepenne, blyanter, Notebooks, osv.)
 • Lærebøger.
 • En bog at læse, hvis du er færdig tidligt.